Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Olimp » 10 Jun 2022, 20:02

Bjelica je zaista daleko od primea, ali pobogu milom, Smailagić? Dal se šalite, pa taj dečko nije za reprezentaciju Burkine Faso.
Ako on se nađe među 12 ja necu imati živaca gledati reprezentaciju.
Oa jebeni Mitrović je doktor za njega.

Mi smo kandidati zlato bez Bogdana samo ako igra Jokić.

I da po meni Avramović ima sigurno mjesto u 12 i to sa ozbiljnom ulogom.
Olimp

Postby Foteljas » 10 Jun 2022, 20:10

Dexi je lepo primetio za Bjelicu, ako ce da nas cascava partijama sa SP ili kvalifikacija za OI, onda sto se mene tice ne mora da dolazi. Isto vazi i za "Bobinatora". Hvala im na svemu, ali obojica imaju vec po 34 godine, mora se imati u vidu da se polako ubacuju i mladje snage u pogon, da se kocka tim za svetsko 2023 i Pariz 2024 (nadam se da cemo se plasirati).

Sto se Bogdana tice, ja se nadam da ce ipak biti sanse da zaigra, makar i po cenu da propusti nekoliko prvih meceva u grupnoj fazi.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Charles Barkley » 10 Jun 2022, 20:20

Bobi je oduvek beskoristan u reprezentaciji, moze da odigra samo protiv Finske i takvih jadnika... ono evropsko gde smo u finalu izgubili od Slovenije mu je bilo posebno sramotno...
Charles Barkley

Postby Lester Bo » 10 Jun 2022, 20:23

Šugavi Gašper Vidmar.

Totalno ga je udaljio od koša i izbacio iz zone komfora.
Lester Bo

Postby Tegi » 10 Jun 2022, 20:36

Foteljas wrote:Dexi je lepo primetio za Bjelicu, ako ce da nas cascava partijama sa SP ili kvalifikacija za OI, onda sto se mene tice ne mora da dolazi.

Kakvo crno čašćavanje prisustvom. Prosto, propao je kao igrač, izgubio se između pozicija. Može da se vrati evropskom načinu igre ukoliko bi našao klub, pa mu trener redefinisao ulogu, poziciju, zahteve. Point forwarda koji sve preuzima i kupi skokove iznad obruča ne može više ni u svojim snovima da igra.

Beli je potonuo kao košarkaš, Bobikara više nije ni košarkaš.

Ponovila se ona priča od pre 15ak godina kada smo imali gomilu epizodista u NBA koji su išli iz tima u tim i koji ti odaju utisak da imaš veliki broj sjajnih košarkaša, a zapravo kada pređu na evropski nivo ispadaju smešni. Prilagode se američkom načinu života i treninga, ulozi 10-11. igrača u rotaciji, a u evropskoj košarci jedan prosečna evroligaška cepanka postane korisnija od njih.
Last edited by Tegi on 10 Jun 2022, 20:42, edited 2 times in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Radonjaa » 10 Jun 2022, 20:39

Ova rasprava o Bjelici je vođena već nekoliko puta, i svaki put se stiglo do zaključka da je ,,čašćavanje prisustvom'' obična glupost, ali to i dalje ne umire.

Preteče me Tegi. Čak mi se čini da je 2019. imao neku povredu, mogao je bez problema da se posveti provođenju vremena sa porodicom i adekvatnim pripremama za narednu sezonu na klupskom planu.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Tegi » 10 Jun 2022, 20:51

Recimo, Teodosić da može da igra odbranu, ostao bi tamo kao rotacioni bek-šuter. Ali kada bi se sa 35 vratio u Evropu ne bi ni izbliza mogao da komanduje jednom run and gun ekipom i da FIBA CL-košarkašima donosi dobre ugovore kao što to radi u Virtusu.

Belom je poslednja nada bio istek ugovora u Minesoti, ali je traženjem novih ugovora po svaku cenu (pre nego što se Divac ukazao, dogovorio je one season sa Siksersima) jasno pokazao da ga ono što je dobio u Americi ispunjava.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Olimp » 10 Jun 2022, 20:52

Mi nemamo bolju alternativu od Bjelice nažalost. On plus krpanje Kalinić/Lučić.
Nažalost mldih nemamo.
Nadam se da se Tristan razvije u reprezentativni kalibar. Možda za mičenog Smailagića ima nade ali sumnjam jer dečko nema fundamente kosarke.
Olimp

Postby Bogun » 10 Jun 2022, 21:29

Bjelica trenutno igra NBA finale, ali je poslednji put igrao ozbiljnu košarku 2015. godine, možemo da ugasimo forum.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Dembele » 10 Jun 2022, 21:44

Kakvi crni davidovci,avramovici,gudurici to nije ni za Spaniju sa penzosima nije parirajuce, na drugoj strani Francuska,Nemacka,Litvanija tri puta jace,mora da se iskoristi Milutinov uz Jokica ko Koturovic uz Divca!
Dembele

Postby Eddie Brock » 10 Jun 2022, 21:44

Jbga Bogune i Luka Jovic je osvojio LS, loptu pipnuo nije..

Beli bas nista nam nije donosio sem patnje u predhodnom periodu, sto ne znaci da nema blaga za neku ulogu ali nije mozda za startnih 5
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Bogun » 10 Jun 2022, 21:55

Na primer u drugoj utakmici finala NBA lige, Bjelica je imao sasvim finu rolu. Ako je mogao na najvišem mogućem nivou košarke, može i na nižem da se snađe.

Problem sa Srbima je što ništa ne prate, ali o svemu imaju mišljenje, i uglavnom misle da su u pravu. I sam sam žrtva toga vrlo često. :biggrin:

Bjelica poslednje 3 ili 4 sezone isključivo igra na 5 u NBA ligi, sada u ovom finalu je imao dobru utakmicu broj dva, i lošu utakmicu broj tri. Ali ga svi u projekcijama stavljaju na poziciju 4 jer se toga sećaju iz 2015 godine.

Kao kada bih neke 2011 ušao na komentare b92 i pročitao:
Rakočević - Jarić - Radmanović - Stojaković - Miličić. Ili je bilo: Rakočević - Jarić - Pavlović - Radmanović - Miličić.
Niđe veze sa realnošću na terenu.

Prošlog leta je silom prilika mora da igra na 4 u reprezentaciji i onda su nas Italijani razbili preko njega i Bobana.

Mogla bi da mu se nađe neka uloga i ovog leta, ali ne primarno na poziciji 4, već na poziciji 5 kao neka rezervna varijanta iza (Jokića) Milutinova.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Charles Barkley » 10 Jun 2022, 22:15

Ja pojma nisam imao da igra 5, ne pratim nba vise uopste. Udjem da vidim kako je Jokic odigrao i to je to od pracenja nba
Charles Barkley

Postby pick&roll » 10 Jun 2022, 22:49

Mogao bi i Poku da se odazove.

Valja misliti i na budućnost :beyond:

Spoiler: pokaži
Dogodine i Tristać može da igra :okk:
Last edited by pick&roll on 10 Jun 2022, 22:51, edited 1 time in total.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Dexi » 10 Jun 2022, 22:51

Videli smo prosle godine kako se snalazio na tom kako kazete nizem nivou :biggrin: .Fontekio i Polonara su ga oducili od kosarke.

Slicno je bilo i na SP gde je bio na nivou rekreativca isto.

Ali Bjelica na 5 :biggrin: .Dajte ljudi ne zajebavajte.Ili cemo igrati ozbiljnu kosarku ,ili cemo prangijati sa sve Bjelicom na 5.

Za one koji potcenjuju Davidovca,Dobrica ,Avrama samo nek pogledaju tim koji je 2014 doneo srebro na SP ili tim koji je 2017 uzeo srebro na EP

Nama su u ekipi 2014 izmedju ostalog bili i trojac iz Radnickog,Rasko ,Stimac,i bez Nba igraca.Da ne pricam 2017 ko je sve igrao.Vec 2019 kad smo hteli da skupimo sve najbolje,i kad smo imali 4 Nba igraca bili smo tek 5.

Ovde pojedinci nikako da shvate da u ekipi moras da imas i nekog ko ce da pegla samo odbranu,ko ce da udje na par minuta,kao i igrace koji treba da masu peskirima.

Ne vidim cemu potcenjivanja Davidovca,Dobrica,Avrama i ostalih.Davidovac koji skoluje Ledeja,Dobric koji igra jako dobro u El isto vazi i za Avrama.Sto je najvaznije u pitanju su skromni,posteni momci spremni da se maksimalno posvete ekipi i budu vazni srafovi sampionske ekipe.Igraci koji ce da daju srce za ekipu
We

Ne znam,Kari zna najbolje sta mu treba i imace moju podrsku.To je samo moje misljenje da mu Bjelica ovakav i zabavljac Bobi apsolutno nisu potrebni.
Dexi

PreviousNext

Return to Reprezentacije