Bogun wrote:Mislio sam na igračko-selektorski kontinuitet, a to je vrlo bitno i mi to nemamo trenutno.
Ovo je i meni razlog za izvesnu strepnju. Skoro pa dve godine su prosle od nesrecnog svetskog prvenstva, a mi od tada niti smo imali najjaci sastav na okupu (pa cak ni recimo po nekoliko njih koji su vidjeni za prvi tim), niti je Kokoskov njih tada vodio.
Ima tu jos nekih stvari koje mi se ne svidjaju, npr. jedan deo potencijalnih igraca je zadnje takmicarske reprezentativne meceve odigrao jos sada vec davne 2016. u finalu OI (Teodosic, Kalinic, Nedovic), drugi pak nisu ni omirisali pravi reprezentativni barut (Petrusev, Pokusevski, Smailagic), od trecih koji imaju nesto reprezentativnog iskustva ce se sada (u odsutsvu NBA zvezda) s pravom ocekivati da najvise povuku, iako ranije u reprezentaciji nisu imali takvu ulogu (Micic, Guduric, Lucic), da ne pominjem ove cetvrte, koji znaju da ce igrati samo na kvalifikacijama, a ako se izbori plasman Tokio mogu da vide samo na razglednici, gde bi pak trebalo racunati na neke pete (Jokic, Bogdanovic), koji ce na igre doci iscedjeni ko limunovi... sve to treba uklopiti na pravi nacin.
No, to nam je sto nam je, ako mi nismo kompletni, nece ni Italijani, a opet smo favoriti na nasem terenu.