Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Krajisnik007 » 17 Aug 2019, 10:31

AirBall wrote:Ne znaci to nista, potpisao je i Jorovic sa Gironom mislim na 3...

Ne igra Gagi za ozbiljan novac, nije to dovoljno da bi se obezbedio...

Inace levo koleno, ligamenti, ista noga...

Najgori scenario

Daj bre sta pricas,poredis Jorovica koji do tad nije ni igrao u inostranstvu i bio na pocetku karijere i Gagija koji vec dugo igra u inostranstvu i ima 30 godina...

Ako je neko svojim radom i ponasanjem zasluzio da mu se ovo ne desava onda je to Gagi.
Last edited by Krajisnik007 on 17 Aug 2019, 10:59, edited 1 time in total.
Krajisnik007

Postby Statista » 17 Aug 2019, 10:35

Foteljas wrote:Nedovica ne verujem da ce zvati, on je sam rekao da Djordjevic nije bio korektan jer ga nije zvao da mu licno kaze da je otpao sa spiska.

Da se kladimo da ih Đorđević sad okrene da bi obojica do večeras bili u Atini i da bi kidali da dokažu da su neopravdano izostavljeni
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Fratelo » 17 Aug 2019, 10:38

Jeste, Nedovic je spreman posle mesec dana ladjenja u Budvi da se spremi za 10 dana i pokida.

Inace pripreme na Kopaoniku se odradjuju reda radi :laugh:

Todorovic ili Avramovic, drugi niko ne zasluzuje.
Fratelo

Postby СрбинПодгорица » 17 Aug 2019, 10:45

Statista wrote:Ovo je, na žalost, postala realnost košarke i nešto mora da se menja hitno.

Procenat povređivanja nije normalan, ni u Evropi, ni u NBA, saberite samo ko je sve fasovao teške povrede u prethodnih par meseci i kako su povrede odredile kome ide NBA prsten a sada prete da odrede i rezultate na SP.

Igrači su pod ogromnim opterećenjem, EL + nacionalna takmičenja + reprezentacija ili NBA + reprezentacija, nenormalan broj utakmica i nenormalno opterećenje. Pa onaj hebeni NFL odigraju 14-15 utakmica po sezoni a košarka 80 do 100. Nije to normalno i sve će gore da bude. Igrači završavaju karijere kao poluinvalidi, nešto mora da se menja.

Битне су паре кога брига за спортисте. Мислим да су у Европи за нијансу играчи подложнији повредама. Свака утакмица стрес самим тим потрошња веча.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Foteljas » 17 Aug 2019, 10:49

Da se kladimo da ih Đorđević sad okrene da bi obojica do večeras bili u Atini i da bi kidali da dokažu da su neopravdano izostavljeni

Ne mora da znaci. Koliko se secam Velickovic je 2014. godine odbio naknadni poziv.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Krajisnik007 » 17 Aug 2019, 11:00

Pozvao bih mozda Branka Lazica za prljave poslove
Krajisnik007

Postby Statista » 17 Aug 2019, 11:00

Fratelo wrote:Jeste, Nedovic je spreman posle mesec dana ladjenja u Budvi da se spremi za 10 dana i pokida.

Dva puta po pet minuta može i na svežinu a toliko nam fali.

Uzgred i taj sistem sa tronedeljnim bazičnim pripremama na Kopaoniku pa onda redno sa velikim brojem pripremnih utakmica, sve više počinje da bude upitan u situaciji kada nam igrači igraju po 80 i kusur utakmica godišnje.
Statista

Postby trpacev dvojnik » 17 Aug 2019, 11:05

Fratelo wrote:Jeste, Nedovic je spreman posle mesec dana ladjenja u Budvi da se spremi za 10 dana i pokida.

Po kojim kriterijumima njih dvojica uopste zasluzuju da budu na skracenom spisku a kamoli na SP? Po kvalitetu sigurno ne. Ako vec nece da zove Nedovica, morao bi da pozove Dangubica/Vanju/Lazica/Davidovca/Dobrica/Paunica. A pre ove dvojice gorepomenutih bih pozvao i Milenka Tepica, jer bi nam neko ko je bek a moze i na 1 najvise odgovarao(kad vec nema Nedovica). Jbt zivot pa pre njih dvojice bih pozvao i taze penzionera Rasica...toliko su kvalitetni. Ali ubedjen sam da nikog nece zvati...
"Ponekad nakon razgovora sa nekim ljudima čovek oseti potrebu da prijateljski pomiluje kamen, osmehne se drvetu i sa puno poštovanja skine kapu pred magarcem"
trpacev dvojnik

Postby Statista » 17 Aug 2019, 11:23

Čudi me kako se niko od Zvezdaša nije setio dai Đenka ima srpski pasoš :biggrin:
Statista

Postby Dexi » 17 Aug 2019, 11:46

AirBall wrote:Ne znaci to nista, potpisao je i Jorovic sa Gironom mislim na 3...

Ne igra Gagi za ozbiljan novac, nije to dovoljno da bi se obezbedio...

Inace levo koleno, ligamenti, ista noga...

Najgori scenario

Uf sad pretera ga.ako se nije obezbedio do sad onda ne znam.Covek igra pet sest godina za sigurno ne manje od 400 000 eur.u zemlji Srbiji gde prosecan covek zaradi prosecno godisnje 6000-7000 eur.reci da ne igra covek za ozbiljan novac I da nije dovoljno da se obezbedi je nebuloza.Meni je zao decka sa sportske I ljudske strane,Ali sad pricati zal sa finans.strane je bzv pricati .
Dexi

Postby bhc_comp » 17 Aug 2019, 11:47

Statista wrote:Čudi me kako se niko od Zvezdaša nije setio dai Đenka ima srpski pasoš :biggrin:

Na stranu koliko volim Đenku, ali bi to bilo to što se tiče praćenja reprezentacije od mene kada bi do toga došlo.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Statista » 17 Aug 2019, 11:49

bhc_comp wrote:
Statista wrote:Čudi me kako se niko od Zvezdaša nije setio dai Đenka ima srpski pasoš :biggrin:

Na stranu koliko volim Đenku, ali bi to bilo to što se tiče praćenja reprezentacije od mene kada bi do toga došlo.

Ma šalim se, nego kad već ređate opcije... :beyond:
Statista

Postby AirBall » 17 Aug 2019, 11:55

Dexi wrote:Uf sad pretera ga.ako se nije obezbedio do sad onda ne znam.Covek igra pet sest godina za sigurno ne manje od 400 000 eur.u zemlji Srbiji gde prosecan covek zaradi prosecno godisnje 6000-7000 eur.reci da ne igra covek za ozbiljan novac I da nije dovoljno da se obezbedi je nebuloza.Meni je zao decka sa sportske I ljudske strane,Ali sad pricati zal sa finans.strane je bzv pricati .

Ma kakvih 400 hiljada, ni blizu toliko nikad nije imao...

Daleko je on od resene egzistencije...

Srbiju je glupo uzimati za parametar, eventualno treba da se poredi s kolegama iz reprezentacije, a u toj racunici je jedan od najtanjih...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Foteljas » 17 Aug 2019, 12:01

Daleko je on od resene egzistencije...

Da ne budem pogresno shvacen, mozda nije bas zaradio koliko je potencijalno mogao, ali sigurno nece umirati od gladi.
Za razliku od Jorovica, Gagi je makar osvojio medalju sa reprezentacijom 2017.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby AirBall » 17 Aug 2019, 12:03

Naravno da nece umirati od gladi jer ce u najgorem slucaju dobiti posao u KSS, ali ni blizu nije kosarkaski realizovan zbog povreda na radu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Reprezentacije