Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby СрбинПодгорица » 28 Nov 2020, 19:19

Тешко да је то песимизам, као што се показао је реалност. А да су сви узели све озбиљно овога не би било. Сада да се уздамо у чудо против Финаца.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Foteljas » 28 Nov 2020, 19:23

U pravu si. Nije pesimizam, vec realnost. Lepo je neko pomenuo da smo mi i plasman na SP ostvarili tek u poslednjem kolu kvalifikacija. A sada su stvari daleko opasnije jer ima manje meceva.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Starks » 28 Nov 2020, 19:36

Bastadur Kokoškov, kojem samo tradicionalna američka pizma prema Srbima ne dopušta da postane novi Fil Džekson u NBA :lollol:
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Hajzenberg » 28 Nov 2020, 19:50

I mi da smo dobili večeras sa 1-2 razlike ne bismo smeli izgubiti od Švajcarske u februaru tako da ovaj poraz nije tragičan ako se desi da samo mi i oni odlučujemo u direktnom dvomeču ali će biti tragično ako oni usput dobiju još nekoga pa nam ni pobeda nad njima ne bude dovoljna.

Očekujem ozbiljnost u februaru i sigurno će ekipa tada biti jača jer znaju valjda u savezu koje dugoročne posledice mogu biti ako se osvoji zadnje mesto u ovoj grupi.
Hajzenberg

Postby Bogun » 28 Nov 2020, 19:54

Radonjaa wrote:Šengelija je tokom pregovora sa CSKA postavio uslov da ga puste da igra u kvalifikacijama

Ovo. :okk:

Ne znam za vas, očekujem da dobijemo Finsku.

Danas smo izgubili zbog sramotnog starta igrača po principu lako ćemo, gde nismo zaigrali odbranu do poluvremena, ali je posle bilo kasno, ovi dobili samopouzdanje i ubacivaše posle sve i svja, a mi nemamo u ovom sastavu igrače koji bi neutralisali i ove poluamatere, osim Dangubića.

Anđušić i odbrana.

Ali detalj kada na 70-68, Dangubić pritiska njihovog pleja, lopta mu na pola ispada iz ruku i ide u ruke Boriši i prolazi mu kroz šake (samo jr trebao da je pokupi i baci Dangubiću) na kraju dobijaju aut i daju nam trojku.

Plus smo omašili i desetak bacanja, ovako odokativno.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Nikola » 28 Nov 2020, 19:58

Imas najboljeg igraca i kapitena ove repke koji igra jedan na jedan za ovaj nivo sjajno na jedan mali faul i bukvalno ne pipne loptu. Ne brinite se, plasiracemo se, nismo prvi put u govnima otkako je ovo krenulo sa prozorima, ali skauting je uz kurcobolju bio dovoljan da ovo izgubimo.
I to sam vec napisao i banovacu sam sebe ako moze, ali Dangin i Radin sut je ruzniji id svega sto sam skorije video u kosarci. Od polozaja nogu i citavog tela do izbacaja, na sve to, posebno Zagorac, mlohavo idu na ulaz. I ono sto mu je dvaput-triput uslo ne znam kako je
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby СрбинПодгорица » 28 Nov 2020, 19:58

Финска ће добити вечерас ја мислим, и ако нас добију ријешили су ствари.

СрбинПодгорица

Postby bezvezarije » 28 Nov 2020, 20:42

Opet nam Shemrandini i Shengelia igraju u korist kao prošle kvale protiv Izraela. Kavkaski ratnički mentalitet, daju sve za svoju državu.
bezvezarije

Postby Olimp » 28 Nov 2020, 20:46

Braća Gruzini!
Iako je nama mnogo bitnije da dobiju Švajcarsku nego Finsku.
Ipak, na ovaj način su nam omogućili totalni preokret. Ako nekim slučajem dobijemo Fince, mi bi bili jednom nogom na EP.
Trebala bi nam samo jedna pobjeda ili jedan poraz Finaca u februaru.

E sad ja sumnjam da možemo dobiti Fince, iako smo ih prošli put razvalili 25 razlike a nismo bili bitno jači, osim za Raduljicu. Bas nam fali dobar centar.

Tako da za februar Savez da poradi na tome da imamo najjači tim na raspolaganju.
Olimp

Postby Hajzenberg » 28 Nov 2020, 20:46

Ipak pobeda Gruzije, treća u neizvesnim završnicama, trebalo bi u ponedeljak i Švajcarce da dobiju tako da naš eventualni poraz od Finaca ne bi trebao biti smak sveta. U tom slučaju treba nam pobeda sa više od 2 razlike u februaru protiv Švice. A može se desiti i slučaj da Finci izgube od Švice u februaru pa na kraju da tri ekipe imaju skor 2-4 i nama opet dobro jer imamo za sada ubedljivu pobedu nad Finskom i ovaj minimalan poraz danas.

Znači pobeda Gruzije u ponedeljak pod obavezno i onda nam ''samo'' treba da tučemo Švajcarce sa više od dva razlike i ako to ne možemo onda i nismo za EP. A iako dobijemo Finsku opet ne smemo da izgubimo od Švajcarske tako da se sve svodi na taj meč u februaru sa njima.
Hajzenberg

Postby bezvezarije » 28 Nov 2020, 20:53

Olimp wrote:Braća Gruzini!
Iako je nama mnogo bitnije da dobiju Švajcarsku nego Finsku.
Ipak, na ovaj način su nam omogućili totalni preokret. Ako nekim slučajem dobijemo Fince, mi bi bili jednom nogom na EP.
Trebala bi nam samo jedna pobjeda ili jedan poraz Finaca u februaru.

E sad ja sumnjam da možemo dobiti Fince, iako smo ih prošli put razvalili 25 razlike a nismo bili bitno jači, osim za Raduljicu. Bas nam fali dobar centar.

Tako da za februar Savez da poradi na tome da imamo najjači tim na raspolaganju.

Musli, Kuzmić?
bezvezarije

Postby Lakerit » 28 Nov 2020, 20:55

Као што рекох, не би требало да буде толики проблем да одемо на ЕП. Али проблем је лош рад у клубовима. Страхота је било гледати поједине играче данас. Чак иако не играју у врхунским клубовима оно је лоше. Лоше се ради са децом, доводе се странци који носе игру клубова, губи се база.
Lakerit

Postby СрбинПодгорица » 28 Nov 2020, 20:58

У случају пораза нас и Швајцараца имамо 1:3, онда у случају истог скора у 5том колу, у последњем ће нам требати било каква побједа. Ако добију Швајцарци Грузине, онда би јурили разлику у случају истог скора у 5ом колу.

СрбинПодгорица

Postby Hajzenberg » 28 Nov 2020, 21:05

СрбинПодгорица wrote:У случају пораза нас и Швајцараца имамо 1:3, онда у случају истог скора у 5том колу, у последњем ће нам требати било каква побједа. Ако добију Швајцарци Грузине, онда би јурили разлику у случају истог скора у 5ом колу.

Još treba dodati da ako budemo imali pobedu više od njih pre zadnjeg kola opet ne smemo da izgubimo od njih jer bi oni bili bolji u međusobnom skoru ako bi nas dobili u tom zadnjem kolu. Jedino da se desi krug između nas, njih i Finske, svi da imaju 2-4 i onda bi odlučivala koš razlika unutar kruga a mi tu za sada dobri. Jednom rečju - ne smemo opet izgubiti od Švajcarske a ako se to desi onda je svaka priča izlišna i završena.
Hajzenberg

Postby Olimp » 28 Nov 2020, 21:12

U ponedeljak je realno najvažnije da Švajcarska izgubi.
Ako se to desi, onda smo u dobroj situaciji i meč sa Gruzinima nam nije toliko bitan, samo za zadnji meč sa Švajcarskom da dobijemo 3-4 euroligaška igraca i to bi bilo to.
Ako izgubimo id Finaca a Švajcarska dobije e onda smo u velikim problemima i moramo dobiti oba meča u februaru.
Nadam se da će se savez izboriti da balon bude kod nas.
Trebao bi biti ili kod nas ili u Švajcarskoj.
Olimp

PreviousNext

Return to Reprezentacije