Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Tegi » 14 Aug 2012, 23:55

mali_buda wrote:Za CG pored Pekmena ne igraju ni Nikola Vucevic, Bojan Bakić, Goran Jeretin i Miloš Borisov.

Karace ih Stimac, ruzno. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 14 Aug 2012, 23:57

Houdini wrote:sumnjam da je i DUle bas svemocan.

Nije svemocan, ali ako on od njih ne napravi igrace nece niko...

Prethodnih par godina smo izgubili...

Pogledaj kvalitet nase reprezentacije u Poljskoj 2009. i Turskoj 2010. i danas... Nazadovali smo bar za dva koraka, a samo iz razloga sto su nam se igraci ''aklimatizovali'' na svoje inostrane klubove... Uporediti kvalitet Novicinih i Tepicevih igara kada su bili kod Duleta i nakon toga...

Problem nase kosarke je sto veliki broj nasih igraca igra epizodne uloge u svojim klubovima i zato su sve oci uprte u Teodosica i Krstica, jer su oni jedni od retkih koji imaju ogromnu minutazu u ozbiljnoj ekipi...

To je ono sto od Duleta i ocekujem, a to je da ima nekoliko igraca u svojim rukama naredne 2-3 godine i oni ce izgledati izuzetno ozbiljno i u reprezentaciji...

Ne moze se bez minutaze postati igrac, a Musli za prethodne 3 sezone ne znam da li je odigrao 20 minuta ozbiljne seniorske kosarke (tu Mega Vizuru ne racunam)...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby AirBall » 14 Aug 2012, 23:57

Tegi wrote:Karace ih Stimac, ruzno. :biggrin:

Hoce kurac... Moze u zubima Dragicevic da ga nosi...
AirBall

Postby KKP » 14 Aug 2012, 23:57

Nismo se večeras proslavili, pobeda naravno nije dolazila u pitanje, ali moramo mnogo bolje...
KKP

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 00:02

AirBall wrote:To je ono sto od Duleta i ocekujem, a to je da ima nekoliko igraca u svojim rukama naredne 2-3 godine i oni ce izgledati izuzetno ozbiljno i u reprezentaciji...

ovde si u pravu, ocekujem jos par nasih igraca da se ukljuce tu. medjutim jos uvek ce to biti nedovoljno za borbu za medalju na naredna 2 takmicenja.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby AirBall » 15 Aug 2012, 00:06

Houdini wrote:ovde si u pravu, ocekujem jos par nasih igraca da se ukljuce tu. medjutim jos uvek ce to biti nedovoljno za borbu za medalju na naredna 2 takmicenja.

Sve je to relativno... Sledi smena generacija kod Spanaca (vecina nosilaca im je usla u 4. deceniju) i Litvanaca...

Videcemo sta ce biti, ja ocekujem da Nedovic eksplodira kod Dzileta u Rytasu sledece sezone... Dzile je u NBA fazonu i ne bih se iznenadio da ga pusti da zestoko izdivlja sto je njemu svakako potrebno... Tu nam je potreban jos jedan bek (npr Andjusic), uz Lucica, Keselja i Micova na trojci, oporavljenog Novicu, Savana, Bjelicu, Macvana, Ercega, sasvim fina ekipa i sto je najbitnije vrlo mlada... Krle moze da igra na vrhunskom nivou bar jos 3 godine, a valjda ce do tada stasati neka petica, do tad cemo se pokrpiti sa ovim sto imamo... Takodje nam treba plej, ali bice valjda nesto od Miljenovica, Vase i Cvetkovica... Valjda ce bar jedan da se probije na zeljeni nivo...

Nije sve tako crno...
AirBall

Postby nolinjo » 15 Aug 2012, 00:07

jaci smo od litvanaca :) ubedjen sam
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 15 Aug 2012, 00:08

nolinjo wrote:jaci smo od litvanaca :) ubedjen sam

I kod njih je smena generacija, odlaze Sharas, Kaukenas, Songaila, Javtokas, Lavrinovichi, a nove generacije nisu stasale, narocito su tanki na poziciji pleja...

I kod Francuza je pitanje koliko ce jos igrati Diaw, Parker, Pietrus...
AirBall

Postby Bodi Bond » 15 Aug 2012, 00:10

Priča da je Musli izgubljen i da je obično drvo nema smisla. Prvo, dečko ima ono što nema nijedan naš centar, a to je mogućnost da dobro gradi svoj koš, ima čvrstinu, ima sve ono što je potrebno jednom igraču na toj poziciji da postane vrhunski. E, sada... On ima problem u glavi, što je i Duda indirektno rekao u Vršcu. Ako Dule tu uspe da ga sredi ne sumnjam da ćemo imati pouzdanog centra dok ne stignu Ristić i Milutinov, Bože zdravlja. Musli je od prve utakmice u Megi do sada napredovao jednu svetlosnu godinu, ali mu treba makar godinu dana paklenog rada da nadomesti sve propušteno u poslednje 2-3.

Poređenje Bjelice i Kešelja stvarno nema smisla. Bjelica je posle Krstića i Teodosića naš najbolji, a ukupno gledano možda i najkompletniji igrač.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 00:13

AirBall wrote:Sve je to relativno... Sledi smena generacija kod Spanaca (vecina nosilaca im je usla u 4. deceniju) i Litvanaca...

ne bojim se ja za Spance imaju Rikija, Rodrigeza, Llulla, Mirotica, Ibaku, Clavera, Rudya... bice oni jos dugo u vrhu.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Tegi » 15 Aug 2012, 00:13

AirBall wrote:
Tegi wrote:Karace ih Stimac, ruzno. :biggrin:

Hoce kurac... Moze u zubima Dragicevic da ga nosi...

Moj kum ( Dragicevic ) je cist Srbin, tako da ocekujem popust za Stimeta.

Dosta toga zavisi od sledece sezone i od minutaze nasih igraca i njihovog napretka. Napis sam pre neki dan svojih 12 za Sloveniju i ako se ti igraci budu razvijali kako treba, to ce biti odlican tim.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 15 Aug 2012, 00:14

Rece Mirotic da ce mozda zaigrati za Crnu Goru, ali da ne idem u off... Nemaju Spanci nikog u reketu od mladjih sem Ibake...

Nasi su vrlo mladi i bice u naponu snage u Riu, ako se za isti i kvalifikuju... :D
AirBall

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 00:18

AirBall wrote:Rece Mirotic da ce mozda zaigrati za Crnu Goru, ali da ne idem u off...

nece pored Dasketa videti terena :biggrin:

pa jbg mi sad moramo praviti tim za Rio, dva takmicenja igrati bez rezultatskog pritiska i onda EP cupati.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby AirBall » 15 Aug 2012, 00:20

Uz to koliko se secam po pravilima FIBA je dozvoljeno da samo jedan naturalizovani igrac bude u rosteru, tako da Ibaka i Mirotic ne mogu da igraju zajedno, tim je verovatnije da ce Mirotic zaigrati za CG...

Inace slazem se sa tobom, mi moramo da pravimo tim za Rio, a ne kao u proslom olimpijskom ciklusu da zenit dozivimo na prvom takmicenju, a da se dve godine kasnije raspadnemo...
AirBall

Postby Robert Jordan » 15 Aug 2012, 01:06

AirBall wrote:
Houdini wrote:ovde si u pravu, ocekujem jos par nasih igraca da se ukljuce tu. medjutim jos uvek ce to biti nedovoljno za borbu za medalju na naredna 2 takmicenja.

Sve je to relativno... Sledi smena generacija kod Spanaca (vecina nosilaca im je usla u 4. deceniju) i Litvanaca...

Videcemo sta ce biti, ja ocekujem da Nedovic eksplodira kod Dzileta u Rytasu sledece sezone... Dzile je u NBA fazonu i ne bih se iznenadio da ga pusti da zestoko izdivlja sto je njemu svakako potrebno... Tu nam je potreban jos jedan bek (npr Andjusic), uz Lucica, Keselja i Micova na trojci, oporavljenog Novicu, Savana, Bjelicu, Macvana, Ercega, sasvim fina ekipa i sto je najbitnije vrlo mlada... Krle moze da igra na vrhunskom nivou bar jos 3 godine, a valjda ce do tada stasati neka petica, do tad cemo se pokrpiti sa ovim sto imamo... Takodje nam treba plej, ali bice valjda nesto od Miljenovica, Vase i Cvetkovica... Valjda ce bar jedan da se probije na zeljeni nivo...

Nije sve tako crno...

:okk:
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

PreviousNext

Return to Reprezentacije