Potpuno nezaslužena smena.
Jedino što mu je kod mene veliki minus je gledanje reprezentacije kao letnjeg honorara, što je posebno važno zbog akcija u kojima moraš uz pomoć štapa i kanapa da dođeš do pobede, poput letošnjih kvalifikacija i predstojećih prozora. Sale jeste dobar deo mandata imao i klupski angažman, ali si imao utisak da je selektor 365 dana. Dovoljno je setiti se kako je u Bajern doveo Lučića, Jovića i Mačvana (tada igrali EK) kako bi imao što više igrača za kvalifikacije.
Uveren sam da bismo se sa Igorom prošetali do zlata sledeće godine. Bezveze je potrošen. Očigledno je košarkaški štreber i nije ni pokušavao da improvizuje, a sada je sve vreme na to bio prinuđen. I opet nije plakao i bežao. Priče o Feneru su običan spin.
Kari će uneti pozitivnu energiju, ubeđen sam, ali čovek ima 72 godine i nikada nisam za prelazna rešenja.
Morao bih da se složim sa Čovsonom. Vreme je da savez angažuje profesionalnog trenera. Da bude prvi pomoćnik selektoru, vodi prozore ako zatreba, U20 selekciju, da obavlja češće kontakte sa igračima... Ovako sve to izgleda stihijski, aljkavo, tezgaroški.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.