Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby veljkos161 » 04 Jul 2021, 22:18

Sta Tegi napusta forum?
Nemoj brate evo nudimo Deksija umesto tebe.
A moze i Tesla.
Valjda se vratis sta god da su razlozi.
Last edited by veljkos161 on 04 Jul 2021, 22:20, edited 1 time in total.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby SemperIdem » 04 Jul 2021, 22:19

Loš je bio Sale
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Nikola » 04 Jul 2021, 22:19

SaleNS021 wrote:Bjelica veceras indeks korisnosti -22 i treba da ga u dupe ljubim jer se odazvao?

Bolje da NBA igraci uopste ne dolaze nego da nas caste svojim prisustvom tako sto ce da lade onu stvar na terenu.

Nije Bjelica nista ladio, ali to nije Bjelica od pre 5 godina. Ispucavao se, da, ali to je i do selektors
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby СрбинПодгорица » 04 Jul 2021, 22:20

Теодосић, Бјелица, Марјановић требају у пензију. Видјети шта са Сомборцем и покушати узети који медаљу на неко следеће такмичење ако се пласирамо.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Hajzenberg » 04 Jul 2021, 22:20

СрбинПодгорица wrote:Теодосић, Бјелица, Марјановић требају у пензију. Видјети шта са Сомборцем и покушати узети који медаљу на неко следеће такмичење ако се пласирамо.

Za EP '22 smo sigurni a za SP '23 tek ćemo vidimo :lollol:
Hajzenberg

Postby Dylam Dop » 04 Jul 2021, 22:21

Tegi wrote:a mislim da je ovo pravi trenutak da se nakon 10 godina oprostim od Avangarde.

Pazi, najiskrenije, kad si mi izvukao recenicu iz tastature koju sam mislio da napisem vec na polovini 3/4 ovog kosmarskog meca. Mene je ljubav prema kosarkaskoj selekciji prakticno jedina drzala na ovom forumu za sve ove godine. Racionalnost mi je izuzetan forte, i sve mi govori da ce oporavak ove selekcije biti jaaaaaako dug i bolan.. Kokoskov ce ostati upamcen kao grobar srpske reprezentativne kosarke!

Doista je tesko oprostiti se od zanimljive ekipe u ovoj forumskoj kafani (ma koliko se medjusobno podzapali), ali nekad je rez neophodan za druge, vaznije zivotne horizonte.. JEBIGA!
Last edited by Dylam Dop on 04 Jul 2021, 22:22, edited 1 time in total.
Dylam Dop
Guest

Postby Foteljas » 04 Jul 2021, 22:22

Samo ga vi sprdajte, covek je ovde bio najrealniji... :roll:
I sada realno prica, a mogao bi dupe da vam pomeri kada bi krenuo da vadi citate za krugove sa vudu sabanima.
Slovenci nisu isli na SP 2019, dzaba im Doncic koji je u NBA za vreme kvalifikacija. A ko ce nama da igra te kvalifikacije od jeseni...
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Desetka » 04 Jul 2021, 22:25

I pored ove katastrofe, ne mogu nijednu ruznu rec da kazem za ove momke.
Najveci problem reprezentacije je sto smo u nekom trenutku izgubili energiju i ratnicki mentalitet.Prvo u Kini dozvolimo da nas Spanija I Argentina bukvalno prebiju na terenu, sad primamo 102 poena kuci od Italije. Nemam informacije iznutra, tako da ne znam sta je tacno razlog tolikoj malokrvnosti. Mamic kao da je o nasoj repki pricao:
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby veljkos161 » 04 Jul 2021, 22:26

Foteljas wrote:Samo ga vi sprdajte, covek je ovde bio najrealniji... :roll:
I sada realno prica, a mogao bi dupe da vam pomeri kada bi krenuo da vadi citate za krugove sa vudu sabanima.
Slovenci nisu isli na SP 2019, dzaba im Doncic koji je u NBA za vreme kvalifikacija. A ko ce nama da igra te kvalifikacije od jeseni...

Kada neko pise jedno isto pred svaku utakmicu to nije realnost vec urodjeni i nezdravi pesimizam i ako smem reci strah.
Sto Tegija niko nije sprdao?
Pa zato sto ne radi to pred svaku utakmicu.
Last edited by veljkos161 on 04 Jul 2021, 22:27, edited 1 time in total.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Rhino Gattuso » 04 Jul 2021, 22:27

AirBall wrote:

Ako moze sto pre, ovo veceras je ponizenje, momcima svaka cast ali morali su i oni napraviti neki dogovor da se odradi ova tekma jako i angazovano na visem nivou a ceo strucni stab na celu sa Igorm razlaz jos kao on pametuje na pitanje Pedje Sarica nebitno sto je to Pedja nego on kao radio sam malo u kosarci znam sta pricam...znas razguzio te Saketi kao Roko Sifredi
SRBIJA
Rhino Gattuso

Postby СрбинПодгорица » 04 Jul 2021, 22:27

Hajzenberg wrote:
СрбинПодгорица wrote:Теодосић, Бјелица, Марјановић требају у пензију. Видјети шта са Сомборцем и покушати узети који медаљу на неко следеће такмичење ако се пласирамо.

Za EP '22 smo sigurni a za SP '23 tek ćemo vidimo :lollol:

Па и мислио сам на СП, а самим тим те квалификације су практично и први дио квалификација за нередне ОИ `24.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby tremi08 » 04 Jul 2021, 22:35

Ako je istina kao sto se vec prica na vise foruma da je Zeljko Obradovic visio u hotelu i vrbovao igrace i uznemiravao reprezentativce, treba ga u svakom derbiju uznemiravati i vredjati do sudnjeg dana. Ako je istina kazem, to bi bio ozbiljan skandal i sramota za sve nas!
tremi08

Postby ИлићКапитен22 » 04 Jul 2021, 22:35

Истина је.

Кажу да је и Дуло учествовао у томе. Зато су онај дан седели заједно.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Stefanm992 » 04 Jul 2021, 22:36

tremi08 wrote:Ako je istina kao sto se vec prica na vise foruma da je Zeljko Obradovic visio u hotelu i vrbovao igrace i uznemiravao reprezentativce, treba ga u svakom derbiju uznemiravati i vredjati do sudnjeg dana. Ako je istina kazem, to bi bio ozbiljan skandal i sramota za sve nas!

ma i tegeltija , a chempi im nudio belo i vutru , ostoja im prevezao kola kod sebe u salon i tako dalje - grobarska drzava i maltretiranje neduznih od strane te tudjmanske manjine , sram da nas bude
Stefanm992

Postby Foteljas » 04 Jul 2021, 22:37

veljkos161 wrote:Kada neko pise jedno isto pred svaku utakmicu to nije realnost vec urodjeni i nezdravi pesimizam i ako smem reci strah.
Sto Tegija niko nije sprdao?
Pa zato sto ne radi to pred svaku utakmicu.

Pesimista je optimista s pokricem.
Moglo mu se, ispao je covek s razlogom u pravu.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

PreviousNext

Return to Reprezentacije