by Dexi » 11 Jun 2022, 17:37
Ta 2017 je po meni postignut neverovatan uspeh i apsolutni trenerski pecat Saleta Djordjevica.Bez ja mislim tada desetak igraca sto zbog povreda ,sto zbog otkaza.
Cak i u finalu sno cini mi se bili oslabljeni povredom(Jovica cini mi se).Secam da smo i pored ocajnog poluvremena tada stisli Slovence (koji su jaci nego sada) i prestigli ,ali nismo imali dovoljno goriva na kraju.
Jovic,Vasa,Lazic,Gagi,Bogdan,Gudura,Luca,Maki,Birca,Stimac ,Kuzmic i Bobi.tim nas tada.Objektivno nestvaran uspeh i putokaz kako se treba praviti reprezentacija.
Zato kazem da i ova reprezentacija mora imati svog Gagija ,svog Bircu,Stimca
Mozda i zaista Kari povede Belog i da mu neku manju rolu.Verujem u Karija i sta god da odluci imace moju podrsku.Zaista Kari jeste kosarkaski otac Belog i ima logike da mu bude deo tima.
Samo da nam bitni igraci budu u timu(da ne bude vise otkaza).
Gledam u kakvoj je formi Vasa,ako on bude tu uz Tea,Guduru,Lucu,Kalinu,Milutinova to je tim koji bi uz Sloveniju i Francusku bio glavni favorit za zlato.
Vasa najbolji igrac evrolige,Luca i Kalina medju boljim trojkama ,Milutinov najbolji centar Evrope.Preozbiljan sastav imamo i veliku sirinu Objektivno u ovom momentu sem Francuza niko nema toliko igraca sa vodecim ulogama u svojim timovima u Evropi.I to mi daje veliku nadu
Steta za Bogdana jer bih onda bio siguran da uzimamo zlato.Ako bi se i Nikola maksimalno posvetio operaciji osvajanja zlata bice jako dobro.
Igra li neko od nasih iz Nba ovaj sad prozor kvalifikacija?