Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Tegi » 31 May 2021, 19:39

Dominikana sa njima dvojicom, Kamerun sa Embidom i Siakamom, nekada Venecuela sa Grejvisom Vaskezom, Velika Britanija sa Dengom i Gordonom, Kanada sa 20 nba igraca... sve sami mitovi. Ljudi koji su jednom ili nijednom u zivotu igrali za reprezentaciju ce u ovim okolnostima preci pola sveta kako bi igrali neke kvalifikacije. Mislim da od toga nema nista.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Bogun » 31 May 2021, 19:52

Horford je nekoliko puta igrao za reprezentaciju, za njega se ne bih iznenadio da se pojavi u Beogradu, Tauns bi mi već bio veliko iznenađenje.

Ne znam, samo kažem, postoji mogućnost da dođu i sa ta dva igrača.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Nikola » 31 May 2021, 20:48

Tegi wrote:Dominikana sa njima dvojicom, Kamerun sa Embidom i Siakamom, nekada Venecuela sa Grejvisom Vaskezom, Velika Britanija sa Dengom i Gordonom, Kanada sa 20 nba igraca... sve sami mitovi. Ljudi koji su jednom ili nijednom u zivotu igrali za reprezentaciju ce u ovim okolnostima preci pola sveta kako bi igrali neke kvalifikacije. Mislim da od toga nema nista.

Ja sam o ovome vec pisao, godinama slusam mitove o, pre svega, CAN i AUT. Pa i o Britaniji, da

Sto se naseg spiska tice - jaki smo ko crna zemlja, ali ne treba zaboraviti da je to samo spisak.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Sani » 31 May 2021, 21:06

Towns nikada nije ni zaigrao za Dominikansku Republiku. Igrao nesto odavno jos kad je imao manje od 18...

Horford puni 35, cisto sumnjam da ce se odazvati.

Kao sto rece Tegi, sve su to mitovi, Canada vec par puta contender pre turnira, i onda se niko ne odazove :biggrin:
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Dexi » 01 Jun 2021, 18:16

Zaista brutalna ekipa ,koja bi morala da igra finale OI ili da uzme bar bronzu.Uz naravno napad na zlato ne sledecem EP.
Ovaj turnir u Beogradu bi morali da dobijemo bez problema i bez Jokica i Bogdana.Licno ne bih ni Bobija i Raduljicu vise zvao u 12.Greh bi bio da Petrusev pa i Pokusevski ne budu u 12 za kvalifikacije ,pa i za OI.Nadam se da ce i Milutinov biti spreman.
Slatke muke za selektora i par dilema.Kako uklopiti Vasu i Tea i kome dati ulogu prvog playa.Hoce li Teo prihvatiti tu ulogu rezervnog playa.(nadam se da hoce).
Isto tako pitanje je dal voditi 12 najboljih po imenima,ili mozda izostaviti nekog pa povesti 12 koji ce biti tim sa tri ipak lidera(Vasa,Bogdan i Jokic).
Moj neki tim za kvalifikacije.
1.Vasa,Teo
2.Nedovic,Jare,Vanja
3.Gudura,Luca,Pokusevski
4.Bjelica,Kalina
5Petrusev,Milutinov.
Naravno Bogdana i Jokica nisam racunao jer ocekujem da odu daleko u Nba play ofu.
Ovaj tim je nas najjaci posle timova iz 96' i 2002 ' i ocekujem puno od njega.
Dexi

Postby Foteljas » 01 Jun 2021, 18:32

Milutinov nece igrati kvalifikacije sigurno, to je do sada valjda jasno.
U tom slucaju je bez obzira na sve vrlo rizncno da se u iste ide samo sa Petrusevim, koji kakav god da je, ipak je do sada odigrao svega dva meca u A timu i to protiv Gruzije i Svajcarske. Morace svakako da se pozove i Raduljica/Marjanovic (ako bude mogao da dodje).
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby veljkos161 » 01 Jun 2021, 18:38

Dexi wrote:Slatke muke za selektora i par dilema.Kako uklopiti Vasu i Tea i kome dati ulogu prvog playa.Hoce li Teo prihvatiti tu ulogu rezervnog playa.(nadam se da hoce).

Zar se ovo pitanje stvarno postavlja?
Onda je i za peticu i dvojku problem, Divac i Danilovic ili Bogdan i Jokic ko bi ga znao :roll:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Hajzenberg » 01 Jun 2021, 18:40

Dominikanska priča sa mitskim bićima il' portorikanski tetovirani drogeraši, pitanje je sad :biggrin:
Hajzenberg

Postby Foteljas » 01 Jun 2021, 18:51

Hajzenberg, ako si mislio na moj post, ja se ipak ne bih totalno posprdavao sa protivnicima, iako se slazem da ih na drugoj strani ne treba precenjivati. Videli smo pre dve godine kako je Skola sa 39 godina odskolovao "najjacu centarsku liniju na svetu", tako da doza opreza ipak mora da postoji. Pogotovu sto se radi o bitnom turniru, gde na poslednja dva meca nece biti prava za greske.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Hajzenberg » 01 Jun 2021, 19:01

Foteljas wrote:Hajzenberg, ako si mislio na moj post, ja se ipak ne bih totalno posprdavao sa protivnicima, iako se slazem da ih na drugoj strani ne treba precenjivati. Videli smo pre dve godine kako je Skola sa 39 godina odskolovao "najjacu centarsku liniju na svetu", tako da doza opreza ipak mora da postoji. Pogotovu sto se radi o bitnom turniru, gde na poslednja dva meca nece biti prava za greske.

Nisam mislio na tvoj post nego se malo šegačio na račun Dominikanske R. i nadovezao na postove prethodnika koji su pisali o igračima koje oni imaju a nikad ne igraju za njih a što se tiče Portorika to je smejurija. Video si šta smo im uradili pre pet godina u BG, a mislim da smo ih lako dobili i pre dve godine na SP, lakše mi da se setim onoga od pre pet godina nego šta je bilo pre dva leta.

Ona ''banda'' iz San Huana i okoline više liči na dilere droge nego na sportiste i košarkaše, tzv. momci sa plaže, oni se ne mogu ni po čemu uporediti ni sa Skolom ni sa Argentinom.

Davno su prošla vremena 80-ih i 90-ih kada nas je Portoriko znao i pobeđivati i iznenađivati i kada sam kao klinac ronio suze zbog njih, ovo su neka druga vremena. Nama je Italija jedini protivkandidat i niko više.

E druga bi bila priča da je tu Kanada koja se takođe spominje u prethodnim postovima, oni će konačno i verovatno imati bukvalno NBA tim na raspolaganju uz par igrača iz evropskih klubova, igraju kod njih taj turnir i sve će učiniti da dođu do OI, Grčka i Turska im glavni rivali ali Grci verovatno bez Janisa, Turci takođe bez par igrača...
Hajzenberg

Postby Dexi » 02 Jun 2021, 20:35

veljkos161 wrote:
Dexi wrote:Slatke muke za selektora i par dilema.Kako uklopiti Vasu i Tea i kome dati ulogu prvog playa.Hoce li Teo prihvatiti tu ulogu rezervnog playa.(nadam se da hoce).

Zar se ovo pitanje stvarno postavlja?
Onda je i za peticu i dvojku problem, Divac i Danilovic ili Bogdan i Jokic ko bi ga znao :roll:

Po meni je to kljucno pitanje.Hoce li Teo prepustiti ulogu prvog playa Vasi i uzimati nekih 10,15 min.po utakmici.
Nisam siguran da ako Kokoskov bude delio minutazu obojici ,da cemo dobiti ono najbolje od Vase.Vasa mora da ima 30 + min.ako zelimo da gledamo partije kao u Efesu.
Videli smo kako je Sale prosao u Kini 2019god.
Pitanje je kako to sve uklopiti,a da svi budu zadovoljni.
Uvek sam bio za to da se vodi 12 igraca koji ce biti jaki kao tim,a ne 12 najboljih igraca.
Sto se tice kvalifikacionog turnira tu bi i tim od igraca iz Aba lige plus Vasa,Teo ,Luca i Gudura zavrsio lagano posao.
Eventualni neuspeh u Beogradu bi bila veca blamaza i sramota nego 2005 god. :biggrin:
Dexi

Postby Dylam Dop » 02 Jun 2021, 22:00

Prvi plej je Jokic i njemu idu kljucevi tima u ruke.

"Boj se ovna, boj se go*na.., a kad cu zivjeti?!" - zasto ljudi konstruisete sebi probleme i strahovanja u glavi tamo gdje ih nema u realnosti? Ta dilema ovaj ili onaj plej je potpuno izlisna.. Vasa treba da bude na kecu u prvoj petorci ne samo zbog godina, fitnesa, titule prvog kosarkasa Evrope kojom se netom okitio, vec i zbog odbrane, odn. garda koji bi selekcija odmah mogla postaviti ka protivnicima cim izadje na teren. Pa onda kako mec bude omicao po minutazi forsirati jednog ili drugog, Tea ili Vasu, u zavisnosti od toga kako udju u mec/ko bude imao bolji dan (dakle, trebao bi Vasa strasno da zabaguje, da bi ipak Tea isforsirali). Tu dileme nema.. Ja sam duboko uvjeren da nece biti nikakvih trzavica i sudara egoa u selekciji, ona prosto mora biti podredjena Jokicu od pocetka. Ono sto je jedino bitno da nas povrede mimoidju, a ostalo ce sve leci na svoje mjesto.
Dylam Dop
Guest

Postby veljkos161 » 03 Jun 2021, 03:04

Sve se bojim da bi Teo sa 34 na leđima iz nivoa košarke na kome igra poslednjih par sezona uživao u ulozi u kojoj igra 20 plus minuta :roll:
Verujem da i on sam navija za što manju ulogu na terenu, a što veću na klupi.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Bogun » 03 Jun 2021, 10:43

Bogdan je 99% aut za kvailifikacije, a ako se pojavi i posle ove serije sa Filom (pretpostavka je ako ispadnu) i zaigra. :blue: :blue: :blue:

BoUban i Jokić na 3:2 u svojim serijama izgleda mi da će obojica proći dalje. A i za njih isto, ako se pojave i zaigraju posle eventualnog ispadanja u drugoj rundi. :blue: :blue: :blue:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Ćoba » 03 Jun 2021, 12:04

Ma za Jokića kvalifikacije nisu realne ni ako ispadnu. Čovjek nije odmorio utakmice. Mislim da imamo sasvim dovoljno municije i bez njih dvojica da odradimo to kako treba.
Ćoba

PreviousNext

Return to Reprezentacije