Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Џејси Керол » 13 May 2022, 08:52

Pitaj kurca u kakvom ce stanju i da dodje, em fizicki em psihicki.
Sto se mene tice ne treba nam, cavulja klasicna.
proces.
Џејси Керол

Postby pick&roll » 13 May 2022, 11:53

Puta Tapar wrote:pritom grupu na Evrobasketu može i da prespava

Ma samo neka se pojavi na pola sata posle finalne utakmice da preuzme zlato koje izbore Bogdan i ostali.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Dylam Dop » 13 May 2022, 18:50

Somborski deran - najvrijednije kasačko grlo u tem Demveru (evAr!) - Forest Gamp u serpskom otjelotvorenju. Šta ti sve marketing učini od insana (sa dobranim propuhom u glavi).

No, svaka čast amerima, tetoše ga za medalju..

Ako se ipak odluči (preko one stvari) da se odazove treba dobro razmisliti koga mu ubaciti u sobu kao cimera.. pardon! - dresera* da ovaj ne potone u nekakav opet bed/smor/isfur..

Ma ustvari, koga više bole patka!

*
Spoiler: pokaži
vjerujem da bi ga bRadulja i njegove autoritarne čekinje ispeglale i dovele u red na svoj način da je i dalje tu.. :D
Dylam Dop
Guest

Postby alan ford » 14 May 2022, 10:08

Ne znam da li je neko postavio

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YMDJsLc01Lg[/youtube]
alan ford

Postby Hajzenberg » 14 May 2022, 10:27

Ovako sigurno nije postavio, ista priča kao i Bojdo na svetskoj politici :lollol:

Linkujte samo ovo što je posle znaka jednakosti, u ovom slučaju YMDJsLc01Lg i to stavite ili umetnite u YT i ništa više drugo ne treba, kako nećete ljudi da se ''pomučite'' pa to je neverovatno a pojedinci su godinama na forumu i opet nikom ništa.

Hajzenberg

Postby Angus Young » 16 May 2022, 15:35

„Nikola Jokić će igrati za reprezentaciju samo pod jednim uslovom, a to je da kroz reprezentaciju Srbije postane bolji igrač. Nije u pitanju da li on voli svoju zemlju, to je nesumnjivo. On je ponosni Srbin, poruke mi piše ćirilicom. Međutim, mi moramo da nađemo način da ga motivišemo da se odmeri sa najboljim igračima u Evropi. Ako nije motivisan, ako nema interes, onda nema ni svrhe da igra“, istakao je Svetislav Pešić na predavanju održanom studentima Fakulteta za sport Univerziteta "Union - Nikola Tesla".

https://nova.rs/sport/kosarka/pesic-jokic-igra-za-srbiju-uslov/

Pazi ti ne zna da li će biti motivisan pa moramo da nađemo način da ga motivišemo da bi igrao. Mrš bre. Dokle će da se spuštaju? Dokle da pratimo sapunicu ko zna koju godinu po redu?
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Hajzenberg » 16 May 2022, 16:05

Ne zna se da l' je luđi Pešić ili Jokić ili svi mi zajedno. Vreme je da se ova ''saga'' okonča i da se jednom zauvek odreknemo konjušara, ali ne bečkog. On je posle Rija izjavio da ne zna kako će posle olimpijskog finala naći motiv da igra, ova izjava je neverovatna. Čuj, da postane bolji igrač preko reprezentacije i da vidi kako će protiv evropskih igrača da nađe motivaciju. Ovo je skandalozna izjava selektora.

Zar mu nije motiv zlato koje Srbija nema dve decenije ? Zar mu nije motiv medalja na SP koja vodi na OI ? A same OI je već odigrao i finale u istim tako da ga to više i ne zanima. Ovo je skandalozno, još jednom.
Hajzenberg

Postby Radonjaa » 16 May 2022, 16:33

Navijamo da ne nađe motiv.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Bogun » 16 May 2022, 16:48

A za to vreme se očekuje da se Bogdan, Teo i ostali odazovu vez pogovora, dok se ovom titraju jajca svakodnevno.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Rancesco » 16 May 2022, 17:01

Nema vise ono da to sto je pozvan da igra za svoju zemlju i reprezentaciju najveca motivacija...
Rancesco

Postby Hajzenberg » 16 May 2022, 17:07

Ja kad njega vidim život mi se smuči. Znam, on je lala, sve onako polagano, to je ok, takav im mentalitet, ali onakav blagoteleći pogled i onakva kurcobolja za neke stvari (pre svega reprezentacija) su prevršile svaku meru. Ne treba ga više pominjati uopšte ni u kakvom kontekstu ako ne bude igrao za Srbiju.
Hajzenberg

Postby Eddie Brock » 16 May 2022, 17:09

Njemu su iz Denvera dosli da donesu MVP nagradu u Sombor :okk:
Ne znam sta bilo kome vise nije jasno :laugh:
Libo njega patka
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Cvele » 16 May 2022, 17:16

Jokara ako odluci da igra i ne dodje sa 15kg viska, ne vidim razlog da ne dobije punu podrsku.

To "odugovlacenje" je precenjena stvar ako odgovor bude potvrdan, pripreme nisu pocele. Nista ni ova zemlja ni mi kao pojedinci nismo manje dostojanstveni zbog toga sto ga "cekamo", na drugim poljima se to dostojanstvo u zivotu pokazuje, ako vec moram na ovaj nacin da pisem posto vidim da se ide ka tome.

Ako odgovor ne bude potvrdan, onda je druga prica.
Cvele

Postby veljkos161 » 16 May 2022, 20:44

Dvostruki MVP Nba lige hoce da igra jedino ako postoji nacin da napreduje igrajuci protiv igraca koji ne mogu igracki ni pertle da mu vezu :lollol:
Pa ko jos moze da poveruje u tako strebersku konstrukciju :roll:
Ovo je po meni lose opravdanje,bolje da kaze da hoce da slavi cerci rodjendan nego nesto tipa "Ne mogu da napredujem igrajuci protiv Belgije" ili nesto tako debilno.
Reklo bi se da Kari pokusava ali da polako priprema javnost na "Ups,ja ne mogu,imam trku u Subotici i sve me boli" epilog.
Pa jasno je i sam rekao "Ako nema motivaciju i interes da igra onda nema svrhe".
Pa sta to govori sem da je Kariju na osnovu njihovih razgovora jasno da ovog nacelno boli patka i da bi zaigrao jedino ako mu Misko sugerise da ne bi bilo lose da okaje grehe od prosle godine ili tako nesto.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Puta Tapar » 16 May 2022, 21:07

Jedina nada je, čitajući između redova, da poručuje da neće da igra četvorku nekom Raduljici koji igra 5 u ekipi gde osim Bogdana niko nije smeo da pripali za 3 (tj. 2019)
Puta Tapar

PreviousNext

Return to Reprezentacije