Bodi Bond wrote:Da se samo vratim na diskusiju o Teu. Veličate Dijamantidisa kao što veličate i Vujoševića. Dijamantidis je odličan igrač za Željkov sisten. Videćemo kako će se snaći bez njega. Ne kažem da je loš, daleko od toga, sjajan igrač, ali evo čekam da vidim kako će igrati bez Željka. Siguran sam da ne bi napravio ni pola od onoga što jeste da nije došao u Pao
Dobro, kako je doneo sve ono Grckoj? Kako te nije sramota ovo da pises, a predstavljas se da si neko ko poznaje kosarku? Pa gde bi bio onda Teo bez Dude?
Vidim veliki se otimaju o Boa pa ode u Tursku?

Zar vi stvarno mislite da je on bolji plej od Teodosića i da to recimo ljudi u Moskvi ne vide pa ne žele da ga kupe, a realno mogu da kupe koga hoće?
Jos jedan dokaz koliko ne poznajes ovu igru i koliko treba da ucis. Taj isti Bo je bio zelja CSKA, ali nisu zeleli da plate obestecenje, iako mu je spremljen papren ugovor. Isto tako, jedan ludi Greg Popovic mu je poslao ugovor od 4 miliona dolara (slican onome koji ima Pekovic). Obestecenje je bilo problem. Turcima nije.
Ne volite ga jer je crveno-beli i to je istina.
Sram te bilo. Ko prica ovde o ljubavi. Jedino ti. Kakve ima veze sto je crveno-beli? Jebala te tvoja ljubav prema njemu, zbog toga i pises ovakve nebuloze kao sto su "najbolji bez premca".
Dečko je strašan igrač, a ti si Vučko neznalica.

Nije strasan igrac, vec dobar igrac, jedan od top 5 plejmejkera koji igraju u Evropi. Tebi je to malo. Mani se "zaljubljenosti i fasciniranosti". Isto tako pricaju Slovenci za Dragica. Isto tako i Spanci za Rikija.
O tome ko je neznalica govore postovi kao sto su "oooo Teo Boze, najjaci si na svetu, mozda, EJ MOZDA, je Toni bolji od tebe". Saberi se covece. Placem od smeha citajuci ovakve tvoje gluposti. Polako, udahni, gledaj kosarku kao kosarku, a ne kao Teo utrpao omrazenim Spancima trojku u poslenjoj sekundi.
Jovan wrote:Bodi Bond wrote:Dijamantidis je odličan igrač za Željkov sisten. Videćemo kako će se snaći bez njega.
Kidao je on u reprezentaciji itekako, dovoljno je setiti se EP u Beogradu.
btw, gde je bio Teo dok ga Duda nije uzeo pod svoje u klubu i reprezentaciji?
irriducibili wrote:@ Vucko
Taj isti Spanulis je to poceo da igra tek sada u zenitu karijere, nikada pre toga. I posrecilo mu se da prosle sezone osvoji EL kao vodja tima na terenu, mada je svima jasno da najvece zasluge pripadju vodji van terena. Pre toga je bio u senci, prvo DD-a, a potom i Teodosica. A zna se kako se stice autoritet na parketu. Za mene je Teodosic kosarkaski dragulj, igrac koga bih posle DD-a najradije video u ekipi kada bih neku vodio. A iz uloge gledaoca ga neprikosnoveno stavljam na prvo mesto, u Evropi ne igra niti jedan igrac sa priblizno nepredvidivim, prelepim potezima...
Pa ako cemo kao neko ko posmatra kosarku - za mene su Teo i Riki dva najgledljivija igraca. Zbog fantasticnih asistencija i razigravanja. Ali ja sam mislio da diskutujemo malo sire. Nije vazno, oko ovoga se slazemo.
Znam ja vrlo dobro ko je i sta je Spanulis. Kad je dosao u Hjuston poceo sam pomnije da ga pratim. Ne znam sto pises o El i osvajanju iste. Meni je Spanulis bio bolji igrac od Milosa i pre dve godine. Nema to veze sa proslom sezonom puno.
Evo, pogledaj prvu i drugu petorku u EL prosle sezone->
http://www.euroleague.net/final-four/is ... 97498/7005napisi mi po pozicijama ko je ko? Kosarka je davno postala univerzalna igra, a igraci se vise ne dele striktno po pozicijama.
Da ne tupim vise, rekao sam sta sam imao, da se vratim korenu diskusije. Teo je jedan od najboljih plejmejkera u Evropi. Ali, nije bez premca. Ima i boljih od njega. O Parkeru je izlisno pricati. Dijamantidis i Bo su momci koje bi pre voleo da vidim u timu.