Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Diktator » 08 Jul 2012, 19:26

cudi me da su samo njih dvojica..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby AirBall » 08 Jul 2012, 19:40

Ivković je okupljenim novinarima rekao kako je očekivao da će videti Rakovića i Raduljicu večeras, koju su bili na spisku igrača za kvalifikacije, kao i da ne zna razlog zašto se nisu pojavili.

Kapiten Nenad Krstić i Vladimir Micov se oporavljaju od povreda, pa će preskočiti uvodne treninge, ali ostaju sa ekipom.

Blic
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby AirBall » 08 Jul 2012, 19:49

Nije strasno, ako samo njih dvojica izostanu... Jos cemo i dobro na kraju proci koliko je otkaza bilo najavljivano...

Ukoliko Krstic bude igrao, pretpostavljam da su mesta cekirana i za Bjelicu, Ercega, Savanovica, dok ce mislim Macvan imati vise minuta na petici nego na cetvorci... Trojke Keselj i Micov, a bekovi Teo, Rasic, Tepic, Paunic i Nedovic (ili Andjusic)...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 08 Jul 2012, 20:15

AirBall wrote:Nije strasno, ako samo njih dvojica izostanu... Jos cemo i dobro na kraju proci koliko je otkaza bilo najavljivano...

Ukoliko Krstic bude igrao, pretpostavljam da su mesta cekirana i za Bjelicu, Ercega, Savanovica, dok ce mislim Macvan imati vise minuta na petici nego na cetvorci... Trojke Keselj i Micov, a bekovi Teo, Rasic, Tepic, Paunic i Nedovic (ili Andjusic)...

gde je u toj prici moj brat luce ? aaaa?

sta se koji djavo desava sa rakovicem ,on to nesto namerno busi ,aj znam da je bildac raduljica al rakovic :dunno:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Diktator » 08 Jul 2012, 20:16

na slikama u zurnalu ne vidim ni Micova..
Krstic je prisutan..

edit:ipak je dosao

Duda ne zna zašto nema Raduljice i Rakovića

Na okupljanju najboljih srpskih košarkaša pred start priprema za kvalifikacije za Evrobasket 2013 za sada se nisu pojavili Milovan Raković i Miroslav Raduljica. Selektor ne zna zbog čega.

Novo reprezentativno leto, dugo 65 dana, za najbolje srpske košarkaše je počelo okupljanjem u hotelu "Zira"!

Umesto da ih gledamo na Olimpijskim igrama u Londonu, navijaćemo da se u konkurenciji Izraela, Crne Gore, Estonije, Slovačke i Islanda plasiraju na neko od prva dva mesta u grupi, što bi značilo da ćemo učestvovati na Evropskom prvenstvu 2013. godine u Sloveniji.

Put do Evrobasketa pronaći će i četiri najbolje od ukupno šest trećeplasiranih selekcija, tako da prolaz Srbije "na papiru" ne bi smeo da dođe u pitanje.

Ali, upravo u iznenađenjima se krije čar košarke i sporta uopšte, a najsvežiji primer dali su Nigerijci, pobedivši Grke u ključnom meču kvalifikacionog olimpijskog turnira u Venecueli!

Selektoru Dušanu Ivkoviću u nedelju uveče javila su se devetnaestorica sa spiska pozvanih igrača, što znači da su izostala dvojica - centri Milan Raković i Miroslav Raduljica. Duda je novinarima rekao da nema informacije zbog čega se tandem nije pojavio i da bi voleo da ima priliku da razgovara sa njima i čuje razloge izostanaka.

Takođe, Ivković je rekao da su Nenad Krstić i Vladimir Micov došli s povredama i da njih očekuju dodatni lekarski pregledi u narednim danima.

Tim povodom, uskoro opširnije...

Podsetimo da su se na prvom Ivkovićevom spisku našla 24 košarkaša, zatim je saopšteno da na pripreme neće doći povređeni Novica Veličković, Kosta Perović i Stefan Marković, kao ni Andreja Milutinović i Mladen Jeremić, dok su naknadne pozive dobila dva Vladimira - Micov i Štimac.

SPISAK

bekovi: Miloš Teodosić (CSKA), Milenko Tepić (Kahasol), Aleksandar Rašić (nema klub), Danilo Anđušić (Partizan mt:s), Nemanja Jaramaz (Bijela), Nemanja Nedović (Lijetuvos Ritas), Ivan Paunić (Bolonja);

krila i krilni centri: Vladimir Micov (CSKA), Marko Kešelj (Olimpijakos), Nemanja Bjelica (Kaha Laboral), Vladimir Lučić (Partizan mt:s), Duško Savanović (Efes), Zoran Erceg (CSKA), Milan Mačvan (Makabi), Dragan Labović (Nižnji Novgorod);

centri: Nenad Krstić (CSKA), Milovan Raković (Montepaski), Miroslav Raduljica (Efes), Dejan Musli (Kaha Laboral), Mile Ilić (Crvena zvezda Diva) i Vladimir Štimac (Olin).

"Orlovi" će prvih nedelju dana provesti u Beogradu, na uobičajenim testovima fizičke spreme i uvodnim treninzima u dvorani Sport eko.

Selidba u Vršac predstoji im 16. jula, gde će posle još sedam dana rada odigrati prve tri kontrolne utakmice - sve sa Letonijom.

Uslediće nastavak uigravanja kroz brojne prijateljske mečeve i turnire u Beogradu, Banjaluci, Rogaškoj Slatini i Ljubljani.

Start kvalifikacija zakazan je za 14. avgust, kada će "orlove" ugostiti reprezentacija Islanda, dok je poslednji od 10 mečeva, protiv Izraela, na programu 11. septembra u Beogradskoj areni.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby kecman » 09 Jul 2012, 00:11

Image

Luče :fies:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby baketa96 » 09 Jul 2012, 00:20

Lucicev stajling :facepalm:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Nikola » 09 Jul 2012, 04:21

Cudi me za Raduljicu i Rakovica. Oni su uvek znali da cene poziv za igranje u reprezentaciji
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Napredpartizan » 09 Jul 2012, 11:31

Micov: Male su šanse da zaigram u kvalifikacijama

Vladimir Micov za samo sedam dana ispunio je dva velika sna. Prvo je dobio poziv selektora Srbije Dušana Ivkovića da se konačno priključi pripremama nacionalnog tima, a onda je potpisao ugovor sa vicešampionom Evrope CSKA. I pored dva jaka razloga za radost, Micov nije u potpunosti ispunjen, pošto je veliko pitanje da li će zbog povrede moći da pomogne “orlovima” u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Ne osećam se sjajno, to je očigledno. Imao sam puno problema sa kolenom, doktori u Italiji nisu znali šta je u pitanju. Povreda se “vukla” do aprila, kada sam morao na operaciju. Ni to mi nije pomoglo, pa sam došao u Beograd, gde sam obavio analize. Pronađena mi je bakterija. Kada sam se vratio u Italiju počeo je plej-of, odigrao sam četiri utakmice u osam dana, upalili su se pripoji... U dogovoru sa selektorom Ivkovićem i doktorom Radovanovićem videćemo šta ćemo dalje – objasnio je Micov na okupljanju nacionalnog tima.

Novo krilo šampiona Rusije nije optimista kada je u pitanju njegovo učešće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Iskreno, male su šanse da zaigram... Da sam kontaktiran u nekom ranijem periodu možda bi se sve drugačije odvijalo. Pošto me niko nije zvao i obavestio da sam u planovima reprezentacije, posvetio sam se u potpunosti fizikalnim terapijama i zapostavio sam trening. Da sam znao, drugačije bih se pripremao, radio bih na statici mišića. Ovako, mišići su mi atrofirali jer sam bio tri meseca “u autu”, uz prekid pauze od 10 dana u plej-ofu, što je izazvalo nove upale i posledice.

Ako ga navijači u Srbiji ne budu gledali uživo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, naredne sezone igraće u “Pioniru” protiv Partizana MTS u Evroligi.

- CSKA je ekipa koja uvek želi da osvoji Evroligu i nisam imao neke posebne želje pred žreb. U našoj grupi favoriti su CSKA i Barselona, a Partizan je uvek nezgodan. Bez obzira na to kakvu ekipu će sastaviti, imaće šansu da se plasira u top 16. Sigurno je da me raduje povratak u Beograd i igranje pred Partizanovim navijačima – zaključio je bivši igrač crno-belih.
Napredpartizan

Postby MorningGlory » 09 Jul 2012, 12:33

ZNaci vece sanse da Lucha upadne :)
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Moebius » 09 Jul 2012, 14:41

Gagi je definitivno ispušio.

Koji ga je qratz uopšte palio!
Moebius

Postby ima 1 tim » 09 Jul 2012, 22:34

Moebius wrote:Gagi je definitivno ispušio.

stvarno :shock: ?

viewtopic.php?f=11&t=23&start=1065

Moebius wrote:Koji ga je qratz uopšte palio!

mogli bi Kec i Bludnik da objasne...kao i Vujanic

nije Dudi ovo prvi put da nekoga ovako dzukackitm uradi :sick:

a evo i ko je dosao na Gagijevo mesto :roll:

, dok je na mesto Aleksandra Kesara, ako pouzdanog asistenta i skauta, stigao Nikola Lazić

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... eli-u-Ziru

o njegovim (kosarkaskim) kvalitetima bi mogao Hudini da kaze koju a nagradno pitanje za sve je ciji je on drugar :roll: :copa1:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby Houdini » 09 Jul 2012, 22:48

ima 1 tim wrote: a nagradno pitanje za sve je ciji je on drugar :roll: :copa1:

evo Air vec trazi wi-fi po sobi :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Oglala » 09 Jul 2012, 22:56

I ovo oko Micova je bilo kukumakanje bez razloga. Ispade da nije Duda taj koji je "lagao" ili sta god...
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Zlaja » 09 Jul 2012, 22:57

Ispada da je Micov u medjuvremenu nasao klub...
Zlaja

PreviousNext

Return to Reprezentacije