Videli smo prosle godine kako se snalazio na tom kako kazete nizem nivou

.Fontekio i Polonara su ga oducili od kosarke.
Slicno je bilo i na SP gde je bio na nivou rekreativca isto.
Ali Bjelica na 5

.Dajte ljudi ne zajebavajte.Ili cemo igrati ozbiljnu kosarku ,ili cemo prangijati sa sve Bjelicom na 5.
Za one koji potcenjuju Davidovca,Dobrica ,Avrama samo nek pogledaju tim koji je 2014 doneo srebro na SP ili tim koji je 2017 uzeo srebro na EP
Nama su u ekipi 2014 izmedju ostalog bili i trojac iz Radnickog,Rasko ,Stimac,i bez Nba igraca.Da ne pricam 2017 ko je sve igrao.Vec 2019 kad smo hteli da skupimo sve najbolje,i kad smo imali 4 Nba igraca bili smo tek 5.
Ovde pojedinci nikako da shvate da u ekipi moras da imas i nekog ko ce da pegla samo odbranu,ko ce da udje na par minuta,kao i igrace koji treba da masu peskirima.
Ne vidim cemu potcenjivanja Davidovca,Dobrica,Avrama i ostalih.Davidovac koji skoluje Ledeja,Dobric koji igra jako dobro u El isto vazi i za Avrama.Sto je najvaznije u pitanju su skromni,posteni momci spremni da se maksimalno posvete ekipi i budu vazni srafovi sampionske ekipe.Igraci koji ce da daju srce za ekipu
We
Ne znam,Kari zna najbolje sta mu treba i imace moju podrsku.To je samo moje misljenje da mu Bjelica ovakav i zabavljac Bobi apsolutno nisu potrebni.