Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby black swan » 24 Sep 2024, 15:54

Zao mi je sta cu da kazem ali vise ne navijam za reprezentaciju, ovo je prevrsilo svaku meru, neka uzmu sve
black swan

Postby Tegi » 24 Sep 2024, 16:11

Čudo je kako su tek sada fss-izovali KSS.

Kakav god da je, pravićemo Danilovića od blata, i u KKP i u KSS. Barem je dok je vršio obe funkcije postavljao najbolje moguće trenere i sprečavao stranačke agitatore da preuzmu njegovu funkciju.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Zappa » 24 Sep 2024, 16:29

Barem je dok je vršio obe funkcije postavljao najbolje moguće trenere i sprečavao stranačke agitatore da preuzmu njegovu funkciju

+10000
Ovo najviše brine, već vidim haos u mladjim kategorijama, iako su se posle perioda stagnacije podigle...

Na drugu stranu i biće naravno priča o cirkusu kad krene domaće prvenstvo i kao što kažeš copy FSS, paste KSS...
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Veljkona22 » 24 Sep 2024, 18:33

Tegi wrote:Čudo je kako su tek sada fss-izovali KSS.

Kakav god da je, pravićemo Danilovića od blata, i u KKP i u KSS. Barem je dok je vršio obe funkcije postavljao najbolje moguće trenere i sprečavao stranačke agitatore da preuzmu njegovu funkciju.

Realno Kokoškov je posle Saleta bio najbolji izbor. To smo svi potvrdili. Čak mu je i doveo kv turnir u Beogradu ali džaba kad je ovaj lunjav.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Radonjaa » 25 Sep 2024, 00:42

https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?f=151&t=2203&start=555#p2953245

Ovo jeste od prošle godine, ali mislim da je ideja o Čoviću na čelu KSS stara makar nekoliko godina. A koliko se sjećam, počela je da provejava otprilke kad i trač da je Bodiroga (i ne samo on) pogurao Pešićev dolazak i da nije slučajno što je brzo posle toga kumovska SNS osovina ispraćena iz reprezentacije/saveza. Ko zna je li to tačno ili su se možda jednostavno poklopili tajminzi, ali dio oko Čovića očigledno jeste bio.

U svakom slučaju, ako je u savezu postojala makar i tolika autonomija u odnosu na SNS, više je nema, mada nismo morali da sačekamo da se odabere između Čovića, Tomaševića i Kešelja da bismo to znali
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Domingoo » 25 Sep 2024, 05:49

Ako Cović zaista bude predsednik KSS svi bivsi i sadasnji igraci Partizana treba da se povuku iz reprezentacije i da svoju odluku obrazloze zajednickim pismom.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Malkovic » 25 Sep 2024, 08:35

Добро, Муто, схватили смо, биће нека милостиња и за тебе.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Џејси Керол » 25 Sep 2024, 08:45

:D
proces.
Џејси Керол

Postby Bogun » 25 Sep 2024, 14:08

Radonjaa wrote:https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?f=151&t=2203&start=555#p2953245

Ovo jeste od prošle godine, ali mislim da je ideja o Čoviću na čelu KSS stara makar nekoliko godina. A koliko se sjećam, počela je da provejava otprilke kad i trač da je Bodiroga (i ne samo on) pogurao Pešićev dolazak i da nije slučajno što je brzo posle toga kumovska SNS osovina ispraćena iz reprezentacije/saveza. Ko zna je li to tačno ili su se možda jednostavno poklopili tajminzi, ali dio oko Čovića očigledno jeste bio.

U svakom slučaju, ako je u savezu postojala makar i tolika autonomija u odnosu na SNS, više je nema, mada nismo morali da sačekamo da se odabere između Čovića, Tomaševića i Kešelja da bismo to znali

Ja ti mogu reći, jer to znam iz prve ruke, bio je jak pokušaj Nebojše da preuzme savez tamo negde krajem 2019. ili početkom 2020. pa je to gospodin Danilović sprečio.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Radovan III » 26 Sep 2024, 08:48

Nebojša Čović jeste svakakav ali za Kešelja i ostale koji se pominju je Ajnštajn. Mislim da će da uspije da ubijedi Pešića da ostane.Naravno,ogromna količina novca će mu u tome pomoći. Ono što je najvažnije je da se nađe neko ko će da pomaže Pešiću dok je tu pa da sve to preuzme za godinu,dvije.
Biće još zanimljivije nešto drugo.Čovićev odnos prema KLS i ABA. Zatim prema mlađim takmičenjima,reprezentacijama,sudijskoj organizaciji i košarci u Srbiji uopšte.
Radovan III

Postby Veljkona22 » 26 Sep 2024, 09:40

Čović i Kari su u lošim odnosima koliko znam. Da li će džak para presuditi da Kari ostane, ili je Kari namirisao krah pa neće da kalja svoj kult u reprezentaciji, videćemo :biggrin:
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Bojdo » 26 Sep 2024, 10:03

Možda iznenadi Čović, pa ne samo da ostane Pesic vec i za divno čudo Jokic se po prvi put odazove na dva uzastopna takmičenja i budemo kompletni na EP.

Nesto mi govori da ce Pesic ostati i da navodno cimanje igrača oko njegovog ostanka daje nadu da se kompletni pojavimo na EP.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Zlaja » 26 Sep 2024, 10:05

Zasto onda nije ostao Danilovic, koji je i vratio Pesica i zadrzao ga posle prvog neuspeha i bio uz njega na 3 prvenstva?
Zlaja

Postby Bojdo » 26 Sep 2024, 10:18

Možda se zasitio.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

PreviousNext

Return to Reprezentacije