kecman wrote:Ja zaista ne vidim gde smo mi tu na 15 razlike ispod najboljih reprezentacija, ali dobro...
Problem je u tome što mi u prethodnom periodu u kontinuitetu nazadujemo i to kako kao ekipa tako i pojedinačno.
Umesto da mladi igrači sazrevaju i budu sve bolji oni su sve gori i sve pogubljeniji.
Pogledajte malo ko od naših igra (igra a ne popunjava roster) gde igra i kako igra
Krstić čovek ima 30 banki i povrede koje su ga stigle a mene ludo interesuje šta ćemo kad se on oprosti od reprezentacije. Računali smo na fucking Raduljicu on šumoglavko neće ni da igra, a i da igra ne bi nam bio od velike pomoći, spali smo na fucking Štimca kao prvog centra, ejjjj
Pričate o Novici i mislite na Novicu ubicu iz KKP, taj više ne stanuje ovde. Čoveku je karijera u pitanju, on je primer najvećeg pada a od njega smo očekivali da nam nosi reprezentaciju. Tepića ne bih pominjao, teško mi pada i sama pomisao na njega. Rašića i Paunića takođe nema potrebe analizirati. Kešelj i Bjelica se bore da ne propadnu ali teško da će dati i 20% onoga što smo se nadali da mogu. Savan i Mačvan, korektno ali ništa posebno.
I dolazimo do Tea koji nas praktično drži u drugoj ligi Evrope i to pod uslovom da je sabran i normalan u glavi, što je uvek upitno. Bez njega mi smo treća liga košarke u Evropi i to je surova realnost.