Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Sportisti Srbije na OI Rio 2016

Re: Sportisti Srbije na OI Rio 2016

Postby Niksicanin » 22 Aug 2016, 08:51

Како је кренуло, добро је испало. Стварно сам се надао медаљама стрелаца, а што се Монажанина тиче, ни сам не знам. Јесам се надао, али да не пљуцкам, за њега сам до сада навијао 7,8 пута, па нешто и немам право. Стварно бих био разочаран једино да ватерполисти нису били први. Не због мене, него због њих. Не вјерујем да је у том спорту оволико времена трајала нечија доминација.
Niksicanin

Postby Foteljas » 22 Aug 2016, 09:39

Na temi za prognozu predvideo sam 12 medalja, ali sam prognozirao navijacki.
U predolimpijskoj temi na nekih dva meseca pred Rio napisao sam da je sedam medalja od kojih bar dve zlatne realan domet tima i ispostavilo se da mi je to bila prilicno tacna procena. Olimpijada je prosla vrlo dobro po nase, konacno je vecina tima pokazala sta zna i bila na nivou koji se ocekuje za OI, sto nekih ranijih godina nije bio slucaj. Moja ocena nastupa nasih na igrama je izmedju osam i devet.

Vaterpolisiti – sta reci sem pohvala za ovaj tim koji je konacno uspeo da uzme ono sto mu je nedostajalo.
Stefanek – momak je dokazao zasto je u svetskom vrhu u svojoj disciplini, maestralno odradjeno cetvrtfinale i polufinale, a u finalu je imao srecu koju je prethodno zasluzio.
Kosarkasi – igrali toplo-hladno, ali kada je bilo najpotrebnije odigrali najbolje.
Odbojkasice – najprijatnije iznenadjenje u ekipi, koliko sam video relativno najmanje nas na temi za prognozu im je davao sanse da mogu do medalje. Sjajne igre u cetvrtfinalu i polufinalu, a za zlato je nedostajalo iskustvo.
Tijana Bogdanovic – buducnost je pred njom, poput Stefaneka je tukla velike rivalke do finala, ali u njemu je pokradena za zlato.
Tomicevic/Zoric – dosli na igre potpuno spremni i zeljni medalje, to im se vratilo, steta je sto samo malo ranije nisu krenuli u finis trke.
Kosarkasice – kao i kosarkasi, toplo-hladno, ali potpuno zasluzeno do medalje, cak i zasluznije nego muske kolege, s obzirom na pobedu protiv Australije u cetvrtfinalu.
Ivana Spanovic – kakav napredak od londonskih 6,35m do bronze u Riju, steta je i za nju sto nije imala srece prilikom skokova.

Milica Mandic, Viktor Nemes i Aleksandar Kukolj – bili su solidni, nisu razocarali, ali jednostavno nisu imali srece da im se zreb otvori. Nema im se sta zameriti.
Dalma Benedek – trudila se koliko je mogla, i finale je u datim okolnostima veliki uspeh. Isto vazi i za muski cetverac, da su se uvezbavali na vreme, mozda bi postigli vise.

Novak Djokovic – bez premca najvece razocarenje u ekipi, bez obzira na ssve okolnosti, za ovaj kiks nema opravdanja. Ni ostatak ekipe nije bio nista bolji, svi poispadali vec u prvom krugu, sem muskog dubla...
Strelci – razocarenje br 2. Nikad veca ekipa, nikad vise disciplina, puno onih koji su u vrhu u svojim disciplinama, a samo jedno finale. Osnovni problem bio u glavi.
Ostatak kajakasa – sprinteri su debelo podbacili, savez je upropastio veliku priliku da neka zenska posada dodje do medalje svojim „genijalnim“ potezom da razbiju dotadasnje postave.
Ostatak atleticara i plivaci – nista posebno, niko nije nadmasio svoje mogucnosti, cak su i u stagnaciji rezultata. Nema najave da bi neko mogao da se pridruzi Cavicu ili Spanovicki...
Veslaci – mogli i morali bolje.
Karakasevic i biciklisti – imali lepu priliku da obidju Rio i da se provedu...

Sa osam medalja zauzeli smo 33. mesto na listi.
Ako bi se gledale samo zlatne, tu smo 32.
Po broju takmicara koji su nastupili bili smo 33. po velicini delegacije, i po tome se vidi da smo napokon ostvarili realan rezultat.

Ako bi se poredili sa drugima, od balkanskih drzava smo najbolji (Turci imaju takodje osam medalja, ali jednu zlatnu, doduse Grcka ima tri zlata, ali samo sest medalja). Od suseda Madjari i Hrvati su bili bolji. Po kvalitetu medalja nadmasili smo Poljsku, Belorusiju, Cesku, Slovacku, Belgiju, a po broju i Portugal, Norvesku, Austriju.

Sve u svemu, konacno jedna lepa olimpijada koje cemo se svi ipak rado secati.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby teglica » 22 Aug 2016, 09:59

Tegi wrote:
teglica wrote:Svoje licemerje i dvolicnost si pokazao...uz lupetanja...
Dvostruke arsine ...Partizan ti sns...a reprezentacija nije...ili Dilasova...samo provociram da se sam pokazes...a pokazao si se...samo si trebao da umesto ciboninog grba u avatar stavis hrvatski...ili da budes dosledan kao tvoj levicarski idol Duci...licemerje najgore..

Ne nazivam ja Partizan KKSNS2 zato sto mi smetaju napredni partizanovci, vec da bih bocnuo partizanovce koji su protiv SNS olosa, a ostali su da navijaju za taj klub.
Da je Ljubodrag Simonovic licno najurio Duleta iz kluba na pravdi Boga, opet bi usledio bojkot.
A nespremnost na kompromise upravo govori o tome koliko mi je do tog kluba koji vise ne postoji vise stalo nego do reprezentacije.
Samo sto si ti i suvise sirov da bi takve stvari shvatio. Poznajes samo cinjenice, jer si na njihovom izvoru, pa ne uspevas da vidis nista sto se iza njih krije. Citav niz tacnih informacija ne vodi nuzno ka istini. Za istinu je potreban snazan um i jos snazniji duh. A ti ih nemas. Tako da ti kafici, kokteli i fensi-rodjendani ne daju za pravo da se stavljas iznad onih koji to sebi ne mogu da priuste i da ih jos napadas i omalovazavas zbog toga.
Ali ne boj se, posto si u godinama brzo ces shvatiti da si na pogresnom putu. Uostalom, to vec i shvatas, sto se vidi iz tvojih postova punih buke i besa. To je sve sto je u tebi ostalo, inferiorna dreka.

Moj dobri siroti tegla <3

Toliko redova da bi opravdao licemerje i svoja lutanja...toliko gluposti da bi imao alibi...
Avatar ti dovoljno govori...pa stavi sahovnicu za vreme OI...
Ni 20 god nemas a drzis lekcije onima koji ocevi mogu da ti budu...
Lumpen filozif sa prve godine faksa i kvazilevicar poput Dv i Ducija...samo sto se Duci odrekao reprezentacije...a ti kao dervis nisi...tako da si i tu ispao...da ne kazem sta...
Jos si mlad...ima vremena za tebe...
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby Admiral » 22 Aug 2016, 10:16

https://www.youtube.com/watch?v=FG1hFkp9DIY

I posle nek neko kaze da Ludovan ne zna pos'o.... :navodno:

1. Kosarka M- medalja
2. Kosarka Z- medalja
3. Tekvondo- medalja
4. Rvanje - medalja

:blue: :blue: :lol:
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Niksicanin » 22 Aug 2016, 10:25

theAdmiral wrote:https://www.youtube.com/watch?v=FG1hFkp9DIY

I posle nek neko kaze da Ludovan ne zna pos'o.... :navodno:

1. Kosarka M- medalja
2. Kosarka Z- medalja
3. Tekvondo- medalja
4. Rvanje - medalja

:blue: :blue: :lol:

Довешће га Анђус у прву емисију, чисто да замаскира његов промашај. Анђусова процјена 0-2 медаље.
Niksicanin

Postby Cvele » 22 Aug 2016, 12:12

Boža Maljković :puke:
Cvele

Postby Houdini » 22 Aug 2016, 12:17

nesto izjavio il 'nako ga ne volis? :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Cvele » 22 Aug 2016, 12:24

Jutros na Pinku...Kaže poznaje Vučića dugo godina,oduvek je bio srčan čovek i spreman da pomogne...

Vrhunac je bio kada je rekao da je država zaslužna za srebro košarkaša,mislim čak da je rekao da košarkaši ne bi osvojili srebro bez pomoći države.
Cvele

Postby Houdini » 22 Aug 2016, 12:28

ozbiljan kandidat je za funkciju neku, nema statm :biggrin:

edit: ne volim Prlainovica, al ih je bas dirnuo cim su sa svih strana poceli da pustaju svoje da demantuju :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby CikaZika » 22 Aug 2016, 13:08

Andriji jos jednom svaka cast :blue:

Sada ce zvalonja ovih 8 medalja da pripise sebi, mediji ce stati uz njega i imacemo spinove samo takve...

Krenimo redom:

-Vaterpolisti, sve su osvojili, a klubove prakticno nemamo. Deca 15-16 godina, nemaju gde da igraju. Ukinute su lige, nemaju deca gde da treniraju. Ja mislim da cemo mi kada se povuku ovi nosioci ekipe biti dugo bez zlata, a verovatno bez medalja.

-Kosarkasi, drugi put najbolji posle SAD, a kosarka se raspada. Imamo jedan tim Vlade Srbije i jedan menadzerski klub. Gde je kosarka u Cacku, Valjevu, Kraljevu? Nema je. Rodice se neki Teodosic opet, ali morace da ima mnogo srece da bi bio Milos, jer nece imati gde da igra. Americi ne moze da parira Spanija koja imam puno bolje razvijene klubove, a ne mi.

-Kosarkasice, o tome tek pricati, gde ce devojcice da treniraju, to je za nekoga ko hoce da igra kao hobi. Da se ne lazemo, Marinin je ovo uspeh, ona ih je okupila, radili i dosli rezutati, sistema da se izbacuju igracice nema.

-Tek o atletici, tekvondu, kajaku, rvanje treba pisati. To je jos gore, ali ima vremena.

Ne zavaravajte se, ovo je uspeh ljudi poput Sase, Marine, Davora, Ivane... To su ljudi osvajali iz emocija, iz ljubavi, iz drugarstva...

Tako da drzavo, manje para FKCZ i FKP, a vise u terene za klince, u skolama itd. Mada sve je ovde nakaradno, a ne samo sport...
“Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”

Podrska braci Vesely.24, Peskiru, Tajleru i vaterpolisti!
CikaZika

Postby teglica » 22 Aug 2016, 13:22

A sta nije istina ?
Pa da nije bilo 3.2 miliona za turnir ne bi videli Rio.
A reakcija na Prlainovica mora biti zestoka. Preko saveza i rvackog pa se oglsio Stefanek i preko Vese i atletskog,pa se I Spanovicka morala oglasiti, potom kada su je poceli vredjati ograditi da nije protiv Andrije.
Tako i Boza je planski gurnut. Videcete i Djilasa kada se vrati...
Pa zar na primeru Berica i pisma posle,pa pustanja niz vodu i zahvaljivanja i PSD i Pekovica niste naucili dovoljno?
SPORTISTI gledaju svoja dupeta. Divac ibSava suvsvojevremeno napali Slobu ili podrzali studente. Ostali cute i gledaju da izvuku korist. Vecina se lozi na patriotizam,Hrvate ili Amere. Koliko jadno u ovoj zemlji gde je sve ispolitizovano.
Ko sme da podrzi Andriju od njih? Ma tisina ili zahvaljivanje...procice ne kao Beric,ali slicno
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby grobar_Zvornik » 22 Aug 2016, 13:24

teglica wrote:A sta nije istina ?
Pa da nije bilo 3.2 miliona za turnir ne bi videli Rio.
A reakcija na Prlainovica mora biti zestoka. Preko saveza i rvackog pa se oglsio Stefanek i preko Vese i atletskog,pa se I Spanovicka morala oglsiti, potom kada su je poceli vredjati ograditi da nije protiv Andrije.
Tako i Boza je planski gurnut. Videcete i Djilasa kada se vrati...
Pa zar na primeru Berica i pisma posle,pa pustanja niz vodu i zahvaljivanja i PSD i Pekovica niste naucili dovoljno?
SPORTISTI gledaju svoja dupeta. Divac ibSava suvsvojevremeno napali Slobu ili podrzali studente. Ostali cute i gledaju da izvuku korist. Vecina se lozi na patriotizam,Hrvate ili Amere. Koliko jadno u ovoj zemlji gde je sve ispolitizovano.
Ko sme da podrzi Andriju od njih? Ma tisina ili zahvaljivanje...procice ne kao Beric,ali slicno

Ништа неуобичајено. Сви ми гледамо прво своја дупета.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby neza » 22 Aug 2016, 13:38

oce i Zvalonja izaci pred masu ili ce samo da nam se obraca preko medija i pateticnih monologa, te i izjava poltrona iz dupeta mu rascvala bugojnska? :waitt:
neza

Postby White Mamba » 22 Aug 2016, 13:50

Bice prvo placni monolog pa jedna novinarka sa pinka pitanje pa ce mongoloid tip djv imati sou..
Deja vu
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

PreviousNext

Return to Rio 2016