Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Dylam Dop » 04 Jul 2021, 22:00

Ovo, ovo... Ovo je KOSMAR! Ni u najludjoj zamisli nisam ocekivao da cemo ovako uci u mec, (NE)igrati, pustiti sve niz vodu..

APOLUTNESHVATLJIVO, JEBENO NEMOGUCE!!!

JEBI SE IGORE 100000000X!!! Ogadio si mi kosarku veceras!!! Sta si radio svih ovih dana?!! Eksperimentises sa ekipom u najbitinijoj utakmici za odlazak na OI, Kakve su ono 5-rke?!? :krsti: Odbrana u svakoj drugoj utkamici je bila makar za 1-2 klase bolja nego u vecerasnjoj i to od samog starta utakmice! Zasto si cuvao Kalinu i Vasu?! Nemoguce mi je da je jedan Kalinic toliko razjebao rame da ga je jedva na 5 min ubacio u prvom poluvremenu.. Pa i tako kljakav je licno Rudi Gober za sve ostale u selekciji.. Gdje su tajmauti?!! Gdje... UFFFFFffffffffffff...!!!

Ovde nesto debelo smrdi! Jedino bih mogu da shvatim da je nekakav sukob izbio u svlacionici danas.. :wacko:

Koliko god drugima zvucao sumanuto (..komicno, kakogod, ali me naprosto zabole ko i sta ce sve da pomisli!) cjelokupnim ovim komentarom, podvlacim jos jednom: ovo veceras je ponor srpske reprez. kosarka za narednih 10+ godina. Necemo se oporaviti iz ovoga, niti cemo izbaciti generaciju slicnu ovoj makar u narednih 3-5 decenija, ako i tad.. UPAMTITE!! (..dok Srbija u medjuvremenu umire uz sve minornije generacije)

Ne mogu jebeno da se otarasim bijesa zbog cjelokupnog pristupa utakmici veceras! :censored:
Dylam Dop
Guest

Postby pick&roll » 04 Jul 2021, 22:01

Pit Bull wrote:

Image

:jos: :jos: :jos:
Last edited by pick&roll on 04 Jul 2021, 22:02, edited 1 time in total.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Pit Bull » 04 Jul 2021, 22:02

▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Nikola » 04 Jul 2021, 22:04

Sto se 2017. tice njima se jeste Doncic povredio, ali setite se ko je nama igrao, plus se Lazic povredio na pocetku, Jovic isto rovit, spolja ostao Bogdan koji umalo nije umro na kraju
Da smo imali malo kompletniju repku, unakazili bismo ih

I da, Grof je u pravu nije ovo 1989. da Duda odvede repku na planinu 2 meseca pa imamo vremena za sve

I apsolutno nijedan razlog da se pljuju igraci, u pravu je Ilic. Ovi koji nisu tu nisu vredni pljuvanja, jer nisu vredni ni pomena.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Eddie Brock » 04 Jul 2021, 22:05

I bolje da je Lazica ostavio umesto Davidovca, zbog odbrane
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Tegi » 04 Jul 2021, 22:06

Tegi wrote:Jedini neizvestan mec 2004. I to smo vodili 10 razlike 2 minuta pre kraja. Oni zavrsili kao drugi, mi kao 11. I ova nasa trenutna selekcija me podseca na tu iz Atine. Prevelika uloga za veterane uz soliranje tada napadacki najpotentnijeg igraca Rakocevic/Micic. Uz nedostatak igraca sposobnih da peglaju dobru odbranu.

Nisam optimista za sutra. Pod kosem imaju i cvrstine i sajza i streca za nase visoke igrace. Spolja nekoliko prljavih igraca koji ce usporiti i pretuci nase bekove koje sudije nece zastiti kao danas. Svi im odlicno sutiraju, a mi smo ocajni i na perimetru i u odbrani pika.

Kalinic, Milutinov i Jovic i 30 razlike za nas. Ovako, bice pola pola, kladio bih se na Italiju. Sut ce odluciti, a to njima odgovara.

Mirnoća u glavi i vatra u srcu. A prognoza je majka.

U obavezi sam da u narednih mesec dana napustim forum, a mislim da je ovo pravo mesto i pravi trenutak da se nakon 10 godina oprostim od Avangarde.

Hvala vam drugari, čitaćemo se još, a možda i gledati u nekom drugom filmu.

Živi bili...
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Kirilov » 04 Jul 2021, 22:07

Slovenija je once in a lifetime. Oni su user, a ne Djordjevic. To verovatno moze samo kod nas, da se pljuje toliko zbog toga i tera zbog nepopularnih poteza, priziva se Kokoskov, a onda se desi ovo.

Kokoskov me je najvise razocarao zbog izjava. Po njemu, "ne treba praviti dramu", ali treba prozivati Italijane da su se nedostojno radovali.

Mozda ne treba praviti dramu oko ovog ispadanja, ali oko njega treba napraviti jednu dobru dramu i proceniti dal je zaista za selektora ili bas i ne.
Kirilov

Postby ИлићКапитен22 » 04 Jul 2021, 22:09

Tegi wrote:Mirnoća u glavi i vatra u srcu. A prognoza je majka.

U obavezi sam da u narednih mesec dana napustim forum, a mislim da je ovo pravo mesto i pravi trenutak da se nakon 10 godina oprostim od Avangarde.

Hvala vam drugari, čitaćemo se još, a možda i gledati u nekom drugom filmu.

Živi bili...

Не зајебавај.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Dexi » 04 Jul 2021, 22:11

Dylam Dop wrote:Ovo, ovo... Ovo je KOSMAR! Ni u najludjoj zamisli nisam ocekivao da cemo ovako uci u mec, (NE)igrati, pustiti sve niz vodu..

APOLUTNESHVATLJIVO, JEBENO NEMOGUCE!!!

JEBI SE IGORE 100000000X!!! Ogadio si mi kosarku veceras!!! Sta si radio svih ovih dana?!! Eksperimentises sa ekipom u najbitinijoj utakmici za odlazak na OI, Kakve su ono 5-rke?!? :krsti: Odbrana u svakoj drugoj utkamici je bila makar za 1-2 klase bolja nego u vecerasnjoj i to od samog starta utakmice! Zasto si cuvao Kalinu i Vasu?! Nemoguce mi je da je jedan Kalinic toliko razjebao rame da ga je jedva na 5 min ubacio u prvom poluvremenu.. Pa i tako kljakav je licno Rudi Gober za sve ostale u selekciji.. Gdje su tajmauti?!! Gdje... UFFFFFffffffffffff...!!!

Ovde nesto debelo smrdi! Jedino bih mogu da shvatim da je nekakav sukob izbio u svlacionici danas.. :wacko:

Koliko god drugima zvucao sumanuto (..komicno, kakogod, ali me naprosto zabole ko i sta ce sve da pomisli!) cjelokupnim ovim komentarom, podvlacim jos jednom: ovo veceras je ponor srpske reprez. kosarka za narednih 10+ godina. Necemo se oporaviti iz ovoga, niti cemo izbaciti generaciju slicnu ovoj makar u narednih 3-5 decenija, ako i tad.. UPAMTITE!! (..dok Srbija u medjuvremenu umire uz sve minornije generacije)

Ne mogu jebeno da se otarasim bijesa zbog cjelokupnog pristupa utakmici veceras! :censored:

Odbrana je bila kriminalna ceo turnir,samo sto su Italijani imali kakav takav kvalitet da sve to kazne.
Daleko je ovo od ponora.Kao sto sa ove distance je 5 mesto na SP veliki uspeh. :biggrin:
Dexi

Postby SaleNS021 » 04 Jul 2021, 22:12

Bjelica veceras indeks korisnosti -22 i treba da ga u dupe ljubim jer se odazvao?

Bolje da NBA igraci uopste ne dolaze nego da nas caste svojim prisustvom tako sto ce da lade onu stvar na terenu.
SaleNS021

Postby Fratelo » 04 Jul 2021, 22:15

Vise zara je imalo u ekipi Himkija kada su se raspali nego u Kokoskovu i njegovim igracima.

Da se ne zajebavamo, ne mozes nista da ocekujes dobro kada ti je Andjusic najbolji poenter, Dobric jedan od najboljih a Avramovic legitiman clan rotacije... katastrofa je neizbezna.
Fratelo

Postby Rokanontas » 04 Jul 2021, 22:15

Pit Bull wrote:

Jel realno da je izjavio sve ovo.!? Nisi dao sebe dovoljno?! Ekipa ti nije dala sve od sebe.. Vodiš reprezentaciju čoveče!! Pa šta si onda radio sve vreme kao selektor? Smeniti čoveka koliko još večeras. Komedija od stručnjaka, običan glumac.
Last edited by Rokanontas on 04 Jul 2021, 22:15, edited 1 time in total.
Rokanontas

Postby Diktator » 04 Jul 2021, 22:15

Ljudi...Guduric,Bogdanovic,Lucic,Nedovic,Jokic,Milutinov...pa ni to nije bilo dosta...Jovic,Micic,Milosavljevic,Kalinic...i jbga..dobijes ovo sto dobijes...na stranu uzasna taktika,ono sa Bobijem,zonama...jbga
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby twoface » 04 Jul 2021, 22:15

Kokoskov pogubljen, neki igraci zreli za penziju. Veliku ulogu ovde igra kalendar cele sezone, nepostojece pripreme i 'lako cemo' mentalitet. Nakon nekih nebitnih utakmica protiv debilnih reprezentacija gde se uigravao siri spisak sireg spiska dodjes u situaciju da ti u 25om minutu must win meca na minus dvadeset selektor i dalje ne zna najbolju petorku nego se traze i on i igraci ko da su se skupili dan ranije. Na kraju ispadne da ti o sudbini odlucuju Andjusic, Dobric i Petrusev (i svaka im cast veceras jedini su pokazali muda), al sa slicnim kvalitetom smo gubili i od mocnih Svajcaraca pa ni ovaj poraz nije toliko iznenadjenje. Mannion ide polaganje na drugi obruc Petrusev mu se izmice umesto da ga slomi o parket. Niko nije usao u meso 40min, opste mrtvilo u ekipi. :truce:
twoface

Postby pick&roll » 04 Jul 2021, 22:17

Diktator wrote:Ljudi...Guduric,Bogdanovic,Lucic,Nedovic,Jokic,Milutinov...pa ni to nije bilo dosta...Jovic,Micic,Milosavljevic,Kalinic...i jbga..dobijes ovo sto dobijes...na stranu uzasna taktika,ono sa Bobijem,zonama...jbga

Kokoškovu najbolje pristaje zona sumraka :okk:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

PreviousNext

Return to Reprezentacije