СрбинПодгорица wrote:Тај њихов најбољи играч је бољи од већине наших играча са овог списка.
Још не мислим да ћемо стријепити али да ће болних игара и пораза хоће.
Ako ćeš iskreno, bolji je od svih

Naravno da svakoga treba shvatiti ozbiljno, ali mi pripadne muka kad pročitam da ne možemo ništa protiv Gruzije i da naši nisu ništa specijalno jer nemaju bitne uloge u EL klubovima, ali da se treba paziti Finaca koji imaju 0 evroligaških i jednog Evrokup igrača. Finci su se inače kvalifikovali kao domaćini, tako da treba biti ispred Gruzije ili Danske.
Ovo je sastav u kom je 7/12 osvajača srebra u Manili, minus NBA Jović i Bogdanović, povrijeđeni Milutinov i Boriša, plus Stefan Jović koji je vjerovatno pošteđen. Vjerujem da će to biti dovoljno za opuštene kvalifikacije, pogotovo jer će sigurno svi da grizu da bi išli u Pariz.
Hajzenberg wrote:Ako ne možemo da ih bijemo u fudbalu i rukometu a ono bar u basketu

daleko je taj novembarski dvomeč. Protiv Švice se strepelo da im ne dođu Sefološa i Kapela ali ovima će možda i doći ti najbolji

O Šildsu se radi. Igrao je u kvalifikacijama koje pominješ, mislim da kasnije nije zbog povrede, ili nije pušten, ne znam. A zanimljivo da osim što su oba puta igrali sa Litvancima u Kaunasu, i kao što reče, jednom dobili, a drugi put ostali kratki pola koša, su imali i baksuz da gostuju Česima dok je situacija još bila regularna, pa da revanš igraju u tom balonu u Kaunasu. U Kopenhagenu bi možda nadoknadili potrebnu razliku.