Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Slavisak » 15 Sep 2019, 00:24

Ja mislim da ce Misko progurati nekog svog trenera, verovatno Milojevica.
Slavisak

Postby Slavisak » 15 Sep 2019, 00:26

Jajare nisu vrtele pnr , jer nismo imali sposobne spoljne igrace da ga vrte sa njima, mozda novi selektor tu unese novinu, ja mislim da smo mi reprezentacija koja je najmanje vrtila pnr na ovom prvenstvu.
Slavisak

Postby Golden Warrior » 15 Sep 2019, 00:28

@Statista

Jokica sam gledao preko 50 puta samo pretodne sezone i dobro su mi poznati njegovi izlivi pasivne agresije kao juce u prvom poluvremenu gde iz nekog samo njemu znanog razloga ne sutne ni 1 na kos i glumi neko ludilo na terenu.

Nema to veze sa Djordjevicem nego mentalitetom zaostalog razmazenog praseta.

O Milutinovu stvarno ne bih trosio reci, tim kome je taj osovina zasluzuje da igra beton ligu Grcke...
Golden Warrior

Postby Starks » 15 Sep 2019, 00:32

Pitanje od milion sendviča je ko su ova četiri gulanfera što žele Trinkijerija za selektora? :question:
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Statista » 15 Sep 2019, 00:54

Golden Warrior wrote:@Statista

Jokica sam gledao preko 50 puta samo pretodne sezone i dobro su mi poznati njegovi izlivi pasivne agresije kao juce u prvom poluvremenu gde iz nekog samo njemu znanog razloga ne sutne ni 1 na kos i glumi neko ludilo na terenu.

O Milutinovu stvarno ne bih trosio reci, tim kome je taj osovina zasluzuje da igra beton ligu Grcke...

Odmah, ali odmah da se javiš u NBA i da im ponudiš svoje usluge jer to što si TI VIDEO to nisu videli ni njihovi najbolji stručnjaci, iskusni novinari i bivši igrači i mega zvezde ovog sporta.

Zamisli oni nisu prepoznali taj mentalitet razmaženog praseta već su dotičnog igrača rangirali na osmo mesto najboljih igrača NBA lige za prošlu sezonu pri čemu su ispred njega samo par nebitnih likova da ih ne nabrajam.

Nemoj časa časiti, tamo preko bare plaču za takvim stručnjakom, idi, otvori im oči.
Posle možeš honorarno da pomogneš i ovima iz EL da progledaju, oni slepci smatraju Milutinova možda i najboljim centrom u EL.

Koliko samo slepih kod očiju, koliko smo mi blagosloveni što te imamo ovde
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Statista » 15 Sep 2019, 00:55

Starks wrote:Pitanje od milion sendviča je ko su ova četiri gulanfera što žele Trinkijerija za selektora? :question:

Tebe TO interesuje a ne interesuje te ko su ovih 5 što bi Mutu a ja nisam među njima :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Tegi » 15 Sep 2019, 01:18

Statista, prosle sezone je bio cetvrti. A kao osmi je projektovan za predstojecu.

Ali Bendic koji cita navedenu projekciju Ilustrejreda i podvlaci kako je Klej tek 50 i neki, a decko dobro da nije ostao bez noge. :wacko:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Grba » 15 Sep 2019, 01:20

50% ovih sto su glasali za Dzikica pogadjam :D
Grba

Postby Golden Warrior » 15 Sep 2019, 01:52

Statista wrote:
Golden Warrior wrote:@Statista

Odmah, ali odmah da se javiš u NBA i da im ponudiš svoje usluge jer to što si TI VIDEO to nisu videli ni njihovi najbolji stručnjaci, iskusni novinari i bivši igrači i mega zvezde ovog sporta.

Zamisli oni nisu prepoznali taj mentalitet razmaženog praseta već su dotičnog igrača rangirali na osmo mesto najboljih igrača NBA lige za prošlu sezonu pri čemu su ispred njega samo par nebitnih likova da ih ne nabrajam.

Nemoj časa časiti, tamo preko bare plaču za takvim stručnjakom, idi, otvori im oči.
Posle možeš honorarno da pomogneš i ovima iz EL da progledaju, oni slepci smatraju Milutinova možda i najboljim centrom u EL.

Koliko samo slepih kod očiju, koliko smo mi blagosloveni što te imamo ovde

Ne znam sta da ti napisem a da ne ispadnes glup.

Nigde nisam sporio Jokicev igracki kvalitet vec mentalni sklop. Takve liste i prave za ljudi sto NBA ligu samo na papiru prate, 8. igrac lige prevalio preko ledja citavu 1 PO seriju u zivotu.

Na toj listi ti je Janis verovatno prvi pa to ne menja cinjenicu da mu se Aco Petorvic usrao u zivot prvo sa Lukom Babicem pa onda sa Brazilskim Filipom Covicem...
Golden Warrior

Postby Domingoo » 15 Sep 2019, 01:52

Postoje igraci koji su se razvili kroz reprezentaciju i koji joj mnogo ruguju postoje i oni koji su se razvili kroz svoje klubove..
Nas selektor spada u ovo prvu grupu on se prakticno kroz reprezentaciju afirmisao.. Tu bih jos ubrojio Kakinica ,Stefana Markovica koji je tek posle uspeha sa rep poceo da dobija jake ugovora.. Sa druge strane Jokic ,Milutinov i Bogdan su se razvili van reprezentacije tj igre u istoj nisu mnogo uticale na razvoj njihovih karijera. U drugu grupu moze da se doda i Raduljica kao neko ko je od uspeha a rep poceo da dobija jake ugovore..
Teodosic se kroz reprezentaciju afirmisao zahvaljujuci Dudi ali je mnogo vratio ..Bobi se takodje razvio van reprezentacije..

Ono sto hocu da kazem je to da su mnogi pozrtvovani i dobri dok im reprezentacija treba dok se preko nje ne afirmisu itd.. Kalinic je bio uzoran reprezentativac sad je dostigao svoj neki klubski maksimum i moze da dozvoli sebi da talasa da igra jos u Zvezdi drzao bi jezik za zube i nestrpljivo cekao spisak.. Pefi dok je bio evropski anonimus nije mu bilo tesko da igra za rep cim je poceo da zaradjuje iznad proseka i ispunio svoj neki macimum zavrsio rep karijeru u 28 godina..
E sad sve to uporedis sa Skolom koji je zaradio milione i milione u karijeri i koji u 39 godini igra sa jednakim zarom i zeljom shvatis uzrok naseg pada ..
Ako ti dolazis u reprezentacija da nekoga ili nesto ispostujes nema od toga nista a sve mi se cini da su ovde mnogi dosli da "ispostuju " od selektora cije su reakcije pored klupe bile u fazonu "ajde da se zavrsi ovo " do Jokica koji je delovao kao da je puskom nateran pa do Bjelice koji je igrao bezobrazno nezainteresovano u odbrani..

Najbolja stvar koju selektor moze da uradi je da 15 dana pre pocetks priprema objavi spisak koji treba u narednih 24 sata da se potvrdi ko dodje dodje ko ne precrtas ga i zoves sledeceg nikakvo moljakanje ubedjivanje vrsenje pritiska ..
Ovo SP i proslo EP su nam pokazali da ind kvalitet nije niposto presudan vec zelja i htenje kod reprezentativaca da igraju za svoju drzavu.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby bhc_comp » 15 Sep 2019, 02:50

Starks wrote:Pitanje od milion sendviča je ko su ova četiri gulanfera što žele Trinkijerija za selektora? :question:

Meni je još veća misterija koji car je njega ubacio u anketu uopšte.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby ИлићКапитен22 » 15 Sep 2019, 06:26

Ćoba wrote:a mnogo teze kad dodju ove NBA zvijezdice preko qrca...

Зато се надам да Јокић више никада неће добити позив за репрезентацију. Нек иде нека увесељава народ Денвера слободно.

Дражи су ми Бирчевић и Симоновић од њега.

А да не причам која је срамота што је фаворизован код медија, а поготову код навијача, више од Богдана...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby balkanski spijun » 15 Sep 2019, 06:52

Starks

To sto je Janakis osvojio da Grckom reprezentacijom zlato na EP 2005 I srebro na SP 2006 je svakako uspeh I rezultat za postovanje.

Jel tebi vaze isti kriterijumi kad su treneri u pitanju.Gde je tom Janakisu bio Teo I sukob sa istim.Da nije bilo Dude I njegovog ugleda,Taj isti Teo bi propao kao igrac.Teo je proigrao kod Janakisa,posle intervencije Dude.

Ne branim ja Kokoskova,Ali ako kazes Janakis trener,ne vidim zasto je onda ovaj drugi nije.
balkanski spijun

Postby Starks » 15 Sep 2019, 07:27

@Statista
Ma Mutu shvatam kao zajebanciju glasača, sem toga imao je tri glasa kad sam pisao taj post :biggrin:

Lijepo kaže bhc_comp, otkud Trinkijeri uopšte u konverzaciji i anketi.

@balkanski
Čekaj, da li je onda Janakis smiješan trener ili rezultati sa Grčkom i one nagrade za najboljeg trenera lige u konkurenciji Željka Obradovića i najjačeg Panate ipak nešto govore o njegovoj stručnosti? :nisamja:

Airball je pitao koje aktivne trenere osvajače EP znam, zato sam pomenuo Panajotisa. Bez ikakvih detaljisanja o njegovim kvalitetima, nakon čega si ti napisao da je on smiješan trener. Nije mnogo veći podvig zlato sa Slovenijom 2017. od onog sa Grčkom 2005. Heleni su imali generalno jači sastav, ali su imali i žešću konkurenciju.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Nikola » 15 Sep 2019, 08:37

Ako je Kokoskov stvarno u igri, samo lud ga ne bi uzeo.
Ostali su barem rang ispod od ovih koji su dostupni. Idu nam OI i EP gde se neki mogu oprostiti medaljama, plus podmladjivanje selekcije, a 2021. i zlatom. Nadam se da ih nece voditi neko ko nije sposoban da to uradi
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

PreviousNext

Return to Reprezentacije