Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Djalminja » 26 Jul 2025, 12:10

ИлићКапитен22 wrote:Већа је лудост позвати дете које годину дана није играло кошарку.

igrao je letnju ligu i izgleda odlicno, jer klasa je klasa
Ovaj tim još uvek ne može da se poredi sa onim iz Partizanovih slavnih dana. Ali, ako ih potcenite, platićete".
Djalminja

Postby Radonjaa » 26 Jul 2025, 12:39

Na hajlajtsima izgleda odlično, problem je što hajlajtsi ne prikazuju da je na svaki pogođeni šut imao dva promašena i na maltene svaku asistenciju jednu izgubljenu loptu.

32% (24/73) iz igre, 39.5% (19/48) za dva poena, 20% (5/25) za tri, 5.8 asistencija i 4.6 izgubljenih lopti.

Pritom nema utakmicu za reprezentaciju, bio je bješe na pripremama pred SP, ali se ne može reći da je u sistemu.
Svaka čast Pešiću na hrabrosti ako ga povede, možda se na pripremama i pokaže bolje od konkurencije, ali se ne bih kladio na to u ovom momentu.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Bogisa91 » 26 Jul 2025, 12:42

Videćemo spisak ali 10 od 12 sa OI moraju da idu osim ako nema nekih otkaza. Neka mu se da šansa u pripremnim ali ne vidim da on može u 12 trebaće mu da odigra jednu sezonu celu kakva letnja liga to je cirkus. Pitanje i one Tristanove brojke koliko su realne pošto onaj Vašington igra ligu za sebe utakmice bez ambicija čisto reda radi.
Bogisa91

Postby ИлићКапитен22 » 26 Jul 2025, 12:47

Djalminja wrote:
ИлићКапитен22 wrote:Већа је лудост позвати дете које годину дана није играло кошарку.

igrao je letnju ligu i izgleda odlicno, jer klasa je klasa

Дечко још увек није класа. Он је класа у настајању.

Где је он показао ту класу у сениорској конкуренцији?

Ајде полако са клинцем. Још је млад. Излази из тешке повреде. Не треба журити.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Bojdo » 26 Jul 2025, 12:54

Mada treba napomenuti da on nije imao potpunu rapturu ligamenta vec djelimicnu(nije bilo totalno pucanje), što je drugi stepen i naravno bolja situacija. OKC se odlucio na "staromodnu" metodu liječenja i veliku pauzu kako bi u potpunosti otklonili potencijalno nove probleme. Inace, često se drugi stepen lijeci i bez hirurske intervenicije.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Olimp » 26 Jul 2025, 14:42

9 od 12 sa OI je sigurno ako nema povreda, ajde da kažemo i 10 jer mislim da Dobrić sigurno ide, Pešić ga voli.
Što reče neko pitanje je ko je treći na pozicijama 4/5 i na poziciji 2/3.

Meni se Tristan nikako ne sviđa kao igrač ali ima rezona da ga se pozove i otme Grcima :)
Smailagić je korisniji za prljave zadatke i bolji je igrač sistema
Bogoljub donosi mladost i perspektivu.
Ne bih volio da opet ode Ristić ili neko kome se zahvaljujemo za nastupe u kvalifikacijama.

Na 2/3 ako je istina da se Lučić želi vratiti onda nema dileme da ide on, ali mislim da je to patka.
Inače su kandidati ili Jović kao treći plej odnosno drugi uz seobu Alekse na dvojku, ili Đurišić možda čak i Poku zbog specijalnih zadataka.

Nisam za previše mladih jer napadamo zlato a mislim da niko od njih ne može dati doprinos sada.
Olimp

Postby Pit Bull » 26 Jul 2025, 14:47

Jokic, Milutinov
Petrusev, Jovic
Guduric, Marinkovic
Bogdanovic, Dobric
Avramovic, Micic

Mislim da je ovo rotacija za kljucne meceve.

11 i 12 igrac bi trebali biti oni koji ce prevashodno uticati na pozitivnu atmosferu u grupi. Manje je bitno sta mogu da ponude na terenu jer tih 6-7 igraca koji konkurisu da popune broj i jesu slicnog kvaliteta, nijanse...

Najgora stvar bi bila povesti nekoga ko bi eventualno narusio hemiju jer ne igra dovoljno i slicno.

Cijenim da je Smailagic unutra kao peti visoki. Mislim da Davidovac nece ici ovaj put. Nije igrao zadnjih par mjeseci, imao je nezgodnu povredu, itd...

Meni bi jos jedan vanjski bio najprije Djurisic, da stekne neko iskustvo jer na njega racunamo u buducnosti.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Bogisa91 » 26 Jul 2025, 15:21

Ne znam kakav je dogovor Pesica i Tristana mozda mu je obećao mesto u 12.
Bogisa91

Postby Tegi » 26 Jul 2025, 15:22

Možda bude 6+6, kao na Filipinima i u Parizu.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Nikola » 26 Jul 2025, 17:17

Ako bude zvao Stefana Jovica kao sto kazu, nema sanse da ga nece voditi.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Гроф Тинторето » 26 Jul 2025, 21:09

Dobric ako je pametan, sam ce reci da nece da ide. Siguran sam daonu otvorenu trojku jos uvek nije zaboravio i da ce ukoliko do slicne situacije dodje, taj momenat da mu prodje kroz glavu opet.
Ni veci igraci nisu mogli da "prebole" takve stvari.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Olimp » 26 Jul 2025, 21:12

Ma nego ko da ide umjesto njega?
Kako ste oštri i zaboravni, taj momak daje srce i dušu za reprezentaciju, igra odbranu, pogađa trojke i sad je otpisan zbog jedne promašene.

Ma ajde...
Olimp

Postby Гроф Тинторето » 26 Jul 2025, 21:14

Ti ne citas sta se pise, nemam drugog objasnjenja.
Al sta ocekivati od coveka koji malo kuka na Sinera, malo na Alkaraza, pa malo na obojicu.

Ko zna kakav ce nas zreb zadesiti na prvenstvu, bice kukanja
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Previous

Return to Reprezentacije