Board index Košarka Reprezentacije

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Гроф Тинторето » 15 Sep 2025, 18:53

Pa ja sam ti Domingez i rekao da je bolje da ga mi skinemo nego ono sto si ti ispisao iznad kako ce oni (koji oni?) sefa smeniti pre radnika.
Pa mi u narednom postu odgovaras da nam cilj treba biti ono sto sam ja rekao da nam treba biti cilj :D
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Sezione » 15 Sep 2025, 19:10

Image
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Cvele » 15 Sep 2025, 19:12

Edge wrote:

Ali kako Parović značajno naglasi na kraju da su Bjela i Spasoje drugari.

Opasno muti vodu Parović, evo već koja godina.
Cvele

Postby soniko » 15 Sep 2025, 19:16

on se nije zavetovao Lazaru i Milosu nego Marksu Engelsu

Ostalo mi je negdje u maglovitom sjećanju da je za vrijeme Slobine vlasti neko predlozio zakon u Parlamentu o vracanju vjeronauke u skole i da je njegova vecina to naravno odbila ali ono sto je bilo zanimljivo je da su i radikali glasali protiv.
Mozda grijesim, mozda sam pogrijesio, nadam se da ima forumasa koji se sjecaju.
soniko

Postby Domingoo » 15 Sep 2025, 20:30

Гроф Тинторето wrote:Pa ja sam ti Domingez i rekao da je bolje da ga mi skinemo nego ono sto si ti ispisao iznad kako ce oni (koji oni?) sefa smeniti pre radnika.
Pa mi u narednom postu odgovaras da nam cilj treba biti ono sto sam ja rekao da nam treba biti cilj :D

Moje je misljenje da spontani lideri mogu da dodju na vlast samo iz revolucije , ali ne i iz izbornih procesa . Da bi revolucija bila realna u bilo kojoj drzavi vlast mora da izda suluda naredjenja protiv svog naroda kao oni bolidi u Nepalu i da se narod potpuno otkaci a to se kod nas nece desiti, jer verujem da ni jednoj stranoj sili ne odgovara da se bilo koja drzava u evropi destabilizije do nivoa da se izgubi potpuna kontrola drustva i politickih procesa .

Kod nas je kao i u svim parlamentarnim demokratijama ma koliko one bile uzurpirane na delu kontrolissna represija , pretnje , pendracenje , hapsenja pa pustanje pa se popusti i tako u krug ..Paradirsnje vojskom policijom zastrasivanje i tako u krug .. To nece izazvati bes naroda da pokrene revoluciju ali ce ga ojacati u odlucnosti da bude apsolutno protiv tog rezima i da sa jakom voljom ide protiv njega u izbornom procesu .

On da ima neke druge mehanizme ne bi pozivao teroriste i ustase na dijalog , ostalo mu je jedino to da kroz javni diskus ih uvuce u svoj mulj i pokusa da ga diskredituje ,ali kazem opet studenti ocigledno odlicno citaju igru.

On jeste autokratski nastrojen ,ali daleko da je lider koji ima apsolutisticku vlast verujem da on zna granice do kojih moze da ide ,a ako ih on i ne zna ili zaboravi siguran sam da ce ga neko pored njega vrlo brzo podsetiti jer medjunarodni faktor nece dozvoliti da politicks i drustvena situacija izmakne kontroli ne samo u Srbiji nego bilo gde drugde u regionu i sire u evropi ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Гроф Тинторето » 15 Sep 2025, 20:45

Sve je to super, ali meni i dalje nije jasno da li ti mislis da mi njega mozemo da smenimo ili moramo da cekamo da ga smene nadredjeni?
Ili ce da bude kombinacija?
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Sezione » 15 Sep 2025, 20:51

Inzaghi wrote:Ovo sta rade sa savskim nasipom je dovoljan razlog za robiju. Drugo i ne treba.

Zamislite da neka eu zemlja busi, nelegalno radi na bedemu koji sluzi za odbranu od reke. Zlocin.

Mafija, murija, drzava hajducija

https://www.nedeljnik.rs/beograd-u-pokr ... eketiraju/
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby soniko » 15 Sep 2025, 20:58

Da bi pristao ovo da radis, bez srama i stida za platicu da ukaljas obraz moras biti rodjeno govno, hulja, supak, kreten od malena, koji nije u zivotu omirisao nista ni nalik ljudstvu i moralu.
Negativna selekcija je urodila plodom i ja zaista ne vidim macin da se ovo popravi ikako sem da se sve srusi i gradi ispocetka.
soniko

Previous

Return to Reprezentacije