Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby veljkos161 » 18 Aug 2019, 17:14

To sa kvotama ni meni nije jasno, ako Jokic ne igra onda je Grcka favorit....mada cemo ih nasamarati svakako sve i da pustimo Mutu i Nesu Ilica na Janisa :biggrin: :okk:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Admiral » 18 Aug 2019, 18:30

Bez Jokica smo.
Verovatno zato.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby White Mamba » 18 Aug 2019, 20:47

Osvajamo sve
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Djalminja » 18 Aug 2019, 20:47

mislim da je Boban 13. prase
Ovaj tim još uvek ne može da se poredi sa onim iz Partizanovih slavnih dana. Ali, ako ih potcenite, platićete".
Djalminja

Postby Slavisak » 18 Aug 2019, 20:50

Opasno smo dobri, za finale spremni :roll:
Slavisak

Postby Slavisak » 18 Aug 2019, 20:51

Djalminja wrote:mislim da je Boban 13. prase

Daj boze da je Raduljica, on je jos beskorisniji.
Slavisak

Postby Ćoba » 18 Aug 2019, 20:55

Obojica su realno beskorisni. Milutinov veceras pokazao da je apsolutno kvalitetniji igrac ne samo skakacki i odbranbeno nego i napadacki.

U opasnoj je formi Bogdan i ubjedjen sam da ovo nije samo momenat nego nesto trajno. Trenira momak brutalno i polako to dolazi na naplatu.
Ćoba

Postby veljkos161 » 18 Aug 2019, 21:04

Ukoliko je trajno, onda je Bogdan napravio ogroman iskorak...nikad kontinuirano nije mogao da zadrzi ovakvu igru....
veljkos161

Postby Tegi » 18 Aug 2019, 21:05

Ćoba wrote:Obojica su realno beskorisni. Milutinov veceras pokazao da je apsolutno kvalitetniji igrac ne samo skakacki i odbranbeno nego i napadacki.

U opasnoj je formi Bogdan i ubjedjen sam da ovo nije samo momenat nego nesto trajno. Trenira momak brutalno i polako to dolazi na naplatu.

Poznato je zašto mi ne spada u najdraže domaće košarkaše, ali zreo je za 2-3 stojakovićevske sezone, čisto da utiša malo ove samoporičuće Srbe koji smatraju da je na nivou NBA sidekick za 12 poena u proseku. Veoma potcenjen igrač, verujem da će makar jednom na divljem zapadu dobaciti do ol-stara.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby fontaneros » 18 Aug 2019, 21:06

Bogdan 28 pts ( 3/6 za 2, 5/9 za 3) i 4 asistencije

Beli 18 pts (3/6 za 2, 4/8 za 3) i 14 rebs (4 u napadu)
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby killchrome » 18 Aug 2019, 21:11

plus bogi 7 ili 8 skokova.
killchrome

Postby Ćoba » 18 Aug 2019, 21:13

Mislim da on najvise trenira od svih nasih igraca i to se kad tad mora isplatiti.

Njemu treba malo vise vremena da se navikne na novu sredinu ali sad je to to, ovo bi trebala biti njegova sezona.
Ćoba

Postby veljkos161 » 18 Aug 2019, 21:15

Tegi wrote:
Ćoba wrote:Obojica su realno beskorisni. Milutinov veceras pokazao da je apsolutno kvalitetniji igrac ne samo skakacki i odbranbeno nego i napadacki.

Poznato je zašto mi ne spada u najdraže domaće košarkaše, ali zreo je za 2-3 stojakovićevske sezone, čisto da utiša malo ove samoporičuće Srbe koji smatraju da je na nivou NBA sidekick za 12 poena u proseku. Veoma potcenjen igrač, verujem da će makar jednom na divljem zapadu dobaciti do ol-stara.

E sad ga bas pretera :biggrin: ....pogledaj igrace koji na zapadu igraju ol star....Jokic je prosle sezone bio jedini neamericki igrac ....
veljkos161

Postby Dexi » 18 Aug 2019, 21:23

Odlicna provera.Utakmica na nivou nekog polufinala sp.Pozdrav za sve one koji su nipodastavali Bogdana govoreci Kako ne moze da veze pertle Micelu ,ili Kako je za klasu slabiji od Doncica :biggrin: .Samo nek nastavi ovako ,pravi je lider ovog tima uz Bjelicu I Jokica.Da ima slobodu u kingsima I da se igra zasniva na njemu verovatno bi I bio u buducnosti all star ,Ali to ne menja cinjenicu da je u pet evropskih igraca trenutno.Janis bas razocaranje .Osim atleticizma apsolutno nista nije pokazao,na koju foru je mvp nba lige :biggrin: .Ne treba osudjivati Vasu I Jovica,oni odradjuju posao dobro pre svega u defanzivi,Vasa moze Puno bolje ofanzivno I ne sumnjam da ce biti Puno bolji na sp.Nadsm se da ce I Teo putovati I pomoci koliko moze.E sad zamislite da je on zdrav I da je u nekoj formi iz 2014,2015 kakva bi to bila rapsodija.Po meni Birca ne ide,jer I Bobi I Radulja mogu da uzmu neke minute.Radulja mozda nije onaj igrac iz 2014,Ali svakako korisniji od Birce.Izgledamo zaista mocno,Ali bez eyforije polako korak po korak.Teo bi znacio zbog iskustva.Jedino se plasim Kako ce se Sale ponasati u neizvesnim zavrsnicama.da se ne pogubi.Ne bi bilo lose I izgubiti neki mec na pripremama cisto protiv malera.verujem u nase momke da mogu do kraja.
Dexi

Postby Tegi » 18 Aug 2019, 21:28

U suštini, nedostaje nam da se i Gudurić raspuca, što je samo pitanje vremena kada će se dogoditi i da se Vasilije malo opusti, sa previše respekta igra. Uvek je on bio kiksara i nije problem bio njegov poslednji minut, već prethodnih 39.

Lučić će defanzivno-tranzicionu mašineriju dodatno poboljšati, pogotovo što u napadu sem ofanzivnog skoka i po nekog šuta nakon ekstra pasa neće ništa morati da radi.

Simon maestralan, baš je na momente radio njegov "guja efekat", trojka iz kornera, utrčavanje po čeonoj, ukradene lopte. Falila je da uđe one sa 45 stepeni, pa da bude savršen za svoje standarde i to sa mnogo većom ulogom nego što će je imati u Kini. Mnogo je seksi kada im Simon stavi trojku.

Milutinov se danas potvrdio kao, uz Gudurića i Lučića ukoliko uđe u ritam nakon ovih terapija, čuvar leđa superiornoj BBJ trojci. Blago je imati košarkaša koji je preorijentisan na igru u odbrani, ali i dovoljno kvalitetan da u napadu iz drugog plana ubaci 15 poena. Da je večeras dobio par boljih lobova i nešto bratskije suđenje, ubacio bi preko 20. Da povrati mekoću šuta koju je imao na početku karijere i bude još bezobrazniji kada mu se na ruci nađu zveri poput Janisa i biće poptuno legitiman NBA centar, a ne back-up prašinar poptu Vilija, Zubca ili Žižića.

Poptuno je svejedno ko će od visokih ići, sigurno je da osim Bjelice, Jokića i Milutinova, uz spuštanje nekog od krila, niko neće dobiti ni minut u važnijim utakmicama.

Šteta što su se Teodosić i Raduljica samobanovali kao košarkaši. Doslovno su samo svojim nepromišljenim odlukama postali 5 puta lošiji igrači. Sa Teodosićem od pre 3 godine, ovo bi bila ekipa jača od Španije iz 2008. i 2012.

Veljkose, ko je rekao da će se to dogoditi sledeće sezone ili za 2? U krajnjoj liniji, uvek može da pređe na Istok. Svakako jesam malo preterao, ali verujem da ima snage za koju 20+5+5 sezonu. Vidiš i na primeru Janisa da je tanka linija između odličnog fizikalca i mvp-a lige. Ili zamisli Jokića bez trenera koji ne bi video u kojim razmerama je on iskoristiv. Sve se vrlo lako promeni za samo jedno leto.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to Reprezentacije