Tegi wrote:Jedini neizvestan mec 2004. I to smo vodili 10 razlike 2 minuta pre kraja. Oni zavrsili kao drugi, mi kao 11. I ova nasa trenutna selekcija me podseca na tu iz Atine. Prevelika uloga za veterane uz soliranje tada napadacki najpotentnijeg igraca Rakocevic/Micic. Uz nedostatak igraca sposobnih da peglaju dobru odbranu.
Nisam optimista za sutra. Pod kosem imaju i cvrstine i sajza i streca za nase visoke igrace. Spolja nekoliko prljavih igraca koji ce usporiti i pretuci nase bekove koje sudije nece zastiti kao danas. Svi im odlicno sutiraju, a mi smo ocajni i na perimetru i u odbrani pika.
Kalinic, Milutinov i Jovic i 30 razlike za nas. Ovako, bice pola pola, kladio bih se na Italiju. Sut ce odluciti, a to njima odgovara.
Tegi wrote:Mirnoća u glavi i vatra u srcu. A prognoza je majka.
U obavezi sam da u narednih mesec dana napustim forum, a mislim da je ovo pravo mesto i pravi trenutak da se nakon 10 godina oprostim od Avangarde.
Hvala vam drugari, čitaćemo se još, a možda i gledati u nekom drugom filmu.
Živi bili...
Dylam Dop wrote:Ovo, ovo... Ovo je KOSMAR! Ni u najludjoj zamisli nisam ocekivao da cemo ovako uci u mec, (NE)igrati, pustiti sve niz vodu..
APOLUTNESHVATLJIVO, JEBENO NEMOGUCE!!!
JEBI SE IGORE 100000000X!!! Ogadio si mi kosarku veceras!!! Sta si radio svih ovih dana?!! Eksperimentises sa ekipom u najbitinijoj utakmici za odlazak na OI, Kakve su ono 5-rke?!?Odbrana u svakoj drugoj utkamici je bila makar za 1-2 klase bolja nego u vecerasnjoj i to od samog starta utakmice! Zasto si cuvao Kalinu i Vasu?! Nemoguce mi je da je jedan Kalinic toliko razjebao rame da ga je jedva na 5 min ubacio u prvom poluvremenu.. Pa i tako kljakav je licno Rudi Gober za sve ostale u selekciji.. Gdje su tajmauti?!! Gdje... UFFFFFffffffffffff...!!!
Ovde nesto debelo smrdi! Jedino bih mogu da shvatim da je nekakav sukob izbio u svlacionici danas..![]()
Koliko god drugima zvucao sumanuto (..komicno, kakogod, ali me naprosto zabole ko i sta ce sve da pomisli!) cjelokupnim ovim komentarom, podvlacim jos jednom: ovo veceras je ponor srpske reprez. kosarka za narednih 10+ godina. Necemo se oporaviti iz ovoga, niti cemo izbaciti generaciju slicnu ovoj makar u narednih 3-5 decenija, ako i tad.. UPAMTITE!! (..dok Srbija u medjuvremenu umire uz sve minornije generacije)
Ne mogu jebeno da se otarasim bijesa zbog cjelokupnog pristupa utakmici veceras!
Pit Bull wrote:
Diktator wrote:Ljudi...Guduric,Bogdanovic,Lucic,Nedovic,Jokic,Milutinov...pa ni to nije bilo dosta...Jovic,Micic,Milosavljevic,Kalinic...i jbga..dobijes ovo sto dobijes...na stranu uzasna taktika,ono sa Bobijem,zonama...jbga
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests