Ma i ja sam protiv tog pravila da se razumemo.

Ali kad imas situaciju da je jednom Jovicu,Petrusevu,Smajlagicu,Pokusevskom vaznije danas da idu u Nba kamp nego na pripreme reprezentacije ,kad imas situaciju da igraci pronalaze raznorazne izgovore da ne budu na pripremama iste onda bih ja presao rubikon i dopustio angazovanje stranca.Kad imas Miska koji savetuje igrace dal da igraju ili preskoce leto itd.
Mi imamo problem da nam je savez takav kakav je,da se igraci ne cimaju previse oko reprezentacije (cast izuzecima)da u kvalifikacijama ozbiljno stucamo jer nema ko da igra i da je pitanje samo dana kada cemo i mi propustiti neko veliko takmicenje.
Izgubio se nazalost kod nas kult reprezentacije,i taj status ljubimaca nacije se polako gubi.Menadzerisanje ,nba polako daju negativne rezultate po reprezentaciju.
Uopste mi nije jasno zasto igraci iz Nba ne igraju u ovim kvalifikacijam,pa oni su ljudi zavrsili sezonu pre dva meseca,a igrace igraci kojima sezona jos traje.

Samo nemojte reci da je problem osiguranje,a taj problem nije kod Doncica,Hrvatskog Bogdanovica ,Bertansa i ostalih Nba zvezda koji ce igrati za svoj nacionalni tim.
Mislim da je upravo dolazak Karija poslednja sansa da se nesto uradi po tom pitanju.I pre Dude je upravo na isti nacin razoren bio kult reprezentacije sto je dovodilo do neuspeha na velikim takmicenjima.
Duda je ponovo uspostavio kult reprezentacije,poceo sve ispocetka sa tri talentovane generacije i posledice toga su sve ove Saletove medalje.Posle OI 2016 taj kult se narusava opet,opet isti problem,i opet klizimo u prosecnost.
Verujem da ce Kari spreciti dalji pad,i verujem iskreno da ce Kari doneti toliko zeljeni uspeh.
Pitao bih vas da sada na EP se izblamiramo ne daj boze,dal biste rekli ok svaka cast momci na trudu ili biste digli kuku i motiku i na selektora ,ali i na igrace.Ili da izduvamo na nekim kvalifikacija.
I da zenska kosarka je u ovom momentu miljama ispred muske kosarke ,bez obzira dal su deveti ili 20 esalon sporta.Ako nista drugo mogli bi da preuzmu neke obrasce u radu zenske ekipe svih ovih godina.