Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Statista » 14 Aug 2012, 22:52

kecman wrote:Ja zaista ne vidim gde smo mi tu na 15 razlike ispod najboljih reprezentacija, ali dobro...

Problem je u tome što mi u prethodnom periodu u kontinuitetu nazadujemo i to kako kao ekipa tako i pojedinačno.
Umesto da mladi igrači sazrevaju i budu sve bolji oni su sve gori i sve pogubljeniji.

Pogledajte malo ko od naših igra (igra a ne popunjava roster) gde igra i kako igra

Krstić čovek ima 30 banki i povrede koje su ga stigle a mene ludo interesuje šta ćemo kad se on oprosti od reprezentacije. Računali smo na fucking Raduljicu on šumoglavko neće ni da igra, a i da igra ne bi nam bio od velike pomoći, spali smo na fucking Štimca kao prvog centra, ejjjj

Pričate o Novici i mislite na Novicu ubicu iz KKP, taj više ne stanuje ovde. Čoveku je karijera u pitanju, on je primer najvećeg pada a od njega smo očekivali da nam nosi reprezentaciju. Tepića ne bih pominjao, teško mi pada i sama pomisao na njega. Rašića i Paunića takođe nema potrebe analizirati. Kešelj i Bjelica se bore da ne propadnu ali teško da će dati i 20% onoga što smo se nadali da mogu. Savan i Mačvan, korektno ali ništa posebno.

I dolazimo do Tea koji nas praktično drži u drugoj ligi Evrope i to pod uslovom da je sabran i normalan u glavi, što je uvek upitno. Bez njega mi smo treća liga košarke u Evropi i to je surova realnost.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Jovan » 14 Aug 2012, 23:02

Zasto je Bjelica u nemilostiTM selektora?
Jovan

Postby harper lee » 14 Aug 2012, 23:05

Vujosevic je i ranije umeo cuda da pravi s centrima ali ako nesto napravi od Muslija to ce biti cudno ravno Isusovom pretvaranju vode u vino. Retko vidjen komad bukovine.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Nikola » 14 Aug 2012, 23:08

Statista wrote:
kecman wrote:Ja zaista ne vidim gde smo mi tu na 15 razlike ispod najboljih reprezentacija, ali dobro...

Problem je u tome što mi u prethodnom periodu u kontinuitetu nazadujemo i to kako kao ekipa tako i pojedinačno.
Umesto da mladi igrači sazrevaju i budu sve bolji oni su sve gori i sve pogubljeniji.

Pogledajte malo ko od naših igra (igra a ne popunjava roster) gde igra i kako igra

Krstić čovek ima 30 banki i povrede koje su ga stigle a mene ludo interesuje šta ćemo kad se on oprosti od reprezentacije. Računali smo na fucking Raduljicu on šumoglavko neće ni da igra, a i da igra ne bi nam bio od velike pomoći, spali smo na fucking Štimca kao prvog centra, ejjjj

Pričate o Novici i mislite na Novicu ubicu iz KKP, taj više ne stanuje ovde. Čoveku je karijera u pitanju, on je primer najvećeg pada a od njega smo očekivali da nam nosi reprezentaciju. Tepića ne bih pominjao, teško mi pada i sama pomisao na njega. Rašića i Paunića takođe nema potrebe analizirati. Kešelj i Bjelica se bore da ne propadnu ali teško da će dati i 20% onoga što smo se nadali da mogu. Savan i Mačvan, korektno ali ništa posebno.

I dolazimo do Tea koji nas praktično drži u drugoj ligi Evrope i to pod uslovom da je sabran i normalan u glavi, što je uvek upitno. Bez njega mi smo treća liga košarke u Evropi i to je surova realnost.

Ti igraci jesu nazadovali ili u najboljem slucaju stagnirali, ali dobijamo i nove. Evo, Lucic se sve vise namece kao ozbiljan igrac, Nedovic je daleko od kompletnog igraca, ali se vidi koliko je talentovan i da ce biti nesto od njega. U odnosu na prosle sezone smo dobili i Ercega, a i Stimac, koliko god se nekima ne svidjao, nije nikako onaj igrac od pre par godina i napredovao je. Tu treba dodati i Micova koji ce sledece godine valjda igrati, pa vise ni necemo morati da mislimo o Paunicu, nadam se. Nije bas sve tako crna, a svakako ne toliko da nas jedna Francuska, na primer, bije 15+ razlike bez problema.
Uostalom, videcemo za godinu dana :)
Last edited by Nikola on 14 Aug 2012, 23:13, edited 1 time in total.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby AirBall » 14 Aug 2012, 23:11

Dobro, dobro, polako sa optimizmom... :D

Do pre par sezona smo imali 7 igraca u NBA, a sad nemamo 7 koji igraju zapazeniju ulogu u EL... :D

Cinjenica je da nam kosarka nije kao nekad, ali nije ni depresivna kao neki drugi sportovi... U svakoj generaciji se pojavi neko ko vredi i zato je povratak Duleta u KKP od kapitalnog znacaja...

On je jedan od retkih trenera stvaralaca kod nas...

Dzaba sto imamo dobrog juniora kad se zagubi u prelasku iz juniorske u seniorsku kosarku...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 14 Aug 2012, 23:19

AirBall wrote:Dzaba sto imamo dobrog juniora

Nemamo mi, produzio je ugovor sa FMP-om...
irriducibili

Postby Statista » 14 Aug 2012, 23:27

AirBall wrote:Dobro, dobro, polako sa optimizmom... :D

Do pre par sezona smo imali 7 igraca u NBA, a sad nemamo 7 koji igraju zapazeniju ulogu u EL... :D

Cinjenica je da nam kosarka nije kao nekad, ali nije ni depresivna kao neki drugi sportovi... U svakoj generaciji se pojavi neko ko vredi i zato je povratak Duleta u KKP od kapitalnog znacaja...

On je jedan od retkih trenera stvaralaca kod nas...

Dzaba sto imamo dobrog juniora kad se zagubi u prelasku iz juniorske u seniorsku kosarku...

Lepa je to mantra o Duletu stvaraocu samo što mi od nje u ovom trenutku praktično nemamo ništa, jer taman toliki je doprinos Tepića a ostalih na našu veliku žalost NEMA.

Ja molim boga da DV nešto napravi od ovih mladih centara koje je pokupio, u suprotnom obrali smo zelen bostan i jurićemo crnce na državljanstvo gore nego braća iz Crne Gore.

Kad sam već kod njih, možemo da budemo srećni jer su zbog povreda desetkovani pod košem jer bi nas, obzirom šta imaju na 4 i 5 na raspolaganju bukvalno samleli. Ovako možda još nešto i bude mada nisam siguran ko im uopšte igra, znam samo da Peković i Vučević ne igraju sigurno.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Houdini » 14 Aug 2012, 23:33

Statista wrote:Ja molim boga da DV nešto napravi od ovih mladih centara koje je pokupio, u suprotnom obrali smo zelen bostan i jurićemo crnce na državljanstvo gore nego braća iz Crne Gore.

kojih crnih centara. Gagica, Muslija i Besovica? ako mislis da nam centri trebaju za ovaj rang onda ce sigurno nesto napraviti, ali ako mislis za nesto vise mrka kapa. daj Boze da gresim.

jedini centar koga ja vidim da bi mogao da dosegne bar Krletov nivo je mali Milutinov, ali njega moramo jos dugo cekati i bacati grah hoce li se razviti kako ocekujemo.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 14 Aug 2012, 23:38

harper lee wrote:Vujosevic je i ranije umeo cuda da pravi s centrima ali ako nesto napravi od Muslija to ce biti cudno ravno Isusovom pretvaranju vode u vino. Retko vidjen komad bukovine.

jake noge al pogubljene ruke ,solidno trcanje al bangava kretnja ...kevin serafin :triprsta:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 14 Aug 2012, 23:40

Pisace Musli i Gagic krv kod Duleta... To je kao kada nekom vajaru das kamen i cekic... Tek treba da udara po njemu, a videcemo sta ce na kraju da ispadne...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 14 Aug 2012, 23:46

jel promasio ko neko bacanje pred kraj da mu se nafafam mamare malo ? :funbat:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Zlaja » 14 Aug 2012, 23:47

Lucic :D
Zlaja

Postby Houdini » 14 Aug 2012, 23:50

AirBall wrote:Pisace Musli i Gagic krv kod Duleta... To je kao kada nekom vajaru das kamen i cekic... Tek treba da udara po njemu, a videcemo sta ce na kraju da ispadne...

ne sumnjam ja da ce oni pisati krv i postati bolji igraci nego sad. i ne sumnjam da ce to biti dovoljno da se nadguravaju sa "centrima" Izraela, Slovenije, Hrvatske i ostalih. ali kada mu dodje Noah, Turijaf, Valuncijunas, Asik, Mozgov, Ibaka... sumnjam da je i DUle bas svemocan.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby mali_buda » 14 Aug 2012, 23:55

Za CG pored Pekmena ne igraju ni Nikola Vucevic, Bojan Bakić, Goran Jeretin i Miloš Borisov.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 14 Aug 2012, 23:55

Zlaja wrote:Lucic :D

:girlcry: de me izdade brat moj rodjeni :crybaby:
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Reprezentacije