Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Četvrtfinale SP: Litvanija - Srbija

Postby Puta Tapar » 04 Sep 2023, 09:32

Zato su i krili spisak onoliko dugo jer su we plašili odijuma javnosti nakon objave ko sve ne igra.
Puta Tapar

Postby mmajstor » 04 Sep 2023, 09:34

aleks delarz wrote:Ljudi osuđuju što je neko odlučio da provede leto sa porodicom i odmori svoje telo.

Koliko vas junaka provede svoj odmor volontirajući u nekoj organizaciji?

Jokic je vec bio na odmoru i solo i sa porodicom. Njegov odmor je minimalno 4 meseca, dok svi mi imamo samo 21 dan....

Reprezentacija nije volontiranje... time se ljudi profesionalno bave.
mmajstor

Postby Niko123 » 04 Sep 2023, 09:36

mmajstor wrote:
aleks delarz wrote:Ljudi osuđuju što je neko odlučio da provede leto sa porodicom i odmori svoje telo.

Jokic je vec bio na odmoru i solo i sa porodicom. Njegov odmor je minimalno 4 meseca, dok svi mi imamo samo 21 dan....

Bravo :goodone:
Niko123

Postby aleks delarz » 04 Sep 2023, 09:40

mmajstor wrote:

Da li će neko od vas da ponudi neku vrstu pomoći Boriši, ili će posle turnira svi da zaborave na njega.

Ako se ne pojaviš, drvlje i kamenje. Pojaviš se, odigraš loše utakmicu (primer Bogdana) drvlje i kamenje.

Ili budeš najbolji evropski trener, daš toliko reprezentaciji, da bi te posle zvali turčinom i ubicom.

U reprezentaciji nisi plaćen.
Isto tako on trenira svaki dan, vikendima igra utakmice, putuje (ne vidi svoju porodicu dok je na gostovanjima) itd itd, dok ti imaš vikend slobodan.
Šta ti konkretno radiš za Srbiju ili za nekog, a da ti nije plaćeno, pa daješ sebi za pravo da pljuješ druge?
Dok se odazivao reprezentaciji nije bio konjušar.

Ljudi gledaju samo da pljunu na nekog/nešto, a prvi ne mrdaju kurcem, niti bi, da su u takvoj situaciji.
aleks delarz

Postby Puta Tapar » 04 Sep 2023, 09:45

Šta ne viđa porodicu, pa nije na brodu osam meseci bez interneta i telefona.
Puta Tapar

Postby Niko123 » 04 Sep 2023, 09:45

Nije on hteo da se odaziva, nego ga je njegov menadzer savetovao :biggrin:
Niko123

Postby Radonjaa » 04 Sep 2023, 09:52

Jokićev najbolji drug iz reprezentacije se odazvao znajući da mu je majka teško bolesna i onda ostao u Kini preko pola svijeta da igra utakmicu kad je umrla, a on je prema tome osjećao toliku odgovornost da se pojavio sa 150 kila i dozvolio da ga natrpa četrdesetogodišnjak. Ali on ne viđa porodicu, 'nate. Totalno nevažna pojava u istoriji reprezentacije Srbije koja nije vrijedna ni pomena, samo bih volio da konačno bude odstranjen iz reprezentacije i da završimo sa tom pričom pred svako prvenstvo.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby grobar_Zvornik » 04 Sep 2023, 09:52

Пустите се људи тих фраза о породицама и хуманитарном раду.

Ствари увијек треба назвати правим именом, колико год то било тешко.

Ко хоће нађе начин, ко неће нађе разлог.

У случају Јокића је већ јасно да он не жели играти за репрезентацију, да има пречих ствари у животу, а то су коњи, музика уживо, ладно пиво и мушичарење. Па нека ужива, што се мене тиче никада више не треба ни бити позван, ни одазвати се.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby ИлићКапитен22 » 04 Sep 2023, 09:54

Radonjaa wrote:Jokićev najbolji drug iz reprezentacije se odazvao znajući da mu je majka teško bolesna i onda ostao u Kini preko pola svijeta da igra utakmicu kad je umrla, a on je prema tome osjećao toliku odgovornost da se pojavio sa 150 kila i dozvolio da ga natrpa četrdesetogodišnjak. Ali on ne viđa porodicu, 'nate. Totalno nevažna pojava u istoriji reprezentacije Srbije koja nije vrijedna ni pomena, samo bih volio da konačno bude odstranjen iz reprezentacije i da završimo sa tom pričom pred svako prvenstvo.

Овај пост да се налази на свакој страни овог форума.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby mmajstor » 04 Sep 2023, 09:58

aleks delarz wrote:U reprezentaciji nisi plaćen.
Isto tako on trenira svaki dan, vikendima igra utakmice, putuje (ne vidi svoju porodicu dok je na gostovanjima) itd itd, dok ti imaš vikend slobodan.
Šta ti konkretno radiš za Srbiju ili za nekog, a da ti nije plaćeno, pa daješ sebi za pravo da pljuješ druge?
Dok se odazivao reprezentaciji nije bio konjušar.

Ljudi gledaju samo da pljunu na nekog/nešto, a prvi ne mrdaju kurcem, niti bi, da su u takvoj situaciji.

To sto nije direktno placen ne znaci da je rad volonterski. To nije drustveno koristan rad, vec posao u njihovoj struci. I oni to ne rade 'zbog Srbije' ili zbog nekog drugog, vec rade zbog sebe i zbog sportskog motiva da se u karijeri zabelezi uspeh u sportu kojim se bave. E sad ako nekome nije stalo do sportskih uspeha koji ne donose toliko veliku zaradu kao neko drugo takmicenja to samo znaci da ti ljudi nisu toliko sportisti koliko su iskljucivo biznismeni.

A bilo je i situacija gde su igraci vise nego materijalno profitirali igrajuci u reprezentaciji, kao npr. Ponitka u Poljskoj a i u nekim zemljama zbog popularnosti verovatno dobiju bolji ili dodatni sponzorski ugovor.
mmajstor

Postby White Mamba » 04 Sep 2023, 10:03

U centar gospodine Radonja
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby nbgdjbt » 04 Sep 2023, 10:05

Ne bih ga ja odbio kad bude hteo, jebo patriotizam covek je mvp nba jebane lige :biggrin:
Serie C
nbgdjbt

Postby fontaneros » 04 Sep 2023, 10:06

nbgdjbt wrote:Ne bih ga ja odbio kad bude hteo, jebo patriotizam covek je mvp nba jebane lige :biggrin:

To kao kad te riba prevari, ali joj oprostis jer je dobra picka
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby BlackOwl » 04 Sep 2023, 10:12

Može onda isti argument za amere u reprezentaciji.
Ja bih ga zvao ubuduće, uvek ima šanse da se iskupi. Samo što onda mora da se zna momentalno, pre nego što počnu bilo kakve pripreme, druže je l ideš ili ne ideš, ako se prenemažeš ćao zdravo, saopštenje da je odbio da igra i dovidjenja.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby toti86 » 04 Sep 2023, 10:23

treba mu pasoš uzeti ako moze.

Dečko ti se bavis time i time, to je tvoja profesionalnost

ja sam hirurg, kad me zovu da operišem nema na odmoru sam konji i to
toti86

PreviousNext

Return to Reprezentacije