Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby grobar_Zvornik » 12 Jul 2024, 22:46

Inzaghi wrote:Tanka je linija izmedju igramo najgore do osvajamo lagano.

Тачно.
Својствено нама.
Потписујем да све припремне изгубимо, а да неким чудом Јовића имамо за другу фазу Игара.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby black swan » 12 Jul 2024, 23:01

Pazi Jovic nije nit Jokic nit BB tako da ako nije spreman nece igarti i ne treba da vidimo sta je sa Dobricem i eventualno Davidovcem
black swan

Postby Produzenisamlekom » 12 Jul 2024, 23:02

Cvele wrote:
Dexi wrote:
ali verujem da će se Vasa podići do početka OI.Bas je nazadovao odlaskom u NBA.

Deksi bratina

Ljudi moji,jel ovo moguće?
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby black swan » 12 Jul 2024, 23:03

Dexi wrote:
black swan wrote:Daleko smo od recimo suterske forme Kari jos ispituje Jokic i Milutinov zajadno sto meni licno se ne svigja ali.............. tipicno nas aigra nije lose Jokic glavni tako i treba, kad BB ugje u formu......... Micic izuzetno los mada pogodio trojku kad su nas pritsili na 4 razlike........ zabrinjavaju povrede Dobrica,Joviac i Davidovca

Šta je sad pa Dobricu :colera:
Suterska forma do 1/4 nije ni bitna.Do tada imamo fore da kroz lakšu grupu namestimo.nisanske sprave i sut.

Pa imao je u 1/4 neki sudar kasnije sam video da u drugom je bio u civilu dal je ozbiljno ne znam, pa i nije bas dobro da sada budemo suterski aktivni doci ce to.............
black swan

Postby ИлићКапитен22 » 12 Jul 2024, 23:38

Ко је капитен репрезентације? Шта који курац Јокић уручује дрес Тонију Паркеру? Није ваљда он капитен поред живог и здравог Богдана Богдановића?
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Radonjaa » 12 Jul 2024, 23:53

black swan wrote:
Pa imao je u 1/4 neki sudar kasnije sam video da u drugom je bio u civilu dal je ozbiljno ne znam, pa i nije bas dobro da sada budemo suterski aktivni doci ce to.............

Sudar sa Goberom, ali je posle igrao samu završnicu druge četvrtine, moguće da je u poluvremenu prijavio bol i da su odlučili da ne rizikuju sa njim u drugom

Ćoba wrote:Jokić i Milutinov zajedno je košarkaški smrtni grijeh.

U principu se slažem, ali to može da bude posebna varijanta za Francuze i eventualno Njemce (Amerikanci bi nas izbušili), protiv ostalih teško da bi imalo potrebe i smisla da se tako ,,blindiramo'', pod uslovom da imamo 2 zdrave četvorke. Bitno je da je noćas uradila posao, ako sam dobro brojao, kombinacija Jokić-Milutinov:

1. četvrtina
6 minuta 25 sekundi, 13:15

2. četvrtina
4 minuta 4 sekunde, 14:0

3. četvrtina
5 minuta 13 sekundi, 9:8

Ukupno 36:23, odnosno +13 za 15:42

Mnogo veća tragedija od Jokića na 4 bi bila da nas neka siledžijska ekipa kao Francuzi dobije na druge napade i neiskustvo naših visokih. :biggrin:
Kalinić i Lučić su otkazali, ako zbog povrede ne bude Jovića (i Davidovca), a Pešić procijeni da Pokuševski nije spreman da uskoči (što uopšte nije nerealno), to je onda objektivan problem na četvorci, ne Pešićevo eksperimentisanje iz hira. Ostaje Petrušev, ali bi bilo neozbiljno osloniti se samo na njega i nemati rezervni plan.
Na kraju krajeva, uz svo uvažavanje Jokićevog vanserijskog kvaliteta, Pešiću je osnovni zadatak da napravi najbolji mogući tim, pa tek onda da napravi najbolju moguću situaciju za Jokića. Najbolje bi bilo oboje, ali ako dođemo u situaciju da nas neko ubija preko krilnog centra, a da niko drugi ne može da pomogne, naravno da treba probati sa Jokićem na 4.
Pešić je čitavu četvrtu igrao sa varijantom Petrušev - Jokić koja u trenutnim okolnostima i djeluje kao najlogičnija, ali ne može tako 40 minuta, a ako se ne vrati Jović, ili barem Davidovac, opcije su nam dosta ograničene.
Jeste malo čudno što Pokuševski nije igrao ni sekunde, jer je realno da bude u 12 sa kakvom god ulogom, čak i ako otpada samo Jović, kamoli ako neće biti ni Davidovca. Možda je to zapravo dobar znak u pogledu ove dvojice :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Baxter Stockman » 13 Jul 2024, 10:34

Imam jedno pitanje za ove što više prate nba.

Ko je karijerno gledano bolji igrač preko bare Batum ili Bogdan?
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Fratelo » 13 Jul 2024, 10:46

Batum.
Fratelo

Postby Loka » 13 Jul 2024, 10:59

Је л има неко статистику од јуче?
Желео бих да видим колико су нам узели скокова у нападу, баш смо се мучили са контролом скока.

У последњем фртаљу имамо контру 3 на 1, Гудура вуче лопту до рекета француза, збуњено стаје, тапка, враћа се на три и опаљује-промашај.
Loka

Postby Ćoba » 13 Jul 2024, 11:07

Gudura sve sporije razmišlja. Imao je tu situaciju kao i onaj pop sa Jokićem gdje se dvije sekunde premišljao kako da pošalje pas potpuno otvorenom Jokiću i naravno izgubio loptu.

Naši igrači ponovo ne shvataju s kim igraju. U jednoj situaciji se Petrušev premišlja da doda Jokiću na našoj polovini jer traži pleja i u drugoj Joka se dole uvalio idealan ugao da mu spusti on preskače...
Ćoba

Postby black swan » 13 Jul 2024, 11:17

Loka wrote:Је л има неко статистику од јуче?
Желео бих да видим колико су нам узели скокова у нападу, баш смо се мучили са контролом скока.

У последњем фртаљу имамо контру 3 на 1, Гудура вуче лопту до рекета француза, збуњено стаје, тапка, враћа се на три и опаљује-промашај.

Oni 16 off mi 14 deff isto po 18 oba dva
black swan

Postby Bogun » 13 Jul 2024, 11:18

Baxter Stockman wrote:Imam jedno pitanje za ove što više prate nba.

I dalje Batum, ali ima Bogdan prostora da ga prestigne po mom mišljenju.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Radonjaa » 13 Jul 2024, 11:21

Evo statistike
https://www.proballers.com/basketball/g ... 2024-07-12

Zavisi šta ti treba :biggrin: Potpuno su različiti, Bogdan je talentovaniji, ali nije dovoljno talentovan da bi bio glavni igrač, dok je Batum svestraniji i kao stvoren za ulogu 3&D, baš mu se poklopilo da dođe u ligu u momentu kad se naročito cijeni to što on igra, zato se i naigrao ozbiljne košarke u pomoćnoj ulozi. Bogdan bi svakako imao dosta bolju reputaciju (a vjerovatno i karijeru) da je igrao u Milvokiju ili Lejkersima umjesto u dvije polupane franšize, mada je i ovako dva puta bio među 5-6 najboljih šestih igrača, Batum se nikad nije primakao nekom individualnom priznanju. Blaga prednost Batumu jer je ipak imao ozbiljniju timsku karijeru, mada je i on najbolje godine dobrim dijelom bacio u Šarlotu
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Loka » 13 Jul 2024, 11:24

black swan wrote:
Oni 16 off mi 14 deff isto po 18 oba dva

Захваљујем
Узели смо и ми доста али је 16 је баш превише, то би требало да се спусти на 5-10. То је више питање концетрације играча и да обрате пажњу на свог играча.
Loka

Postby Чонси » 13 Jul 2024, 12:31

Batum ali ima i do toga što se Bogdan zacementirao u mrtvoj Atlanti.
Чонси

PreviousNext

Return to Reprezentacije