Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 15:02

zapravo moram jos jedan post :biggrin:

Tegi wrote:Svaka cast Rubiu na onih dvadesetak utakmica u NBA, ali covek u evropskoj kosarci nije nigde igrao kako je mogao.

naravno da je tako. jedno leto u Americi ti znaci koliko i deset godina u Evropi. tamo je sve za 10 nivoa iznad.

Tegi wrote:Ne skreci sa teme.

nije nikakvo skretanje sa teme, poenta je da niko od nasih nosilaca nije napredovao.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Tegi » 15 Aug 2012, 15:07

Houdini wrote:zapravo moram jos jedan post :biggrin:

Tegi wrote:Svaka cast Rubiu na onih dvadesetak utakmica u NBA, ali covek u evropskoj kosarci nije nigde igrao kako je mogao.

naravno da je tako. jedno leto u Americi ti znaci koliko i deset godina u Evropi. tamo je sve za 10 nivoa iznad.

Tegi wrote:Ne skreci sa teme.

nije nikakvo skretanje sa teme, poenta je da niko od nasih nosilaca nije napredovao.

Jeste skretanje. Stimac je sveza krv, koja ce se sa Jablanom i Partizanovim centrima boriti da bude Krletova rezerva. Ti si napisao: " jebes repku kojoj je Stimac prvi centar ".

Rubio je na EP u Litvi imao 1,5 ppg, a u NBA je odmah poceo da kida. Hoces da kazes da je toliko napredovao posle 2 nedelje treninga?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 15:14

Tegi wrote:Jeste skretanje. Stimac je sveza krv, koja ce se sa Jablanom i Partizanovim centrima boriti da bude Krletova rezerva. Ti si napisao: " jebes repku kojoj je Stimac prvi centar ".

cekaj bre da li ti mene zezas ili si ti ok sa tim da 1 Stimac bude i back up varijanta? ja o tome sve vreme pricam da smo mi na niske grane spali kada nam je taj Stimac uopste u konkurenciji za reprezentaciju. ej mi biramo izmedju njega i Jao Mileta. jos nam samo Petardtm fali.

Tegi wrote:Rubio je na EP u Litvi imao 1,5 ppg, a u NBA je odmah poceo da kida. Hoces da kazes da je toliko napredovao posle 2 nedelje treninga?

nije dve nedelje. prvenstvo je zavrseno u septembru, a NBA liga je pocela krajem godine. on se ustalio tek sredinom januara u tim. dobio je kvalitetne uslove, slobodu, stekao samopouzdanje. sve sto mu je falilo u Evropi.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby AirBall » 15 Aug 2012, 15:20

Ne bi Stimac bio ni 5. centar da mi nemamo poganu narav, ali sta da se radi... Bolje i da igra Stimac koji je motivisan, nego da ne igra niko...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 15 Aug 2012, 15:38

Houdini wrote:mislio sam na nekog iz tadasnjeg rostera. ali nevermind, ako ce nam Luce nositi reprezentaciju, ma koliko ga ja cenio i gotivio, onda jbg.

luce ide u nba a ti tako :colera:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Statista » 15 Aug 2012, 15:44

Tegi wrote:... Tepic je to prvenstvo odigrao za zatvor. Gore od toga ne moze.

Uz dužno poštovanje moram da konstatujem da ni najveći košarkaški znalci još uvek ne mogu čak ni da procene koordinate Tepićevog dna jer je pokazao da koliko god krimianalno odigrao uvek može i lošije od toga. Žali bože minutaže u reprezentaciji, bolje je baciti je na nekog mlađeg od koga će nekada možda i biti nešto.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Otac Makarije » 15 Aug 2012, 16:44

AirBall wrote:Ne bi Stimac bio ni 5. centar da mi nemamo poganu narav, ali sta da se radi... Bolje i da igra Stimac koji je motivisan, nego da ne igra niko...

Oni mufloni Radule i raković ne bi više nikad smeli da primirišu reprezentaciji. Raković čovek odigrao jednu ipo poluozbiljnu sezonu u košarci i već misli da moze da drzi za j..a Dudu. More marš stoko! :mad:
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Nikola » 15 Aug 2012, 19:29

AirBall wrote:Ne bi Stimac bio ni 5. centar da mi nemamo poganu narav, ali sta da se radi... Bolje i da igra Stimac koji je motivisan, nego da ne igra niko...

Bolje naravno. Decko se kida i bori koliko moze i uopste nije toliko los. Jbg, da imamo dva normalna coveka, a ne dva konja u liku Darka ili Raduljice sad bismo imali najjace centre u Evropi, pa taman Spanci naturalizovali jos nekog Afrikanca. Ovako, moramo da ih podrzimo, ne da kukamo. Ove kvalifikacije ionako mozemo i bez centra, a do sledece godine se nesto mozda i promeni
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby KKP » 15 Aug 2012, 20:16

U našoj grupi: Crna Gora - Izrael 75:69 i Estonija - Slovačka 95:74...
KKP

Postby Napredpartizan » 16 Aug 2012, 11:33

Besplatno na Srbija - Crna Gora!

Nacionalni savez poziva sve ljubitelje košarke da u subotu uveče dođu u Kombank arenu i podrže "orlove" u meču kvalifikacija za EP 2013.

Duel sa Crnom Gorom sigurno je jedan od dva najatraktivnija, koja će reprezentacija Srbije odigrati ovog leta na svom parketu.

Utakmica drugog kola kvalifikacione A grupe zakazana je za subotu od 20.30 časova, a Košarkaški savez Srbije odlučio je da ulaz ovom prilikom bude besplatan.

Kako je saopštio KSS, distribucija ulaznica vršiće se na dan utakmice od 17.30, kada se i otvaraju kapije Kombank arene.

Navijači će moći da preuzmu karte na prvom prstenu obezbeđenja i to na dva punkta - na stepeništu "sever", kod spomenika košarkaškoj lopti, odnosno na stepeništu "jug", kojem se prilazi iz Bulevara Arsenija Čarnojevića.

Kontrola ulaznica, kojih je štampano 18.402, biće vršena na ulazima u Kombank arenu, kako se odnedavno zove Beogradska arena.

KSS poziva gledaoce da ceo proces obave blagovremeno, da na ulazima ne bi dolazilo do nepotrebne gužve.

Srbija je u prvom kolu savladala Island kao gost (91:78), a Crna Gora u Podgorici ekipu Izraela - 75:69.

(MONDO, foto: KSS)

Napredpartizan

Postby Crazy Soul » 16 Aug 2012, 12:16

Citanje bukvice.... Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Moebius » 16 Aug 2012, 20:34

Crazy Soul wrote:Citanje bukvice....

:facepalm:

Kakvo proseravanje na Mačvanu. Važno da mu je Miljenik, inače najkrivlji za taj isti TO, bio u off-u njegove srdžbe (as always).

Spoiler: pokaži
Image
Moebius

Postby harper lee » 17 Aug 2012, 02:25

Moebius wrote:
Crazy Soul wrote:Citanje bukvice....

:facepalm:

Kakvo proseravanje na Mačvanu. Važno da mu je Miljenik, inače najkrivlji za taj isti TO, bio u off-u njegove srdžbe (as always).

Spoiler: pokaži
Image

Za oba TO je najkrivlji Tepic koji nas je jednostavno rasturio cim je usao. Ali da se jos i Duda razdrao na Tepica samo bi ga rasplakao, jer ne znam kakva je dizalica potrebna da tog decka izvuce iz kanala u koji je upao.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Moebius » 17 Aug 2012, 03:47

harper lee wrote:Za oba TO je najkrivlji Tepic koji nas je jednostavno rasturio cim je usao. Ali da se jos i Duda razdrao na Tepica samo bi ga rasplakao, jer ne znam kakva je dizalica potrebna da tog decka izvuce iz kanala u koji je upao.

B1 - Nije. Ovaj drugi je imao šuterski trening posle 3 sekunde napada.

B2 - Mislim da više tako nešto ne postoji. Nažalost.
Moebius

Postby Proctor » 17 Aug 2012, 08:41

Moebius wrote:
harper lee wrote:Za oba TO je najkrivlji Tepic koji nas je jednostavno rasturio cim je usao. Ali da se jos i Duda razdrao na Tepica samo bi ga rasplakao, jer ne znam kakva je dizalica potrebna da tog decka izvuce iz kanala u koji je upao.

B1 - Nije. Ovaj drugi je imao šuterski trening posle 3 sekunde napada.

B2 - Mislim da više tako nešto ne postoji. Nažalost.

Pa cak ni ona dizalica koja ga je vec jednom digla u visine, ona marke DV?
Hm, ko bi ga znao...
Proctor

PreviousNext

Return to Reprezentacije