Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Angus Young » 28 Apr 2022, 14:42

Super. Nadam se da nikom u savezu neće pasti na pamet da ga pozove.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby NEDJA » 28 Apr 2022, 15:38

Definitivno ga ne treba nikad vise zvati ako opet odbije. Ni Zidrunas Iglauskas nije igrao za Litvaniju, ne bi bio ni prvi ni poslednji
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Bolkonski » 28 Apr 2022, 16:34

Angus Young wrote:Super. Nadam se da nikom u savezu neće pasti na pamet da ga pozove.

Mislim da na atmosferu unutar reprezentacije mnogo utiče to čekanje jednog igrača da prihvati ili odbije, i pogotovo moljakanje, koje tog igrača automatski stavlja iznad svih ostalih i iznad same reprezentacije. Koliko god ostali momci bili svesni da je Jokić nešto najbolje što je srpska košarka imala i da je dostigao visine kojima ostali neće biti ni blizu, nemoguće je da bar prećutno osete neku vrstu uvredjenosti, povredjenosti, pa i nepoštovanja, a takve stvari su pogubne u kratkim turnirskim takmičenjima.

Po mom mišljenju, čoveka treba pozvati i dati mu identičan rok kao ostalim igračima. Ukoliko se ne izjasni do predvidjenog roka, ne treba prihvatiti ni zakasnelo “da”, a još manje moliti pristanak, i time pokazati nepoštovanje i ostalih igrača i institucije reprezentacije.
Bolkonski

Postby Bogun » 28 Apr 2022, 19:51

Slažem se sa ovim vezano za rokove.
Mada jedini koji bi kod mene i po mom mišljenju trebali da imaju malo lufta su oni koji se redovno i uvek odazivaju, osim kad su očito povređeni, tipa Bogdanović i Teodosić.

KSS nažalost odavno pokazuje dvostruke aršine.

Npr Joviću koji se povredi sa reprezentacijom ne čestitaju rođenje deteta, ali zato Jokiću koji je preskočio pa 5 okupljanja čestitaju i kad mu se kobila porodi, a ne žena. Tada prisustvuju porođaju.

Nemam ja problem što Jokić ne želi da igra (moja pretpostavka), majstore reci decidno, ljudi ne igra mi se za reprezentaciju i to je to, a ne ovo uvijanje u oblande. Mada priznajem iznervira me kad ispali u poslednji čas jer poremeti sve živo i selektoru i ekipi.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Eddie Brock » 28 Apr 2022, 19:55

Nek mu banuju ergelu i onemoguce trkanje :biggrin:
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby NEDJA » 28 Apr 2022, 21:47

EP pocinje za malo vise od 4 meseca, i da prihvati da igra on za to vreme moze da se zapusti ko svinja i da nas casti prisustvom.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Arsiano » 28 Apr 2022, 23:12

Sigurica (pod uslovom da budu zdravi):

Micic, Bogdan, Lucic, Kalinic, Milutinov

Daj Boze da Jokic odluci da igra, to je onda 6 igraca.

Teo, Bjelica, Bobi... Neko od njih ce sigurno da otpadne, mozda i sva trojica. Za Bobija najmanja steta, Bjelicu koliko god voleo, ovih par prvenstava poslednjih kako je igrao bolje da nije dolazio, jedino za Tea bih voleo da se oprosti sa zlatom. :)

Za ostala mesta ce odlucivati nijanse, taktika, naravno povrede, a najblizi kandidati su:

Avramovic Nedovic Jaramaz
Guduric Andjusic Marinkovic
Davidovac Dobric
Pokusevski Smailagic Mitrovic
Petrusev Koprivica Ristic

Bice na sirem spisku i Jovic, Radanov itd... ali ti ostali nemaju sanse za 12
Arsiano

Postby veljkos161 » 29 Apr 2022, 19:35

Bogun wrote:Nemam ja problem što Jokić ne želi da igra (moja pretpostavka), majstore reci decidno, ljudi ne igra mi se za reprezentaciju i to je to, a ne ovo uvijanje u oblande. Mada priznajem iznervira me kad ispali u poslednji čas jer poremeti sve živo i selektoru i ekipi.

Pa u principu nije ni odbijao u poslednji momenat.
Prosle godine je odmah po okoncanju sezone izjavio da zarko zeli ali ne moze.
Ove godine je sezonu dosta ranije zavrsio,evo ni april nije gotov i za sada je suptilno nagovestio da planira da jase konje i da se ne stresira :biggrin:
Bogdan je naravno izjavio da se pitanje ni ne postavlja,a kako drugacije :blue:
Mi i bez Jokica mozemo do zlata bez problema,mada bi sa njim i dobrim vodjenjem i podeljenim ulogama bili bas beton.
Ali avaj.
A sta ima veze i ako ispali,samo da potpise ugovor igrace posle za repstaciju 10 godina :roll:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Bogun » 29 Apr 2022, 20:10

Sezona mu se završila taman pred OQT.

Npr Dončić je prvim letom došao za Sloveniju.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby ИлићКапитен22 » 29 Apr 2022, 20:46

Ма ту пичкетину Јокића (којем се велики Скола са 40 лета усрао у живот) не треба више никада звати. Мрш у ПМ гмазино једна.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Hajzenberg » 29 Apr 2022, 21:12

Krajem juna i početkom jula je itekako važan zadnji prozor prvog dela kvalifikacija za SP a onda negde krajem avgusta je prvi prozor drugog ciklusa kvalifikacija i ako se dotični ne pojavi tu onda je logično da ga nema ni za EP. Čak i da izbrišemo mogućnost da se pojavi u ovom prvom periodu onda ako želi, misli, hoće ili već šta da igra na evropskom onda je sasvim logično da igra ta dva meča kvalifikacija neposredno pred samo prvenstvo.

Miško jeste uneo ''crv'' ne sumnje nego neke intrige izjavom da će njegov pulen biti spreman da se odazove reprezentaciji ali debeli pre par dana pominje sve a samo ne igranje za Srbiju. Neka ga sa konjima vranima, u principu treba da se izmoli da igra preko one stvari a nama trebaju igrači ne samo za ovo EP nego i za SP koje je kvalifikaciono za OI a naravno i za Pariz a sve je to iz godine u godinu, on da odigra i jedno od ta tri takmičenja pa je premija, ipak ''hvala'', neka.
Hajzenberg

Postby veljkos161 » 29 Apr 2022, 21:17

Bogun wrote:Sezona mu se završila taman pred OQT.

Sem sto mi se cini da je atmosfera u javnosti a i na forumu bila da nam Bogdan i on ni ne trebaju za kvalifikacije.
Kao,to da rutiniramo pa da docekamo njih dvojicu.
Dalje znamo sta je bilo,debeli odmah po zavrsetku nastupa u Nba oladio,a Bogdan nije ni stigao da zavrsi sezonu pa se prikljuci za igre jer smo uspeli da ispadnemo od italijanskih amatera.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Bogun » 29 Apr 2022, 21:27

veljkos161 wrote:
Bogun wrote:Sezona mu se završila taman pred OQT.

Sem sto mi se cini da je atmosfera u javnosti a i na forumu bila da nam Bogdan i on ni ne trebaju za kvalifikacije.
Kao,to da rutiniramo pa da docekamo njih dvojicu.
Dalje znamo sta je bilo,debeli odmah po zavrsetku nastupa u Nba oladio,a Bogdan nije ni stigao da zavrsi sezonu pa se prikljuci za igre jer smo uspeli da ispadnemo od italijanskih amatera.

A ova relativizacija apsolutno nema nikakve veze sa Jokićevim ispalom u minut do 12. :biggrin:

To šta je opšta javnost mislila je nebitno. Ako ćemo realno.
Bogun

Postby Cvele » 02 May 2022, 11:34

Misko kaze da su vece sanse da Jokic igra ove godine u odnosu na proslu. Kaze da ce se odluka vrlo brzo znati.

Samo da ne bude da su te sanse skocile sa 5% na 10% :biggrin:
Cvele

Postby Slavisak » 02 May 2022, 19:08

ИлићКапитен22 wrote:Ма ту пичкетину Јокића (којем се велики Скола са 40 лета усрао у живот) не треба више никада звати. Мрш у ПМ гмазино једна.

:laugh:
Slavisak

PreviousNext

Return to Reprezentacije