Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Foteljas » 14 Jun 2021, 11:59

Olimp wrote:Zašto Jokić ima opravdanje da ne igra? 15 dana je do meča.
Ne razumijem to.
Pazite sad kad mi svoje najbolje igrače budemo odmarali a Gallo dođe igrati za Italiju (ako Atlanta ispadne).

Donekle se slazem sa ovim.
Naravno, treba Jokica ispostovati, dati mu da se dodatno odmori, ne treba da igra protiv Dominikane i Filipina, ali ne vidim nikakav razlog zasto ne bi bio u timu za ocekivano finale protiv Italije koje treba da se igra 4.7, sto je za skoro tri nedelje. Mnogi igraci su umeli da nakon znatno krace pauze po zavrsetku sezone dodju da igraju za repku.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Bogun » 14 Jun 2021, 12:15

Zato što bi takvo ubacivanje u tim moglo da bude samo kontraproduktivno.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Foteljas » 14 Jun 2021, 12:20

A sto bi bilo kontraproduktivno?
Ako mu se ide na igre, valjda je red da da i neki doprinos odlasku na iste, koji ne mora biti isti kao i kod drugih igraca, zbog objektivnih okolnosti koje sam naveo.
Ako mu se ne ide, onda neka to lepo odmah kaze, da znamo sa cime da racunamo.
Ako je do toga da ce on nekoga istisnuti iz postave, pa istisnuce svakako ako se plasiramo.

Kvalifikacije cemo igrati sa sarenim sastavom, sa trenerom kome ce to biti prva prava vodjenja ekipe, koja se pak okuplja po prvi put nakon skoro dve godine. Iako smo favoriti, mislim da sve ovo ipak navodi na izvesan oprez i stoga ne treba bagatelisati stvari po principu "lako cemo da se plasiramo", jer smo neretko u proslosti umeli da se opecemo sa takvim pristupom.
Foteljas

Postby Ćoba » 14 Jun 2021, 12:24

Dobro polako, svi bi mi voljeli da igra ali ako ne bude igrao zadnja stvar koja nam treba je da svi po javnosti seru o njemu i vrše neki pritisak. Treba ga pustiti na miru, on zna najbolje šta će i kako će naravno u dogovoru sa selektorom.
Ćoba

Postby Bogun » 14 Jun 2021, 12:41

Evo npr zašto.

Napraviš funkcionalan sistem za ovih 20ak dana, dobiješ 3 utakmice, uđeš u finale i kažeš, e čujte momci sad upada Jokić (koji 2 godine nije odigrao utakmicu po FIBA pravilima). Vidim puno načina na koje to igrački može da nam se obije o glavu. Šta ako u tom trenutku ne klikne sa ostatkom ekipe i uđemo u kontraritam?

Rezovi se prave posle mini ciklusa OI kvalifikacija.

Pogledaj primer Barselone i Gasola. Koliko god on bio veliki igrač, više ih je poremetio ove sezone nego što im je doneo.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Olimp » 14 Jun 2021, 12:45

Taman sam i ja htio predložiti to da se nađe na spisku a da igra samo polufinale i finale.
Mnogo se kockamo i mnogo smo samouvjereni. Ako ostanemo i bez Bogdana sto se izvjesno, i citamo da su roviti i neizvjesni Guduric i Nedovic izlazemo se riziku da idemo na Italiju bez šutera i sa prvim centrom klincem koji nije ni igrao skoro nista dosad za reprezentaciju.
Ne smijemo se zezati, oni imaju dobru šutersku ekipu i bez Galinarija.
Olimp

Postby Foteljas » 14 Jun 2021, 12:52

Ako nas Italija kojim slucajem dobije (mi na njih idemo sa centarskom linijom koju ce ciniti Boban koji je na SP u dve kljucne partije pruzio "minijature za nezaborav" i Petrusev, koji je odigrao dve takmicarske utakmice u seniorskoj reprezentaciji protiv drugorazrednih ekipa), bice puno vremena za prilagodjavanja i rezove...
Nikome on tu ne bi zauzeo mesto, samo jednostavno ne bi ulazio u igru protiv indijanaca gde nema potrebe. A na FIBA pravila ce ionako morati da se privikava ako zelimo medalju na igrama.
Foteljas

Postby fontaneros » 14 Jun 2021, 13:25

Ae bre ove italijane bismo resili mi sa foruma

Ne trebaju ovde ni bogdan ni jokic
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Sani » 14 Jun 2021, 14:48

Jokic je u poslednjih 10 meseci odigrao 108 utakmica, od toga dva puta PO, i to kakvu ovu sezonu. Ja cu biti prvi koji ce kritikovati ako se kvalifikujemo na OI, a on nece da igra, ali za ove kvalifikacije ima kredita da odmori. Mnogo nam vise treba na OI nego u Beogradu.

Bogdanovic ima dosta manji broj utakmica, ali ce kasnije zavrsiti sezonu, jos ne daj Boze ako prodju :biggrin: Bogdan je neko ko se uvek odazivao reprezentaciji, i uvek davao sve od sebe, pa nema razloga sumnjati da ce igrati ako se i malo oseca spremnim.
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Hajzenberg » 14 Jun 2021, 16:55

Zvanično dozvoljeno 30% kapaciteta u halama, valjda će barem pola Pionira biti dostupno gledaocima :biggrin: Prvo trebala Arena koja i nije potrebna za turnir na kome ima više neozbiljnih nego ozbiljnih ekipa pa spade na Pionir i daj šta daš, bolje i dve tri hiljade ljudi nego ništa.
Hajzenberg

Postby bhc_comp » 14 Jun 2021, 17:06

Koliko su mi se smučili ovi likovi kojima "nije jasno" zašto Jokić nije prvim letom dotrčao da igra kvalifikacije. Suvišno je i objašnjavati bilo šta...
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Desetka » 14 Jun 2021, 17:10

Ako ce da dodje podgojen ko svinja i da cascava prisustvom ne mora ni da dolazi. Bolje biti iskren, ako te ne zanima/umoran si, sta god, nema ljutis neki drugi put ako se poklope kockice.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby bhc_comp » 14 Jun 2021, 17:17

A zašto se o tome uopšte priča u ovom trenutku?
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby СрбинПодгорица » 14 Jun 2021, 18:21

Ја се бојим ужасно те Италије и закона великих бројева. По мени Јокић треба играти одлучујућу утакмицу. Мада по мени није реално да буде на квалификацијама, али на ОИ ако пођемо мора.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Bogun » 14 Jun 2021, 18:48

СрбинПодгорица wrote:Ја се бојим ужасно те Италије и закона великих бројева. По мени Јокић треба играти одлучујућу утакмицу. Мада по мени није реално да буде на квалификацијама, али на ОИ ако пођемо мора.

Da se ti ne bojiš pomislio bih da nešto nije u redu, ovako, sve je u normali. :biggrin:
Bogun

PreviousNext

Return to Reprezentacije