Supet post Radonjaa.
Lepo si se prisetio svega. Dotakao si se i te karme, moguce je da i zbog nje najvise i strepim, jer vec previse puta nije bila na nasoj strani. Doduse, u nasoj sada vec decenijskoj zelji za zlatom, mozda i previdjamo da nam je u nekim slucajevima bila od koristi da uzmemo medalje (npr. da smo 2014. i 2016. sa po cetiri poraza na turniru uzimali srebra), ali se opet mnogo vise neke gorcine i nedorecenosti talozilo za ovih 21 godinu. Mislim, kako koji turnir dodje, ja se ponadam da ce valjda sve kockice da se napokon sloze i da smo napokon isplatili svu negativu koja je morala doci kao kompenzacija za silne radosti iz perioda 1995-2002, medjutim ne bude. Tako da i kada su dosle zadnje tri medalje, uvek mi je osecaj pre bio da je propustena ogromna sansa da se uradi jos vise, nego radost (lepo si to formulisao " frustrira niz 2017 - 2019 - 2022 - 2023 - 2024", s tim sto bih ja tu svakako dodao i propustenu olimpijadu u Tokiju 2021, gde bi vrlo verovatno imali velike sanse za medalju na nikad slabijem turniru).