Cvele wrote:Pokojni Duda.
Tako je sve suprotno od ove zvalave ljigevkoja bi i na dupe progovorila da moze .
Svako vreme radja svoje heroje Karadjordje je bio vapaj za slobodom i odraz besa koji je kljucao u narodu
Milos Obrenovic je odraz jedne promocudne politike i promisljenosti zarad prosperiteta ..
I jedan i drugi su utkali sebe u istoriju sroske drssvnosti na svoj nacin i za mene licno stojecjedan pored drugog po vaznosti ..
https://www.instagram.com/princfilipods ... 80aTdlcQ==Ko moze zeli i hoce neka ga zaprati , njegove objave su decidne , dostojanstvene i dostojne krune kojoj po poreklu pripada ..
Sta mislim o kasnijim Karadjordjevicima ne bih iznosio sada jer nije ni malo pozitivno zna se i zbog cega ,ali mi prestolonaslednika imamo moji je na svom profilu podrzao studente i njihovu borbu ali stidljivo i nekako nedovoljno zustro verujem ne iz kalkulacije po svoje interese vec iz straha da svojim odlukama ne narusi kraljevsko poreklo ciju su dinastinu njegovi preci vec srozali ..
Molim Boga da tom coveku utaba put i otvori vrata da stane ispred svog naroda i rszumemo i autoritetom ga povede napred da kao ustoliceni monarh bude podupirac ploce na koju cecse izliti novi pravni sistem sa novim i neukaljanim ljudima ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.