Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Bodi Bond » 05 Aug 2012, 03:39

DON VUČKO wrote:
Bodi Bond wrote:Dečko je najbolji plej Evrope bez premca.

Grohotom se smejem, grohotom :lol:

Dobar je Mima, jedan od boljih u Evropi, ali ovo bez premca daje tako brutalnu dimenziju rečenici da sam pišno u gaće od smeha :biggrin:

Možda nije porodičan čovek, a ti si na tak'e navik'o, ali reci mi koji to bolji plej od njega trenutno igra u Evropi? A i evropski koji igraju u NBA, pa recimo da je možda Parker bolji do njega i to je to. :P
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby pohani komarac » 05 Aug 2012, 10:02

Robert Jordan wrote:
pohani komarac wrote:
vicharhcp wrote:Nikada mi nije bilo jasno kod Roko Leni Ukica sta su mu ta dva imena. Da li se decko zove Roko, a neko srednje ime mu je Leni, pa i to koristi ili se samo ime sastoji od dva dela Roko Leni - nisu roditelji mogli da se dogovore da li da se zove Roko ili Leni, pa mu dali oba :confused:

pa stari mu je bubnjar daleke obale, teski roker

zato roko, a leni je po nekom rokeru

zar nije bio bubnjar pekinske patke? o.0

http://hr.wikipedia.org/wiki/Daleka_obala
pohani komarac

Postby DON » 05 Aug 2012, 14:01

Stvarno ne znam kakav je covek, niti me zanima, ali znam da je jednosmeran kosarkas i da ima igraca koje bih ja uzeo pre njega u tim, tako da to bez premca u Evropi me tera na plakanje od smeha. Ja bih pre u tim uzeo Dijamanta, potom Boa itd.

Mozda Parker, a :lol: placem....

Ma nema niko na sveu ovome bolji od Tea, sta ti je.... Posebno ne u NBA.
DON

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 14:03

Diamantidis je za klasu bolji igrac od Tea...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby gogo23 » 05 Aug 2012, 14:05

AirBall wrote:Diamantidis je za klasu bolji igrac od Tea...

Jok.

Za 2.
gogo23

Postby DON » 05 Aug 2012, 14:24

Milos je sjajan igrac, ali je jednosmean. Wanabe Stiv Nes, ali igra ocajnu odbranu, donosi precesto lose odluke, katastrofalna selekcija suta, los tajming za pojedine asistencije. Ipak, jedan je od boljih u Evropi. Ali nije bolji, posebno ne bez premca, od Dijamanta, Lestera, Rikija, Dragica, Kalderona, Spanulisa (kad igra pg :) ) itd. Neki od nabrojanih su i bolji i korisniji od njega. A Toni Parker je klasa za sve njih, da se ne lazemo :biggrin:

Ipak, ja uzivam da gledam Mimu, nadam se da ce iskoreniti pojedine nedostatke (posebno ovo oko losih odluka) i da ce postati jos bolji plej u narednih nekoliko godina. Gledao sam meceve, vidi se da je lider ekipe, dosta je promenio odnos, u pozitivnom smeru. Samo neka ovako nastavi, mislim da nece biti problema u kvalifikacijama.

Moram da istaknem igru Lucica i Stimca, uzivanje je bilo gledati njihov odnos prema dresu i energicnost koju su uneli u ekipu. Savan, Macvan i Erceg odlicno deluju.
DON

Postby vasilij zajcev » 05 Aug 2012, 14:49

Diamantidis svakako, ali i Uertas i Pridjoni, da ne pominjem Boa i druge Amere (ili evropske igrace u NBA)

Teo je nevidjeno talentovan razigravac, ali je skolski primer srpske lenstine...fizicki slabasan, pusac, brzo gubi zivce zbog toga kad je pritisnut, kada gubi i sut, a tada postaje dosta predvidiv u odlukama. kao i vecina covicevaca kojima je teretana bila fakultativna kad su se obrazovali kao igraci i ljudi, a ino-angazman apsolutni must kao sledeci korak u karijeri, plasim se da je i on osudjen na timsku evropsku kosarku i prilicno luzerski score na kraju karijere
vasilij zajcev

Postby DON » 05 Aug 2012, 14:59

Dobro, Pabla i Marselinja nisam uzeo jer nisu Evropljani (Bo je, ipak, Makedonac :D ). Ali, generalno ima dosta Srba koji misle da je Tao Bog, kao i Slovenaca koji to isto govore za Dragica, nekim Grcima je Kelates (ili kako se vec preziva) jedan od najboljih u Evropi... Da ne pricamo o hajpu Spanaca oko Rikija i Kalderona, kao i Francuza oko Nanda. Ima tu dosta dobrih igraca, svi imaju neke segmente igre u kojima su bolji od ovih sa kojima ih poredimo, ali neki moj utisak je da tu ide prvo Toni, pa Dijamant, pa onda Bo, Teo, Kalderon, Riki, Dragic i ekipa....

Sve je to daleko od Teo bez premca :lol:
DON

Postby irriducibili » 05 Aug 2012, 15:17

Teo je fenomenalan igrac, zato je i placen suvim zlatom. Ne bi li osporili njegove kvalitete, vi ovde trpate i igrace koji su sve, samo ne plejmejkeri. Dobro se i Gasola niste setili...

Ni ja ne volim sto je cigansturatm, mogao bi jos mnogo vise da zivi sportski, ali to nece promeniti cinjenicu da se radi o velikom majstoru, cije asistencije ostavljaju bez daha...
irriducibili

Postby Jovan » 05 Aug 2012, 15:21

Teodosic je po meni bolji i od Marselinja, a pogotovo od Pridjonija. Samo bih Diamantidisa i Boa uzeo ispred Teodosica u svojoj ekipi.
Jovan

Postby DON » 05 Aug 2012, 15:25

Ko spori njegove kvalitete, a ko ih velica... Sve, samo ne bez premca u Evropi. Ko nije PG od nabrojanih?

Eto, Dragic je placen mnogo vise od Milosa, on je bolji onda?

Jovane, to ja i napisah na startu. Ipak, ima nekih stvari u kojima je Teo bolji o Boa. Ali, nedovoljno da se kaze da je bolji od svih.
DON

Postby nolinjo » 05 Aug 2012, 16:12

teo je bio najbolji,pre godine dve ,da li ce biti najbolji godine ove ,ne znam zasigurno znam da ima potencijala da bude najbolji play u evropu ,ali sad ce imati i vise prostora -tacnie nece biti u senci brata andrije tako da je vrlo moguce da ijopet bude najbolji ...

to je sto se tice talenta

sto se tice karaktera ,tu nikako nisam na njegovoj strani jer

karakter pobednika se ne pokazuje bespomucno sutiranje u trenucima kada vreme za rezultat istice
suter nie -eto odma falinka sto ga deli od najboljih ,sutnuce trojku svaki put u trenutku kad je tesko a suter nie ? umesto da nesto izmisli on ce izabrati lakse resenje ,sutnuce sa 17 metara ,i reci jbga promasih ...
sad ce drugi reci pa ni D. nie suter ,nie ali d je mnogo radio ,10 puta bio najbolji obrambeni igrac ,pa mu je dozvoljeno da sutne za 3 iako suter nie +na stranu sto ce D da pogodi 1/2 a teo 1/5 u klac tajmu...
da bi bio najbolji moras igras u oba pravca ,teo to ne radi,tacnie radi na 40% utakmica
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Zli Gli » 05 Aug 2012, 17:18

Nisam gledao Ercega odavno, poslednji put kada sam ga gledao je bežao od duela, bio je spor, mlitav, dok sad vidim da se jako dobro kreće za svoju visinu i da ne beži od duela. Koliko on može igrati centra?
Zli Gli

Postby DON » 05 Aug 2012, 17:28

Po meni je on bolje resenje od Muslija ili Mileta. Cak je i Milan na centru bolji od njih. Vidim da Duda na ovom turniru tako i uigrava ekipu. Mislim da cemo imati jednog centra, tri cetvorke i tri trojke u prvom planu tokom kvalifikacije i da ce se u zavisnosti od potreba nesto korigovati. Stimac, Erceg, Savan, Macvan, Bjelica, Luca i Keselj na c, pf i sf.

Vodimo 29-23 protiv Slovenije, 13. minut.
DON

Postby nolinjo » 05 Aug 2012, 17:28

Zli Gli wrote:Nisam gledao Ercega odavno, poslednji put kada sam ga gledao je bežao od duela, bio je spor, mlitav, dok sad vidim da se jako dobro kreće za svoju visinu i da ne beži od duela. Koliko on može igrati centra?

ne treba preterivati :roll: al kad moze melo moze i on ...
sta ce nam na 5 ,trecu peticu moze guzonja macvan da igra ,savan prva 4ka,erceg druga ,a petice krle i stimac a macvan izmedju njih

kako mi se svidja u kojoj milenko nece da sutne na kos :triprsta: jedan je milenko ne suter :nargile:

luce brat rodjeni bum za 3 :triprsta:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Reprezentacije