Teodoras wrote:Ми смо у прошлости као публика много више волели младог играча, радовали се његовом напретку и имали више стрпљења за њега и разумевања за његове грешке.
И ако је неко такав могао у старој Југославији да буде 12 ти играч, не видим проблем што не би могао и Топић сада.
Мислим да је ретко ко од нас овде меродаван да процењује таленат и тврди да Топић за своје године није квалитетан колико су у његовим годинама били неки наши асови који су млади добили шансу у репрезентацији. И то у каквим генерацијама!
А што, да сад немамо јачу екипу и избор!?
Ево синоћ Хуан Нуњес у победи против Словенаца учествовао са 7 поена, а 2004 год. Само годину дана старији од Топића. Да нисмо јачи од Шпанаца на бековској позицији, па да не можемо и ми да приуштимо тако "младог" играча?
Целе сезоне сам био мишљења да је заслуживао већу минутажу у Звезди, јер кад год су му дали минуте он их је користио и био продуктиван. Гарантујем вам да је Звезда само имала храбрости да му даје већу шансу кориснији би био од Ивановића и Марковића.
Само ћу још нешто...сетите се 2014 те, не мали број нас је био мишљења да се Ђорђевић огрешио што није Јокића водио на Светско. Јер је тада играо на четворци, а ми годинама кубурили на тој позицији. Али је такође било оних који су говорили да је још млад и да има времена. И онда те сезоне Јокић постаје мвп Аба лиге.
Bravo za post

.Sramota je za Zvezdu sto decku nije dala sansu,pogotovo sto bi rezultat bio isti .
Jbt sa ovim timovima od 20 mil.veciti bi morali svake godine da se bore za final four kao sto se KKP borio prosle godine,a ne da budu u top 16.
Umesto da decku daju sansu i da igrajuci EL 10 min.polako dobijamo pravog igraca oni dovode dva stranca plus vremesnog Tea

.Nema sta bas dobar koncept.
Topic u ovoj situaciji je zasluzio da bude u 12 i da skuplja iskustvo na velikom takmicenju pre nego li Radanov i Simanic.Topic ima potencijal da bude veliki igrac i treba ga gurnuti u vatru.
Nzalost dosli smo u situaciju ne da se vise ne radujemo mladom igracu,vec i sve domace igrace,al zato smo puni razumevanja za neke prosecne strance
Verujem da i Kari ima isto razmisljanje