Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Četvrtfinale SP: Litvanija - Srbija

Postby veljkos161 » 03 Sep 2023, 22:01

Grobar89 wrote:
Ja tog nekog drugog ne bih ni zvao ako se plasiramo na OI.Sta, treba da dodje umesto nekog, ko je igrao na SP i ko je zasluzan, sto cemo se nadamo se plasirati na OI?Iako mislim da ce se javnost i Misko, svim silama potruditi da opljunu po reprezentaciji :puke:

Cini mi se da bi on najsrecniji bio kada ga ne bi ni zvali :biggrin:
Ali,ima tu jos jedna stvar,nije on jedini koji je odbio ovog leta.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Niko123 » 03 Sep 2023, 22:04

Ja bih razumeo Jokica, da je odmah izasao u javnost i rekao da nece da igra,nego je lik pickica.Saznali svi da nece da igra dan pred izlaska spiska.Nije umoran da pravi budalu od sebe, na koncertu "srpske majke:? :puke:I onog iz Oklahome ne bih zvao.Ne mislim na Vasu.On je decko igrao kada mu je majka umrla..Treba napraviti neki ugovor izmedju saveza i igraca..
Last edited by Niko123 on 03 Sep 2023, 22:08, edited 2 times in total.
Niko123

Postby СрбинПодгорица » 03 Sep 2023, 22:05

Може бити Јокић овакав онакав али га се не смијемо одрећи
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby White Mamba » 03 Sep 2023, 22:06

Da, mi se odricemo njega :lol2:
Ko ga bre jebe, o njemu kad prodje turnir
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Deran991 » 03 Sep 2023, 22:09

Grobar89 wrote:Ja bih razumeo Jokica, da je odmah izasao u javnost i rekao da nece da igra,nego je lik pickica.Saznali svi da nece da igra dan pred izlaska spiska.Nije umoran da pravi budalu od sebe, na koncertu "srpske majke:? :puke:I onog iz Oklahome ne bih zvao.Ne mislim na Vasu.On je decko igrao kada mu je majka umrla..

Nije samo umor u pitanju, nego je dečko želeo očigledno ovo leto da provede na trke svojih konja.
Baš mi je žao Boriše. Odmah se setim i one užasne povrede Milosavljevića sa reprezentacijom.
Deran991

Postby Niko123 » 03 Sep 2023, 22:12

Deran991 wrote:
Grobar89 wrote:Ja bih razumeo Jokica, da je odmah izasao u javnost i rekao da nece da igra,nego je lik pickica.Saznali svi da nece da igra dan pred izlaska spiska.Nije umoran da pravi budalu od sebe, na koncertu "srpske majke:? :puke:I onog iz Oklahome ne bih zvao.Ne mislim na Vasu.On je decko igrao kada mu je majka umrla..

Nije samo umor u pitanju, nego je dečko želeo očigledno ovo leto da provede na trke svojih konja.
Baš mi je žao Boriše. Odmah se setim i one užasne povrede Milosavljevića sa reprezentacijom.

Zato i kazem, mogao je odmah da kaze, kako stoje stvari, a ne da cekao do poslednjeg trenutka njegovu odluku.Jebali ga konji :laugh:

Sva sreca pa je momak obezbedjen, pa moze da priusti sebi najbolju negu...
Last edited by Niko123 on 03 Sep 2023, 22:13, edited 1 time in total.
Niko123

Postby Гроф Тинторето » 03 Sep 2023, 22:13

Postali smo kao oni likovi sto o ribama koje su ih odjebale pisu sve najgore :D

Prodjose pripreme i celo prvenstvo, a mi jos nismo preboleli. I kad sledece prvenstvo dodje i mahne guzicom, potrcacemo za tom ribom :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Sezione » 03 Sep 2023, 22:13

Batalite vise pricu o somborskoj kljusini, ko ga bre jebe
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby zvezdaraking » 04 Sep 2023, 08:15

Grobar89 wrote:Ja bih razumeo Jokica, da je odmah izasao u javnost i rekao da nece da igra,nego je lik pickica.Saznali svi da nece da igra dan pred izlaska spiska.Nije umoran da pravi budalu od sebe, na koncertu "srpske majke:? :puke:I onog iz Oklahome ne bih zvao.Ne mislim na Vasu.On je decko igrao kada mu je majka umrla..Treba napraviti neki ugovor izmedju saveza i igraca..

on je u maju ljudima iz saveza rekao da nece igrati. zasto su to ovi krili pitanje je za danilovica i pesica.
zvezdaraking

Postby mmajstor » 04 Sep 2023, 08:23

zvezdaraking wrote:
Grobar89 wrote:Ja bih razumeo Jokica, da je odmah izasao u javnost i rekao da nece da igra,nego je lik pickica.Saznali svi da nece da igra dan pred izlaska spiska.Nije umoran da pravi budalu od sebe, na koncertu "srpske majke:? :puke:I onog iz Oklahome ne bih zvao.Ne mislim na Vasu.On je decko igrao kada mu je majka umrla..Treba napraviti neki ugovor izmedju saveza i igraca..

on je u maju ljudima iz saveza rekao da nece igrati. zasto su to ovi krili pitanje je za danilovica i pesica.

kako znas?

ne postoji nijedan razlog da se to krije. I Bogdan je potvrdio da ga je dugo nagovarao da igra, znaci taj info ti nije tacan. Da konjusar ima muda oglasio bi se sam kao sto je to do njegove pojave bilo normalo, ali je covek postavio nove standarde sa cutologijom.
mmajstor

Postby zvezdaraking » 04 Sep 2023, 09:08

mmajstor wrote:
zvezdaraking wrote:

kako znas?

ne postoji nijedan razlog da se to krije. I Bogdan je potvrdio da ga je dugo nagovarao da igra, znaci taj info ti nije tacan. Da konjusar ima muda oglasio bi se sam kao sto je to do njegove pojave bilo normalo, ali je covek postavio nove standarde sa cutologijom.

znam a zasto su krili to je kao sto rekoh pitanje za pešica i danilovica.
napomemuli su to cak prije neki dan jaomile i savan. dodali između redova da kalina nije radi pesica htio i da je to jedino sto nisu ocekivali.

zasto bi ga dugo nagovarao da igra ako je odustao par dana pred pripreme? jel ima to logike?
zvezdaraking

Postby nbgdjbt » 04 Sep 2023, 09:14

ja mislim da je odbijanje nekog da igra nevazna stvar za dalju diskusiju. Ko igra igra, za njih svim srcem i gotovo.
Serie C
nbgdjbt

Postby mmajstor » 04 Sep 2023, 09:26

zvezdaraking wrote:
znam a zasto su krili to je kao sto rekoh pitanje za pešica i danilovica.
napomemuli su to cak prije neki dan jaomile i savan. dodali između redova da kalina nije radi pesica htio i da je to jedino sto nisu ocekivali.

zasto bi ga dugo nagovarao da igra ako je odustao par dana pred pripreme? jel ima to logike?

To su sve rekla kazala koje ne bi ni postojale da je konjusar imao postovanja i muda da se sam obrati javnosti...
mmajstor

Postby aleks delarz » 04 Sep 2023, 09:29

Ljudi osuđuju što je neko odlučio da provede leto sa porodicom i odmori svoje telo.

Koliko vas junaka provede svoj odmor volontirajući u nekoj organizaciji?

Da li će neko od vas da ponudi neku vrstu pomoći Boriši, ili će posle turnira svi da zaborave na njega.

Ako se ne pojaviš, drvlje i kamenje. Pojaviš se, odigraš loše utakmicu (primer Bogdana) drvlje i kamenje.

Ili budeš najbolji evropski trener, daš toliko reprezentaciji, da bi te posle zvali turčinom i ubicom.
aleks delarz

Postby mmajstor » 04 Sep 2023, 09:30

shonsi wrote:@mmajstor Savanovic i Mile Ilic su izjavili da su jos u junu culi da je rekao kako nece igrati.

To sto je neko cuo ne mora nista da znaci jer se cuje svasta. Neki novinar iz USA je u junu objavio kako mu je Jokic rekao da ima neko svadbeno veselje za vreme SP, pa su mozda odatle culi ko sto smo i svi mi culi. Sve to ne znaci nista, znalo se do skoro kako se otkazuje i kako se potvrdjuje...niko nije izigravao baba vangu i igrao se gluvih telefona.
mmajstor

PreviousNext

Return to Reprezentacije