Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Milutinov Tata » 11 Jun 2022, 00:51

Baxter Stockman wrote:Nisi li ti gledao neki snimak na n1, pošto je isto to pričao pre jedno 5-6 nedelja :biggrin:

Jeste, proverih danas, izvinjavam se na pogresnoj infirmaciji. Ma gledao onaj termin oko ponoci kada ide repriza, mada mi bilo cudno kada je pominjao F4 kao da ce se tek igrati. Inace bas zanimljiv razgovor.

Apropo Bjelice, slazem se sa Bogunom, on moze biti iskoristen u nekoj epizodnoj roli. Ako to prihvati, ne vidim sto ne bi mogao da bude tu. Ne moze se ocekivati od njega da nam bude adut koji ce da vuce ekipu niti ga tako treba posmatrati ako bude prisutan.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Slavisak » 11 Jun 2022, 02:06

Charles Barkley wrote:Bobi je oduvek beskoristan u reprezentaciji, moze da odigra samo protiv Finske i takvih jadnika... ono evropsko gde smo u finalu izgubili od Slovenije mu je bilo posebno sramotno...

Nije bas ali vreme je da se okrenemo mladjim snagama.
Last edited by Slavisak on 11 Jun 2022, 02:09, edited 1 time in total.
Slavisak

Postby Slavisak » 11 Jun 2022, 02:07

fontaneros wrote:Jebote ko ce nama na 4 da igra?

Pokuman :biggrin:
Slavisak

Postby Bogun » 11 Jun 2022, 07:08

A videli smo i kako su se snašli i pomenuti Avramović, Dobrić i Davidovac.

Tonus hleb, Crvenobradi i Rići su im ispomerali bulju samo tako.

Da citiram Fratela, bili su malo jači od kisele vode.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Charles Barkley » 11 Jun 2022, 08:08

Slavisak wrote:
Charles Barkley wrote:Bobi je oduvek beskoristan u reprezentaciji, moze da odigra samo protiv Finske i takvih jadnika... ono evropsko gde smo u finalu izgubili od Slovenije mu je bilo posebno sramotno...

Nije bas ali vreme je da se okrenemo mladjim snagama.

Bem li ga, tako se secam, mozda sad i gresim, ostavljam prostora za gresku
Charles Barkley

Postby Foteljas » 11 Jun 2022, 12:04

Boban je odigrao bledo to finale 2017, sam turnir onako, korektno, imao je par dobrih partija, cini mi se da je bio dobar u obe utakmice protiv Rusa. Ali, "minijatura" u kljucnim utakmicama protiv Spanije i Argentine na SP 2019. bolje se i ne prisecati, izdanja sa zadnjih kvalifikacija za Olimpijadu se svi secamo. Da je malo mladji, pa i ajde, ali ovako mislim da i Jokic i Milutinov i Petrusev imaju prednost. Sad, ako bi neko od njih ne daj Boze izostao, onda mozda razmisliti da Boban bude tu, ali nadam se da do toga nece doci, pogotovu ne da dodjemo u situaciju da on bude morao da ima neku vecu minutazu.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Baxter Stockman » 11 Jun 2022, 12:09

Boban je imao odlično polufinale protiv Rusa, posle Bogdana je bio najefikasniji.
Odneo je pobedu u duelu protiv Mozgova, koji je do tad uz Šveda činio odličan tandem.
Kad god je bio na terenu gledalo se da mu se spusti lopta da rešava leđima.

U finalu jeste bio loš, ali tad je cela ekipa pala na ispitu, ne samo on...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Foteljas » 11 Jun 2022, 12:17

Nije bas da su svi bili losi u finalu. Bogdan je vukao maksimalno, Macvan odigrao vrlo korektno, Lucic takodje. Cak je i maskota Bircevic bio x-faktor i pogodio dve trojke. Ali nazalost tacno je falilo samo malo vise doprinosa jos nekoga da to dobijemo. A Boban je tu ipak bio u prvoj postavi na turniru i ocekivalo se da pre svega to on bude u odsustvu Jovica koji je bio povredjen...
Foteljas

Postby NEDJA » 11 Jun 2022, 14:30

Koliko mi je krivo zbog Bogdana. Moj ubedljivo najomiljeniji kosarkas. Sto se tice Bjelice, ne treba zaboraviti da mu je Kari kosarkaski otac, doveo ga iz Austrije kad skoro niko nije cuo za njega, za ocekivati je da ce zbog toga igrati. Bio bi veliki raritet, da kod istog trenera predje sa pozicije 1 na poziciju 5. :biggrin: Meni to finale protiv Slovenije je i danas jako bolno, igrali su zavrsnicu bez Dragica i Doncica, Bogdan je izginuo, Macvan dao veliki doprinos, meni je najupecatljive i kljucno iz tog finala promasena oba bacanja Kuzmica u samom finisu
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Dexi » 11 Jun 2022, 17:37

Ta 2017 je po meni postignut neverovatan uspeh i apsolutni trenerski pecat Saleta Djordjevica.Bez ja mislim tada desetak igraca sto zbog povreda ,sto zbog otkaza.

Cak i u finalu sno cini mi se bili oslabljeni povredom(Jovica cini mi se).Secam da smo i pored ocajnog poluvremena tada stisli Slovence (koji su jaci nego sada) i prestigli ,ali nismo imali dovoljno goriva na kraju.

Jovic,Vasa,Lazic,Gagi,Bogdan,Gudura,Luca,Maki,Birca,Stimac ,Kuzmic i Bobi.tim nas tada.Objektivno nestvaran uspeh i putokaz kako se treba praviti reprezentacija.

Zato kazem da i ova reprezentacija mora imati svog Gagija ,svog Bircu,Stimca

Mozda i zaista Kari povede Belog i da mu neku manju rolu.Verujem u Karija i sta god da odluci imace moju podrsku.Zaista Kari jeste kosarkaski otac Belog i ima logike da mu bude deo tima.

Samo da nam bitni igraci budu u timu(da ne bude vise otkaza).

Gledam u kakvoj je formi Vasa,ako on bude tu uz Tea,Guduru,Lucu,Kalinu,Milutinova to je tim koji bi uz Sloveniju i Francusku bio glavni favorit za zlato.

Vasa najbolji igrac evrolige,Luca i Kalina medju boljim trojkama ,Milutinov najbolji centar Evrope.Preozbiljan sastav imamo i veliku sirinu Objektivno u ovom momentu sem Francuza niko nema toliko igraca sa vodecim ulogama u svojim timovima u Evropi.I to mi daje veliku nadu

Steta za Bogdana jer bih onda bio siguran da uzimamo zlato.Ako bi se i Nikola maksimalno posvetio operaciji osvajanja zlata bice jako dobro.

Igra li neko od nasih iz Nba ovaj sad prozor kvalifikacija?
Dexi

Postby СрбинПодгорица » 11 Jun 2022, 19:53

Нема Богдана, Васа такође упитан, колико сам негде видио и Тео, ако не буде Сомборца бићемо далеко од било које борбе за медељу. Мислим да се мора размислити о странцу Пантер или већ неко.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby White Mamba » 11 Jun 2022, 20:15

Ne treba razmisljati o strancu
Koja je svrha rep sporta onda
Igras s onim sto imas
Ne moramo svaki kretenski trend prihvatiti, lik iz bronxa da mi donosi medalju. Mislim..
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby СрбинПодгорица » 11 Jun 2022, 20:27

Нисте се бунили када је то било у женској кошарци, када су девојке доносиле медаље. Једноставно на ниским позицијама немамо довољно квалитета, најбољи бек је већ аут, друга два упитна. Једноставно квалификације показале да нам је репка јако упитна без ових главних.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Foteljas » 11 Jun 2022, 20:41

lik iz bronxa da mi donosi medalju. Mislim..

Zato je valjda bolje da ostanemo bez ikakve medalje, nego da u njenom ucestvovanju ucestvuje i neko ko nije svete srpske krvi?
Vidim, Spanci i Slovenci se sve odricu svojih osvojenih medalja sa "nearijevcima", takodje sto kaze SrbinPodgorica, dva zenska zlata se niko ne odrice...
Foteljas

Postby Radonjaa » 11 Jun 2022, 20:46

A od koga si citirao ovo ,,nearijevci'' :laugh:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

PreviousNext

Return to Reprezentacije