Bogun wrote:Buzz wrote:Da su bili u prvim redovima i popili pendrek, niko im rec ne bi rekao, do sada su gasili proteste sa sedi dole mantrom.
Srđan iz DS-a je redovno u prvim redovima.
Video sam da su prebili nekog narodnog poslanika mislim iz NPS-a. To jest, video sam da ima čalmu na glavi, nisam video snimak da ga prebijaju.![]()
Opozicija, kakva god da je, je u poziciji da šta god uradi pola ljudi koji su protiv vlasti to neće videti kao nešto pozitivno.
Mene ako pitaš, dobro je što se drže po strani, ovo nisu njihovi protesti. Ono što mislim da treba da urade je da daju svoju infrastrukturu studentskoj listi kada dođu izbori i da ne smetaju kandidovanjem jer tu imaš potencijalno rasipanje glasova opoziciono nastrojenih glasača.
BlackOwl wrote:Samim tim su jos jadniji njihovi nastupi i izjave.
S obzirom da mnogo ljudi u srbiji voli rusiju vise od svoje porodice i te kako je bitno da se konacno razbije mit o tome kako su nam braca a da bilo kakva kritika rusije znaci da si za nato i zapad.
Kakva su to cepanja jbt kad branis podrsku vucicu time sto ga zapad jos vise podrzava jer nas drzi kao koloniju a u isto vreme rusija satire taj zapad i unistava ih, al eto nekako nemaju snagu i moc da nam pomognu.
Duh sa sekirom wrote:Niksicanin wrote:
А што се подршке Психу тиче, сви се сјећамо како је Захарова у 2 поподне честитала Томи побједу.
Ај не, ЕУ је била. 100% случајно им излећело.
Ovo napisano je u rangu kad Vučića pitaju za neku aferu a on odgovori sa "a koliko para je ukrao Đilas?"
Ko ovde spori da nam je EU neprijatelj i da gledaju isključivo svoje dupe i svoj interes?
Samo je izgleda to teško priznati za Ruse.
Moj stav je jasan , ko na bilo koji način podržava pickoustog , nije prijatelj Srbije, naprotiv...
Cvele wrote:Ko je iskopao Andreu, znao je jako dobro šta radi i zbog čega...
Users browsing this forum: Claude [Bot], Meta [Crawler] and 52 guests