Dylam Dop wrote:Na stranu njegovo odlicno izdanje u kval-ama, ali dueli sa Gruzijom, Finskom, Austrijom.. nisu bas nikakav relevantanan reper, Petrusev prosto jos nije imao priliku da se odmjerava sa najjacim igracima na svojoj poziciji, a na OI tu ce da budu ale jedna do druge. Beli je i dalje vrlo solidan defanzivac, iako Petrusevu plafon jeste visi. Stavise mislim i da bilo primjetno ponizenje delozirati ga na klupu pored svega sta je dao selekciji prethodnu deceniju, i uz nagomilano iskustvo.
Takodje, Pokusevski je jos uvijek mnogo zelen, nestalan, krhak, a zazire narocito od ulazaka pod kos. Meni je akcenat u prethodnom komentaru upravo na toj cut/backdoor kosarci. Kalina je tu ulogu ipak izvrsno odradjivao kad smo pokupili ona srebra, dok je Luca za to vrijeme bio povrijedjen. Medjutim sad je omatorio, vuce stalno latentne probleme sa ledjima (uostslom kao i Luce), pa upada u oci da se stedi (nema vise onog brutalnog napadanja obruca i kucanja). S druge strane, Luce mi se ovu sezonu cini(o) bar za nijansu energicniji..
Decko se do sada dokazao, na svakom nivou takmicenja kao produktivan igrac, nece on biti glavni igrac reprezentacije ali da moze da bude koristan vec sada, itekako , poveo bi njega na OI, pre Raduljice i Marjanovica bez ikakvog razmisljanja. Ako Pokusevski odluci da ostane da radi na sebi preko leta, zasto ne pokusati sa Vukcevicem , da odmah gurnemo nekog mladog igraca, tinejdzera , ako ima pravo da igra za nas, vec dobija minutazu u Realu cak je igrao nesto i u plej of-u Evrolige i nije lose izgledao , tako bi odmah prekinuli ove price o izboru reprezentacije, zvanicno