Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Houdini » 14 Aug 2012, 21:25

nego mene fascinira broj bekdor utrcavanja ili pokusaja kod Islandjana. bravo. to se kod nas gotovo nikako ne koristi vise
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Nikola » 14 Aug 2012, 21:30

Promasujemo mnogo bacanja
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby MorningGlory » 14 Aug 2012, 21:31

Musli ima stofa ali se vidi da mu utakmice mnogo fale.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby ratepcivortep » 14 Aug 2012, 21:31

Lucic cuva pleja u odbrani...Da ga sad Vlada vidi...
ratepcivortep

Postby AirBall » 14 Aug 2012, 21:34

Denda je highlight utakmice...

Islandjanin sa islandskim pasosem... :D

Imena islandskih igraca, ermolinskaja (inace tako se na ruskom citaju prezimena zena) :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Zli Gli » 14 Aug 2012, 21:39

A onda se uključi ovaj stručni i kaže "Ne, ne, imaju samo imena" i nakon pet minuta kaže "pa ovo nisu ni imena". :lol:
Zli Gli

Postby harper lee » 14 Aug 2012, 21:43

Ovde se ne zna ko su veci Indijanci - igraci Islanda ili sudije. Smesna utakmica.

Inace, u svakoj generaciji Partizana postoji po jedan igrac na kojeg sam slab. Sad kad je Kec otisao cini se da ce tu ulogu imati Lucic. Decko jako posteno i odgovorno odradjuje svoje minute kod Dude i jedini se ovde, koliko vidim, oznojio na parketu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Tegi » 14 Aug 2012, 21:46

Stimac pozurio sa Banvitom. Da je malo sacekao, uzela bi ga Barsa umesto Skembeta. Na primeru Stimca se vidi koliki je mag Milos Teodosic.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 14 Aug 2012, 21:47

Na primeru Stimca se vidi da nema izgubljenih slucajeva... Decko je ocigledno dosta radio i napredak u igri je evidentan...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Statista » 14 Aug 2012, 21:49

Pa dobro, danas svi igraju košarku...
Ako prestanemo da se zanosimo možda i sve prihvatimo na pravi način. Neko igra u Londonu a neko na Islandu i sve to prema zaslugama, nema tu nikakve sreće ili nesreće

Mi smo, u najboljem slučaju, druga liga Evropske košarke. Sa ekipama iz prve lige mi nemamo ni teorijske šanse da igramo (to su ove četiri ekipe što su bile u Londonu), znači gubimo 15 razlike pa naviše bez ikakve dileme.

Što se te druge lige tiče, ni tu nismo u nekom vrhu nego pre pri dnu i što je najgore čini mi se da u skorijoj budućnosti imamo veliku šansu da padnemo u treću ligu dok je povratak u elitu čista naučna fantastika.

I tako kad spoznaš gde ti je mesto onda se i ne nerviraš.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Zli Gli » 14 Aug 2012, 22:03

Kako je poludeo Duda na Kešelja sada.

Bjelica ne dobi nijedan minut danas?
Zli Gli

Postby VMJunior » 14 Aug 2012, 22:10

Statista wrote:Pa dobro, danas svi igraju košarku...
Ako prestanemo da se zanosimo možda i sve prihvatimo na pravi način. Neko igra u Londonu a neko na Islandu i sve to prema zaslugama, nema tu nikakve sreće ili nesreće

Mi smo, u najboljem slučaju, druga liga Evropske košarke. Sa ekipama iz prve lige mi nemamo ni teorijske šanse da igramo (to su ove četiri ekipe što su bile u Londonu), znači gubimo 15 razlike pa naviše bez ikakve dileme.

Naravno da imamo sanse i to pogotovo sa Dudom na celu.
Nismo mi Azerbejdzan nego Srbija,zauvek kosarkaska zemlja koja, istina ,nije sto je nekada bila ali i dalje ima veliki kvalitet i na terenu i na klupi i sada i u buducnosti, i i dalje moze da se nosi sa najboljim reprezentacijama u Evropi.
Imali smo 2 izuzetna takmicenja posle duzeg vremena,na poslednjem smo podbacili(a moglo je vrlo lako i na tom EP da bude mnogo povoljnije po nas) sto nas je i kostalo Olimpijskih igara...

Vrlo brzo ce doci novo EP pa cemo pricati.

Cuj "gubimo 15 razlike bez ikakve dileme"...Stvarno ne mogu da se slozim sa tim.
VMJunior

Postby Statista » 14 Aug 2012, 22:11

MorningGlory wrote:Musli ima stofa ali se vidi da mu utakmice mnogo fale.

Kog crnog štofa, ovo je deprimirajuće, za glavu je višlji od protivnika a prave ga smešnim i u odbrani i u napadu.
Musli u januaru puni 22 i to pod uslovom da mu je krštenica "ispravna". Šta je on radio u Kahi ja ne znam ali ako Dule ne ispravi nešto u narednih 6 meseci može da se slika sa svojom karijerom
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Nikola » 14 Aug 2012, 22:12

Keselj je stvarno odigrao kao drogiran ona dva-tri napada.
Bjelica i Paunic nisu zasad ulazili.
Edit: Sad ce opet ribanje
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Tegi » 14 Aug 2012, 22:13

VMJunior wrote:
Statista wrote:Pa dobro, danas svi igraju košarku...

Naravno da imamo sanse i to pogotovo sa Dudom na celu.
Nismo mi Azerbejdzan nego Srbija,zauvek kosarkaska zemlja koja, istina ,nije sto je nekada bila ali i dalje ima veliki kvalitet i na terenu i na klupi i sada i u buducnosti, i i dalje moze da se nosi sa najboljim reprezentacijama u Evropi.
Imali smo 2 izuzetna takmicenja posle duzeg vremena,na poslednjem smo podbacili(a moglo je vrlo lako i na tom EP da bude mnogo povoljnije po nas) sto nas je i kostalo Olimpijskih igara...

Vrlo brzo ce doci novo EP pa cemo pricati.

Cuj "gubimo 15 razlike bez ikakve dileme"...Stvarno ne mogu da se slozim sa tim.

+zilion

Mi nismo nista slabiji od Litvanije sa ovih OI.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to Reprezentacije