Foteljas wrote:Hajzenberg, ako si mislio na moj post, ja se ipak ne bih totalno posprdavao sa protivnicima, iako se slazem da ih na drugoj strani ne treba precenjivati. Videli smo pre dve godine kako je Skola sa 39 godina odskolovao "najjacu centarsku liniju na svetu", tako da doza opreza ipak mora da postoji. Pogotovu sto se radi o bitnom turniru, gde na poslednja dva meca nece biti prava za greske.
Nisam mislio na tvoj post nego se malo šegačio na račun Dominikanske R. i nadovezao na postove prethodnika koji su pisali o igračima koje oni imaju a nikad ne igraju za njih a što se tiče Portorika to je smejurija. Video si šta smo im uradili pre pet godina u BG, a mislim da smo ih lako dobili i pre dve godine na SP, lakše mi da se setim onoga od pre pet godina nego šta je bilo pre dva leta.
Ona ''banda'' iz San Huana i okoline više liči na dilere droge nego na sportiste i košarkaše, tzv. momci sa plaže, oni se ne mogu ni po čemu uporediti ni sa Skolom ni sa Argentinom.
Davno su prošla vremena 80-ih i 90-ih kada nas je Portoriko znao i pobeđivati i iznenađivati i kada sam kao klinac ronio suze zbog njih, ovo su neka druga vremena. Nama je Italija jedini protivkandidat i niko više.
E druga bi bila priča da je tu Kanada koja se takođe spominje u prethodnim postovima, oni će konačno i verovatno imati bukvalno NBA tim na raspolaganju uz par igrača iz evropskih klubova, igraju kod njih taj turnir i sve će učiniti da dođu do OI, Grčka i Turska im glavni rivali ali Grci verovatno bez Janisa, Turci takođe bez par igrača...