veljkos161 wrote:E cuj sad Deksija, do pre 3 dana bili tu negde sa Durentom i Lilardom a sad veli da smo u slobodnom padu.
Ima talenata polako samo.
Nama je realno veci problem neodazivanje igraca nego sama produkcija.
To valja promeniti.
Poku i Smajli oladili i nadam se da to nece biti trend sa njima dvojicom u buducnosti, pogotovo sa ovim prvim koji ima dosta veci plafon.
Rezultatski smo u padu,a i produkcija igraca je u ozbiljnom padu.Talenta je bilo i bice.
Mi moramo da napravimo tim ,dakle ne 12 najboljih igraca,vec 12 igraca koji ce kao tim funkcionisati.Koji ce zeleti uspeh sa reprezsntacijom i koji ce sve dati za taj uspeh,a ne gluposti koje citam o nekom zahvaljivanju sto se odazvao neko za reprezentaciju

.Pa do pre koju godinu znalo se pripreme za reprezentacijuposle klupske sezone su trajale minimum dva meseca.(i to ozbiljnih priprema)
Pogledaj Slovence i sa kolikom zeljom igra za reprezentaciju koliko se raduje Luka.
Mi moramo da napravimo takav tim ,da svi igraci bufu gladni,zeljni uspeha sa reprezentacijom.
Da svi imaju tu glad za pobedom poput Bogdana,da imas i nekog Stimca,Bircu koji ce da se raduju svakom kosu iako ne igraju.
Da i Jokic dodje sa tom zeljom i tim stavom,da Kokoskov odradi mnogo bolju pripremu ,treninge.E onda dolazi kvalitet do izrazaja ,a tu smo i dalje tvrdim drugi tim na svetu.
Ako nema svega ovoga,ako ekipa nije gladns,ratnicka ko sto kaze veliki Djurovic onda ce uvek da nam se desavaju ovakve situacije.
Trenutno su generacije 94',95 'poslednje ekstremne jake u nasoj kosarci.Igraci poput Vase,Joke,Milutinova,Gudur uz Bogdana bi trebalo vec da nose reprezsntaciju.A oni niko to jos ne radi.
Posle 95' godista osim Petruseva ja ne vidim niti jednog ekstra igraca u buducnosti.I to za Petruseva uslovno,ako batali statistiku i odluci da postane vrhunski igrac.
Nba,statistika,menadzeri,prevelik broj stranaca ,losi treneri sve to moze da nas unisti ako nema sistema,jakog saveza.
Problem trenera je takodje veliki.Ti imas trenere koji radije biraju odlazak u Nba i sedenje na klupi kao ikebane,umesto da rade i napreduju u Evropi