Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Foteljas » 11 Jun 2022, 20:53

Od onih koji su svojevremeno tamo 30ih godina proslog veka donosili precizne zakone kojima su brojali krvna zrnca svake individue, pa na osnovu toga, izmedju ostalog, odredjivali i ko sme a ko ne sme da igra za reprezentaciju te drzave... :roll:
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Radonjaa » 11 Jun 2022, 20:57

Stvarno nemam komentar
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby White Mamba » 11 Jun 2022, 21:09

Tako je, mislim i da treba proterati sve nepravoslavce i one sto se ne prezivaju na ic :laugh: :krsti:
Imas Dobrica, Jaramaza, Gudurica, Nedovica, pa i Andjusica i sad nam je nuzno Panter da igra
Ili neko slican. Momak koji apsolutno nikakve veze sa ovom zemljom nema osim sto je privremeno zaposlen u njoj
Nidje veze, ajmo biti kosarkaski klub srbija
Na kraju ce se sve svesti na to ko ima vise kinte da iznajmi Rendolfa, Tobija, Holdena i slicne za odredjena takmicenja
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Foteljas » 11 Jun 2022, 21:22

Da ne bude zabune, slazem se da to sa strancima generalno nije dobra stvar, ali hocemo li onda mozda iz protesta da bojkotujemo takmicenja i time nateramo FIBA genijalce da promene takva pravila?
Foteljas

Postby White Mamba » 11 Jun 2022, 21:32

Nista tako radikalno
Samo ne treba podleci trendu koji po mom misljenju urusava reprezentativni sport
Imamo mi dosta medalja i s arijevcima a bice ih jos boze zdravlja
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Dexi » 11 Jun 2022, 21:37

Apsolutno se slazem sa Srbinom iz Podgorice sto se tice stranca u reprezentaciji.

Mislim u vreme kada sam ja bio klinac,san svakog klinca,sportiste je bio da zaigra za svoj nacionalni tim,da ode na neko veliko takmicenje.

Jasno je da sada u svetu gde je jedino novac vazan ,reprezentacija nije san vec nba i uzimanje love.Tako imamo klince koji pre biraju pripreme za nba kamp,nego da igraju za reprezentaciju.

Kad je takva situacija,i kad pravilo dozvoljava nemam nista protiv i da neki Amer,Ceh,Poljak zaigra za Srbiju .Imam utisak da bi oni vise ginuli za reprezentaciju nego mnogi nasi igraci nazalost.

Hteli mi to da prihvatamo ili ne ,moracemo da prihvatimo i to pravilo u skorije vreme ako ne zelimo da ostanemo bez rezultata.

Kao sto je bilo nezamislivo da Srpski tim ima stranca,pa su dosli,pa sada imamo po 6-7 u ekipama :krsti: ,kao sto je bilo nezamislivo stvaranje zatvorenih liga pa se stvaraju,divlje karte i ostalo ,tako ce i ovo uskoro postati realnost.

Ako ne zelimo da propustamo velika takmicenja kao OI prosle godine.Primer zenske reprezentacije govori koliko javnost zabole za to,ako se ima rezultata.
Dexi

Postby NEDJA » 11 Jun 2022, 21:50

Dexi, skroz cudan lik. Ocekivao sam komentar " to bi bila najveca sramota u istoriji srpske kosarke" kad ono skroz suprotno. Ja sam apsolutno protiv, jebe mi se za druge reprezentacije
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby veljkos161 » 11 Jun 2022, 22:08

Pa jesmo li navijaci reprezentacije Srbije ili navijaci rezultata :biggrin: ?
12 nasih,pa makar vazda bili poslednji.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Charles Barkley » 11 Jun 2022, 22:20

Mene iskreno ne zanima da li u zenskoj kosarci ima stranaca, jer me, da se neko ne uvredi, zabole za zensku kosarku. U muskoj ne bih voleo stranca. Imamo dovoljno kvaliteta da se borimo sa svima sem sa Amerima, a za njih nam ne pomaze niko.
Charles Barkley

Postby Foteljas » 11 Jun 2022, 22:29

Nesto to "imamo dovoljno kvaliteta" nisam primetio na zadnjem svetskom i kvalifikakcijama za olimpijadu... A da ne govorim o ovim prozorima kvalifikacija za evropsko i svetsko, gde smo vec u dva ciklusa debelo cvikali i za sam plasman na te turnire.
Naravno da navijam za nase, ali vala bitni su mi i ostvareni rezultati, tako da ne bih da vazda budemo poslednji ako vec ne moramo.
Foteljas

Postby Charles Barkley » 11 Jun 2022, 22:32

U kvalifikacijama pate sve jace repke, iskljucivo zbog Fibe, a ne zato sto nemamo kvalitet
Charles Barkley

Postby Desetka » 11 Jun 2022, 22:43

Bez zelje da ikoga uvredim, imam ogromno postovanje prema zenskom sportu I cak bih rekao da su fundamenti sporta danas mnogo prisutniji u zenskom sportu, bez ikakve sumnje mnogo se manje izvitoperio od izvorne forme sporta u odnosu na muski sport, ali bez obzira na sve ne mozemo mesati jednu od najvecih institucija sprskog naroda kakva je muska kosarkaska reprezentacija I bilo sta drugo.
U zenskoj reprezentacija mogu I Danijela Pejdz I Ivon Anderson I njima svaka cast, fanstasticne su, ali muskoj ne moze niko pa makar bio kvaliteta Majkla Dzordana Ili Lebrona Dzejmsa, a to sta rade spanci ili slovenci me savrseno zabole, pa nisu generacije I generacije sve ovo gradile, da bi danas neko donosio odluke na osnovu toga sta radi bilo ko drugi.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby veljkos161 » 11 Jun 2022, 23:38

Charles Barkley wrote:Mene iskreno ne zanima da li u zenskoj kosarci ima stranaca, jer me, da se neko ne uvredi, zabole za zensku kosarku. U muskoj ne bih voleo stranca. Imamo dovoljno kvaliteta da se borimo sa svima sem sa Amerima, a za njih nam ne pomaze niko.

Potpis na sve ovo.
Mislim navija se ali,deveti esalon ozbiljnog sporta je zenska kosarka.
Muska reprezentacija je nesto deseto.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby bezvezarije » 11 Jun 2022, 23:56

Neigranjem Bogdanovića otvara se prostor za druge. Tu mislim na Micića i Gudurića koji konačno mora pokazati inicijativu. Već je stekao dosta iskustva u Fenjeru. Osim njega imamo samo Nedovića kao klasu od njižih igrača. Ovo ostalo je sve tankosava. Teu baš i ne vjerujem nešto da ima fizikalije da prati njegovu genijalnot.
bezvezarije

Postby Dexi » 12 Jun 2022, 07:57

Ma i ja sam protiv tog pravila da se razumemo. :biggrin: Ali kad imas situaciju da je jednom Jovicu,Petrusevu,Smajlagicu,Pokusevskom vaznije danas da idu u Nba kamp nego na pripreme reprezentacije ,kad imas situaciju da igraci pronalaze raznorazne izgovore da ne budu na pripremama iste onda bih ja presao rubikon i dopustio angazovanje stranca.Kad imas Miska koji savetuje igrace dal da igraju ili preskoce leto itd. :krsti:

Mi imamo problem da nam je savez takav kakav je,da se igraci ne cimaju previse oko reprezentacije (cast izuzecima)da u kvalifikacijama ozbiljno stucamo jer nema ko da igra i da je pitanje samo dana kada cemo i mi propustiti neko veliko takmicenje.

Izgubio se nazalost kod nas kult reprezentacije,i taj status ljubimaca nacije se polako gubi.Menadzerisanje ,nba polako daju negativne rezultate po reprezentaciju.

Uopste mi nije jasno zasto igraci iz Nba ne igraju u ovim kvalifikacijam,pa oni su ljudi zavrsili sezonu pre dva meseca,a igrace igraci kojima sezona jos traje. :krsti: Samo nemojte reci da je problem osiguranje,a taj problem nije kod Doncica,Hrvatskog Bogdanovica ,Bertansa i ostalih Nba zvezda koji ce igrati za svoj nacionalni tim.

Mislim da je upravo dolazak Karija poslednja sansa da se nesto uradi po tom pitanju.I pre Dude je upravo na isti nacin razoren bio kult reprezentacije sto je dovodilo do neuspeha na velikim takmicenjima.

Duda je ponovo uspostavio kult reprezentacije,poceo sve ispocetka sa tri talentovane generacije i posledice toga su sve ove Saletove medalje.Posle OI 2016 taj kult se narusava opet,opet isti problem,i opet klizimo u prosecnost.

Verujem da ce Kari spreciti dalji pad,i verujem iskreno da ce Kari doneti toliko zeljeni uspeh.

Pitao bih vas da sada na EP se izblamiramo ne daj boze,dal biste rekli ok svaka cast momci na trudu ili biste digli kuku i motiku i na selektora ,ali i na igrace.Ili da izduvamo na nekim kvalifikacija.

I da zenska kosarka je u ovom momentu miljama ispred muske kosarke ,bez obzira dal su deveti ili 20 esalon sporta.Ako nista drugo mogli bi da preuzmu neke obrasce u radu zenske ekipe svih ovih godina.
Dexi

PreviousNext

Return to Reprezentacije