Гроф Тинторето wrote:Pa ja sam ti Domingez i rekao da je bolje da ga mi skinemo nego ono sto si ti ispisao iznad kako ce oni (koji oni?) sefa smeniti pre radnika.
Pa mi u narednom postu odgovaras da nam cilj treba biti ono sto sam ja rekao da nam treba biti cilj

Moje je misljenje da spontani lideri mogu da dodju na vlast samo iz revolucije , ali ne i iz izbornih procesa . Da bi revolucija bila realna u bilo kojoj drzavi vlast mora da izda suluda naredjenja protiv svog naroda kao oni bolidi u Nepalu i da se narod potpuno otkaci a to se kod nas nece desiti, jer verujem da ni jednoj stranoj sili ne odgovara da se bilo koja drzava u evropi destabilizije do nivoa da se izgubi potpuna kontrola drustva i politickih procesa .
Kod nas je kao i u svim parlamentarnim demokratijama ma koliko one bile uzurpirane na delu kontrolissna represija , pretnje , pendracenje , hapsenja pa pustanje pa se popusti i tako u krug ..Paradirsnje vojskom policijom zastrasivanje i tako u krug .. To nece izazvati bes naroda da pokrene revoluciju ali ce ga ojacati u odlucnosti da bude apsolutno protiv tog rezima i da sa jakom voljom ide protiv njega u izbornom procesu .
On da ima neke druge mehanizme ne bi pozivao teroriste i ustase na dijalog , ostalo mu je jedino to da kroz javni diskus ih uvuce u svoj mulj i pokusa da ga diskredituje ,ali kazem opet studenti ocigledno odlicno citaju igru.
On jeste autokratski nastrojen ,ali daleko da je lider koji ima apsolutisticku vlast verujem da on zna granice do kojih moze da ide ,a ako ih on i ne zna ili zaboravi siguran sam da ce ga neko pored njega vrlo brzo podsetiti jer medjunarodni faktor nece dozvoliti da politicks i drustvena situacija izmakne kontroli ne samo u Srbiji nego bilo gde drugde u regionu i sire u evropi ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.