Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Niksicanin » 05 Jul 2021, 07:50

Olimp wrote:Mene za budućnost najviše brine da mi ne proizvodimo više bekove šutere.

Kako će? Ne puštaju djecu da se igraju, nego moraju taktiku da sprovode i nauče čim napune 12 godina. Naravno, ne znam šta rade sa njima, samo mi to tako djeluje.

Neću da dovedem moderaciju da me banuju, inače bih ovdje demonstrirao i psovke i kletve.
Niksicanin

Postby Cvele » 05 Jul 2021, 07:53

Ljudi, nama budućnost i dalje deluje prilično svetla.

Nemojmo odmah ono naše.

Da se ispravim, verovatno nije samo "naše", već je generalno u ljudskoj prirodi.
Last edited by Cvele on 05 Jul 2021, 07:56, edited 1 time in total.
Cvele

Postby Ćoba » 05 Jul 2021, 07:54

Cvele wrote:Ljudi, nama budućnost i dalje deluje prilično svetla.

Nemojmo odmah ono naše.

Tako je Cvele, pravi savez bi sad skovao plan pod radnim nazivom "Evropsko zlato 2022"
Ćoba

Postby Baxter Stockman » 05 Jul 2021, 07:55

Ja sam nakon ove Nemanjine izjave od sinoć sebi potvrdio da nešto debelo ne štima u reprezentaciji među igračima i da se to vuče još od prokletog SP, a možda i malo ranije. Samo što sam tada mislio da najviše ima do Saleta, ali sad sam sve više ubeđen da ima malo više i do igrača.

I očigledno je poveći problem čim se par godina provlači. Ove izjave gde hoću nešto da kažem, ali ne smem do kraja ne vode nikuda. Ili rešavajte u 4 zida ako možete, ili lepo kao Željko na konferenciji i da znamo na čemu smo.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby John Doe » 05 Jul 2021, 07:56

Ovo sto smo mi pukli nema nikakve veze sa ofanzivom, dali smo jebenih 95 poena. Jedino ako racunate da su nasi plejmejkeri imali veliki broj izgubljenih lopti sto u 99% situacija znaci lagane poene.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Ćoba » 05 Jul 2021, 08:16

Nismo mi imali s čime da igramo odbranu. Jednostavno vrijeme je da se neki igrači oproste od reprezentacije. Ekipa može provući fizičku nespremnost jednog Tea, ili ne znam Bjelica ali ne mogu 2 spremna igrača da vuku 10 šetača od kojih 5 nije u stanju da stane u stav. Jbg, mnogo je to.

Mora se napraviti jasna hijerarhija, glavni igrač, dva asistenta i ostali pomoćno osoblje sa jasnim zadacima. Sve ostalo je sviranje kurcu. U ovoj koncepciji ključevi tima su trebali da idu Vasi ali ja iskreno ne znam šta se tu desilo i kakvi su problemi u pitanju, da li je povreda ili neke trzavice između njih ali nešto postoji...

Treba biti realan pa reći da i Kokoškovu nije bilo lako, čovjeku su se dešavali pehovi kao na traci. 90% tima je pod neki povredama, igrači istrošeni, odustajanje Jokića, nemogućnost dolaska Bogdana... I što je najgore nama su se povrijedili svi igrači koji su trebali fizički da doprinesu našoj čvrstini, ostali su ovi što ne mogu u stav.

Sad je vrijeme da se napravi jedan pravi reset i da se procijeni kako dalje. Nažalost nemamo mi više vizionara i genija kakav je bio Duda, nego će to opet biti neko krpljenje i molba Jokića da igra preko one stvari.

I da, možda i najvažnije stvar. Čini mi se da je većini igrača laknulo što se nismo plasirali, koliko god to žalosno zvučalo.
Ćoba

Postby John Doe » 05 Jul 2021, 08:52

Ja zameram Kokoskovu mnogo. Od selekcije do igre koja nam ni na sta nije licila. On treba da shvati do evropska kosarka nije NBA i da nikad nece biti. Pogotovo reprezentativna. Ovde se sve vrti oko odbrane, pika i nasi igraci nikada nece imati atletiku kao crnci. I cemu sluzi onolika jurnjava po terenu? Jebes mi mater, cekao sam Trej Janga da se pojavi i pripali sa 12 metara. Teodosic i Bjelica dusa bukvalno u nosu. Slazem se da nije ima srece sa povredama ali kad kazem selekcija tu mislim i na te igrace i igrace koji moraju da igraju zbog javnosti. Mi bukvalno imamo igrace koji puknu u pola takmicenja i to se ponavlja vec 20 godina. Bobi koji mora da igra. Ako mora da igra onda i on mora da osmisli taktiku da ne primimo 50 poena preko njega. Covek igra 9 minuta i ima +/- -17. Jebes mi sve, iz ove perspektive bolje da je Bozo igrao nego Bobi. On i Bjelica u petorci su samoubistvo. Bjelica koji ne pomaze, ne ide na skok nam ne sluzi nicemu. U sustini treba uraditi reset, treba naci par klinaca koji su spremni da se pobiju na terenu. Mi bez igraca kao sto su Kalinic a pogotovo Lucic nemamo sta da trazimo u reprezentativnoj kosarci.
John Doe

Postby Eddie Brock » 05 Jul 2021, 09:15

Cujes Kokoskov ovo-ono.
Imas coveka od 224cm i teras ga da iskace :lol2: Dule se na tribinama savija od smeha
Sa njime samo zonu i nista vise ne mozes da igras, Ultra spor, spore ruke, sve slow motion kao lenjivac, ne moze brze jbg.
Stavljas ga s Andjusicem , Teom i Belim u petorku :lol2:
BAr probas s Davidovcem, Kalinom, Dobricem na 3-4 ili visa petorka Dobric 2.

Vodjenje utakmice mu je uzasano, ne mozes da vodis kao da si u NBA sto neko napisa imas jos 80 utakmica, ko ga jebe.
Zaboravlja igrace na klupi, bas cesto.
Profil igraca ti je dobar napad, 95% ne igra odbranu.
Pozoves bar dvojcu koji je igraju, makar to bili Lazic i Dangubic.

Jesu nas povrede isekle, ali opet prilagodis sta imas sa cime imas, a ne Bobi ti iskace na 7 metara, dole livada ostane jer niko ne pomaze.
Krivica trenera sve ovo, ne igraca.

Mnogo cudan turnir za nas, mozda i bolje sto ne idemo da se ne brukamo tamo, vec da se RESTARTUJE reprezentacija, mnogo igraca nije vise za istu, jbg godine stigle...
Last edited by Eddie Brock on 05 Jul 2021, 09:24, edited 1 time in total.
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby NEDJA » 05 Jul 2021, 09:23

Sramotno vodjenje Kokoskova. Sta je covek radio 3 nedelje, ni on sam ne zna. Losa klupska sezona nije bila slucajna. Covek je nekoliko utakmica u Evroligi izgubio sa 40 razlike, jeste doduse imao seriju pobeda i izboren plasman u plej-of, ali je sve to bilo na staklenim nogama. Lagano je pukao 3-0 u 1/4 od CSKA a u finalu turskoj prvenstva se izblamirao protiv Efesa, tri poraza sa prosecnom razlikom od skoro 30 razlike. Jeste da je bilo dosta pehova, povreda, otkaza ali si morao to da utegnes, da nadjes petorku, da napravis atmosferu, da bude borbenost... Veliko razocarenje ali sam siguran da bi lose prosli i da smo se kvalifikovali. Jedino dobro resenje koje mi se namece je Trinkijeri. Ima veliko znanje, dobar motivator, zna jezik i poznaje mentalitet. Teodosic, Bjelica i Bobi penzija, Micic konacno da pruza partije ko u Efesu, uz Bogdana i Jokica ako zeli da igra, uz igrace koji sad nisu bili poput Lucica, Milutinova, Pokusevskog, Gudurica, uz dalji napredak Petruseva to je ekipa uz pravo vodjenje za zlato na EP
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Corba do groba! » 05 Jul 2021, 09:25

Niko ne spori da je Kokoskov imao mnogo problema sa sastavom, i da nismo objektivno bili u stanju da igramo odbranu kako treba. Medjutim, na sta je licila nasa igra sve vreme u toku priprema? Nije to srpska reprezentacija, ne mozemo mi da igramo na taj nacin. Debakl je ovo, nismo izgubili od jace ekipe, nego od jebene Italije sa par dobrih igraca. Moglo se izbeci... Najiskusnijima zahvalnost za sve sto su dali.. Kokoskov sto dalje od reprezentacije. Ne zelim da gledam r'n'g kosarku.. Nije to nasa skola.
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby John Doe » 05 Jul 2021, 09:32

Corba do groba! wrote: Ne zelim da gledam r'n'g kosarku.. Nije to nasa skola.

:blue:
John Doe

Postby Ćoba » 05 Jul 2021, 09:43

A koga za selektora? Da li mi uopšte imamo i jednog kvalitetnog trenera koji već ne radi u klubu?
Ćoba

Postby Baxter Stockman » 05 Jul 2021, 09:44

Ćoba wrote:A koga za selektora? Da li mi uopšte imamo i jednog kvalitetnog trenera koji već ne radi u klubu?

Kari je slobodan...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby White Mamba » 05 Jul 2021, 09:44

Zbirno smo odigrali 2 ipo odbrane dok je utakmica bila u dometu
Drugo pocinje sa Bobijem ponovo i za minut ode sa 12 na 20
Crta miloju napad pola tajma na centru
Jebiga..
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Ćoba » 05 Jul 2021, 09:48

Baxter Stockman wrote:
Ćoba wrote:A koga za selektora? Da li mi uopšte imamo i jednog kvalitetnog trenera koji već ne radi u klubu?

Kari je slobodan...

Ja koliko znam on je u penziji, 72 godine...
Ćoba

PreviousNext

Return to Reprezentacije