Bravo za pobedu.

Ovo sve deluje jako dobro,na papiru mi i jesmo po kvalitetu ,potencijalu druga ekipa na turniru što je ovaj mec pokazao.
Bas izgledamo moćno,I za razliku od Kanade i Francuske imamo jako dobar balans izmedju spoljne i unutrašnje linije.Za Francuze nisam ni siguran da će uzeti medalju.b
Biće velika šteta ako Jović ne bude 12,šteta što i Jović stariji nije tu da udje u igru i spusti ritam kad Vasa i Aleksa krenu da srljaju.
Petrusev dobar

Raduje što ovi nasi epizodisti Aleksa,Vanja,Dobri izgledaju jako dobro.Jokic je najbolji centar na svetu i objektivno naša velika prednost na ovom turniru,jer teško da ima ko njega da čuva.Uz Bogdana lider ove ekipe svakako.
Jokic -Milutinov to uopšte nije izgledalo lose u 2/4 kada smo i napravili onu veliku prednost

Milutinov u tom delu totalno zakljucao ovog malog.
Aleksa trenutno prvi nas play dok ne zasrlja

,ali verujem da će se Vasa podići do početka OI.Bas je nazadovao odlaskom u NBA.
Ovih 9 momaka su sigurni putnici za OI,nadam se I Jović.Za preostala 2 mesta teško je reći ko će se tu naći.Za sada Plavsic dobija neku minutszu ,pa deluje da je u prednosti u odnosu na Ristića.
Čudi me da Poku nije dobio ni sekunde.Sada slede dve utakmice protiv Amera,da vidimo gde smo u odnosu na njih,kao i prilika da se momci naviknu na njih.
Veliki sam optimista,očekujem medalju, a u zavisnosti od žreba nadam se i finalu.