Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Dylam Dop » 28 May 2021, 16:59

Kakav je status Milutinova?
Dylam Dop
Guest

Postby Sani » 30 May 2021, 15:15

Mislim da od njega nema nista, koliko se secam prognoze su bile da ce pauzirati do kraja juna, pocetkom jula.

U slucaju da igraju bez NBA igraca:

Micic - Teodosic - Jaramaz
Nedovic - Guduric - Dobric
Lucic - Marinkovic
Kalinic - Petrusev
Raduljica :wacko: - Kuzmic

Ovo je moja pretpostavka, ja bih mozda drugacije.

Ipak, ne verujem da niko iz NBA nece zaigrati.

Pokusevski - zavrsio sezonu, trebalo bi da se odazove

Smailagic? - zavrsio sezonu, moguce i za njega da se nadje prostora

Bogdanovic - 2:1 protiv Knicksa, veceras cetvrta, sigurno nece biti slobodan do 5. juna, u najboljem slucaju, ako prodju NYK (kao sto se ocekuje), nema nista od njega do kraja juna, znaci nista ni od turnira. *Galinari igra zajedno sa njim tako da nece ni on igrati.

Bjelica - sinoc zavrsio sezonu, bez mnogo minutaze, sigurno odmoran, za par dana ce verovatno u BG

Jokic - 2:2 protiv Portlanda, ako ispadne, poslednja utakmica je 5. juna, tako da je sasvim moguce da zaigra na turniru

Ovi datumi su termini ''poslednjih utakmica'', a sigurno da ce imati obaveza u SAD bar jos 5-6 dana nakon toga.

Tako da braco, navijajte za NYK i Portland :D
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Bogun » 30 May 2021, 16:15

I Petrušev je petica, a pogotovo bi bio prva petica ako su druga dva centra Radulja i Kuzmić.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Baxter Stockman » 30 May 2021, 16:18

Micov?
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Foteljas » 30 May 2021, 16:19

"Bobinator"?
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby ИлићКапитен22 » 30 May 2021, 16:30

Загорац?
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Sani » 30 May 2021, 19:52

Bogun wrote:I Petrušev je petica, a pogotovo bi bio prva petica ako su druga dva centra Radulja i Kuzmić.

Bice kombinovano verovatno, po potrebi, ali verujem da ce biti Bjelica da se ne mucimo bas toliko.

@Baxter

Mislim da je Micov zavrsio sa reprezentacijom jos od afere "peskir" :biggrin:

@Foteljas

Nekako ga smetnuh sa uma, mada svakako i ako bude pozvan ne verujem da ce imati neku ozbiljnu ulogu, mada bi nam na turniru bas znacio, sve mu ekipe odgovaraju...

@IK

Decko se raspadao tokom cele sezone, umesto koga da upadne ovde? Trazimo rezervistu koji ce da ulazi na par minuta umesto Nedovica i Gudurica.
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Nikola » 30 May 2021, 20:15

Ako ne bude Jokera i Milutinova, Petrusev mora igrati. Kakav Bobi i Radulja
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Slavisak » 30 May 2021, 21:32

Treba pozvati i Koprivicu :beyond:
Slavisak

Postby Dylam Dop » 30 May 2021, 21:48

IK se zajebava.

Da i po treci/cetvrti put potenciram osovinu Vasa-Jokic da (nam) napokon proradi.. Prvi put sam pisao o njoj negdje u ovo doba prije 2 godine i pocetka mundobasketa.

A mora biti mjesta i za Avrama bar na ovom kval. turniru.
Dylam Dop
Guest

Postby Bogun » 30 May 2021, 22:06

Kakav defanzivni potencijal ima četvorka: Micić, Bogdanović, Lučić i Kalinić. Plus mi deluje da su svi kompatibilni sa Jokićem, dva odlična igrača bez lopte, pre svega katera, sa dobrim šutom iz mesta, i dva odlična p&r igrača, a o njihovom šutu ne moram da pišem.

Crta se kao startna i glavna petorka.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Hajzenberg » 30 May 2021, 22:18

Da ako puste da u Areni može bar 25% kapaciteta ili možda čak i pola...bilo reči da ako ne bude mogla Arena onda uskače Pionir.

Da sad ne bih postavljao tamo na temi NBA, pitanje za upućenije...ako se polufinale konferencija završi do 20.6. a realno je možda i par dana ranije ako ne prebaci recimo 5 mečeva po seriji, da li ima šanse da se Bogdan pojavi ? Njegovo neigranje povlači automatski i neigranje Galinarija, za Jokića nešto mislim da neće igrati u BG čak i da Denver sada ispadne ali igraće oni polufinale verovatno.

Hrvatima isto tako ''vise'' Šarić i Bogdanović, veće su šanse da ovaj drugi odsustvuje jer Juta bi trebalo makar polufinale da igra.
Hajzenberg

Postby Dylam Dop » 30 May 2021, 22:25

Bogun wrote:Kakav defanzivni potencijal ima četvorka: Micić, Bogdanović, Lučić i Kalinić. Plus mi deluje da su svi kompatibilni sa Jokićem, dva odlična igrača bez lopte, pre svega katera, sa dobrim šutom iz mesta, i dva odlična p&r igrača, a o njihovom šutu ne moram da pišem.

Crta se kao startna i glavna petorka.

Hehe, slusao sam jednog NBA-komentatora prije nekih 10ak dana koji je upravo doslovno rekao da je Joku dovoljno okruziti sa suterima, katerima i atleticarima i vec moze da se kidise na trofeje i prstenje..

Straobalni smo.. (samo bez povreda :pray: )
Dylam Dop
Guest

Postby Bogun » 30 May 2021, 22:39

Nisam ga slušao.

Ali se slažem sa izrečenim.

Zato mislim da nam više treba igrač Marinkovićevih ili Dobrićevih karakteristika kao peti bek u rotaciji umesto npr Nedovića, Jovića, Micova ili Jaramaza.

Klasična 3&D opcija, neko ko bi bio zadužen isključivo za odbranu kada izađe na parket, a u napadu bi čekao izlazni pas Jokića ili bekdor utrčavanje.

Po mom skromnom mišljenju, ovo nam je najkompatibilnijih 12:

1 - Vasa i Teo
2 - Bogdan
2/3 - Gudura, Vanja ili Dobrić
3/4 - Luča i Kalina
4 - Beli i Poku ili Smailagić
5/4 - Petrušev
5 - Jokić i Milutinov (ako se oporavi i spremi, barem za OI, ako se plasiramo)

Što se tiče kvakifikacija tu bih isforsirao Bobija npr, jer niko nema adekvatan odgovor na centru (osim ako DR ne dođe sa Horfordom i Taunsom, onda jbg :biggrin: )
Last edited by Bogun on 30 May 2021, 22:52, edited 1 time in total.
Bogun

Postby Nikola » 30 May 2021, 22:50

Mislim da za Micova realno tu nema mesta, on je i u klubu ove sezone igrao mnogo slabo u odnosu na pre
Sto rece Old School, ako sa ovom generacijom ako svi budu igrali Kokoskov ne pouzima trofeje treba ga poslati na robiju. Gulag, kakva obicna robija :biggrin:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

PreviousNext

Return to Reprezentacije