Nikola wrote:tremi08 wrote: Realno je Nikolina sama kriva za svoj status
Bukvalno sam dosao da napisem isto. Bilo bi idealno da mogu obe, ali ovako je jos onda odlukom da igra za Bosnu napravila ovu zbrku.
Nogic odlicna i drago mi je sto je i Teodora imala neke minute
Tremi, vidim samo smo ti i ja ludi pa pratimo ovo ozbiljno

Sta mislis o ovim klinkama i hoce li Stanacev igrati ipak? I kako ti se cini Sneza Bogicevic? I mala Dugalic posebno
Uff, meni se Stanacev nikako ne svidja,ona igra ok sezonu u prvoj ligi Spanije ali meni se ona uopste ne svidja, pritom ona sad ima 27g. , mozda da se pokusa sa nekom mladjom. Sad vec imamo koga na pleju za EP, Anderson 20+ minuta, Miljkovic moze 10tak da odigra (igra dobru sezonu u Turskoj) i Dabovicka malo, tu smo sad pokriveni. Po meni ostaje najvise ta dilema koga povesti na centru, Krnjic, Stankovic, Andjusic. Tina je najsigurnija, igra dobro u Sopronu i bice ona tu sigurno.
Od ovih mladjih, Bogicevic nista posebno, mnogo je vise obecavala, kao i Katanic starija, ova mladja moze da bude bolja. Dugalic igra solidno na koledzu, tek je prva sezona tako da ce ona da bude sve bolja, mada sumnjam da ce je Marina zvati sada, ima sve po meni sto treba. Jelena Mitrovic se vratila posle duge povrede, igra dosta solidno, ja bih je pozvao na pripreme pa kako bude. Od ovih drugih mladjih, Raca igra dobro, ona ce biti kvalitetna, Mina Djordjevic malo stagnira videcemo sta ce da bude...