Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Radonjaa » 16 Aug 2019, 22:55

Nevjerovatno je koliko nemamo sreće, momci nisu ovo zaslužili.
Ovo će im poslužiti kao dodatni motiv, imamo takav mentalitet. Kapitenu brz oporavak.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Statista » 16 Aug 2019, 23:16

Tegi wrote:Finale sa Slovencima je sličan primer, ostali smo samo sa Micićem, Bogdanovićem i Milosavljevićem. Dok je bilo snage, jurili smo ih, u završnici smo presisali, morao je Mačvan da divlja.

Doslovno da je tu bio Miljan Pavković ili Aleksandar Cvetković, osvojili bismo zlato.

U košarci se sve može nadoknaditi i izimprovizovati, osim nedostatka igrača koji može da prevede loptu preko pola i bukve od 210 koja može da zagradi koš.

Nadam se da će Đorđević biti pribran i hladnokrvan.

Apsolutno tačno, jurili smo Slovence, stigli, poveli i raspali se, tri minuta bez koša i ode zlato.

Lične, loš dan, pritisak protivnika koji zna gde smo tanki, sve nas to može unakaziti kada se najmanje nadamo

Bez Tea i Dragana, sa Lučićem kod koga nije najjasnije da li je ili nije 100% fit, stvarno je čisto hazarderstvo ići bez dodatnih igrača spolja. Lazić, Marinković, ma hebeni Filip Čović, bilo ko, baš me briga i hebe mi se za bilo čije sujete i inat.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Krajisnik007 » 16 Aug 2019, 23:17

veljkos161 wrote:
V.M. Varga wrote:Velika tuga za Gagija, ne samo za SP gde će nam faliti njegova energija, nego i za njegovu karijeru, ako neko nije zaslužio ovakve povrede to je on. Nadam se da vesti neće biti najgore i drago mi je da je potpisao taj ugovor.

Neće biti lako popuniti ovu rupu, očekujem da će se sada Teo čekati do poslednjeg trenutka, a ako bude nakadnih poziva to bi najverovatnije bio Todorović. Ja bih lično voleo da se pozove Vanja, nemamo talentovanijeg beka za budućnost, pa ako ništa da bude 12. igrač u rotaciji i skuplja iskustvo.

Vanja nam ne moze doneti nista...ako cemo vec klinca, moze se osigurati Nakic npr.....nista, ako ni Teo ne bude mogao onda mi vec imamo 12...samo da bar oni ostanu zdravi...i tako, i Radulja i Birca odose za Kinu :biggrin: .....inace,cak i taj toliko osporavani Birca moze biti od koristi kad imas sistem i jako kvalitetnu ekipu...sto smo danas videli u praksi...njega u bilo koju petorku da stavis, protivnik ne zna koga bi pre jurio, udvajao itd , a Bircu niko ne dira :biggrin: ....Birc je idealan da protiv neke Angole uzme solidne minute i smanji rizik povrede nekog od nosilaca :beyond:

Kakav Nakic,da si ga bar pogledao jednom u zivotu...
Krajisnik007

Postby Radonjaa » 16 Aug 2019, 23:23

Ne valja Nakić?
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Skafi » 16 Aug 2019, 23:26

Svake pripreme ista priča. Jebene dve, tri, četiri... povrede. I uvek kad se ponadaš nekom približno najjačem sastavu, sruši se cela koncepcija.
Skafi

Postby Foteljas » 16 Aug 2019, 23:34

Jbm ti sve, pa da li je realno, gledao sam prvo poluvreme, posle sam imao neke obaveze po gradu, sada dodjem kuci, upalim komp i imam sta da vidim… Da li je moguce da se posle svake jebene utakmice krunimo za po jednog igraca?! Mozda bi ozbiljno trebalo razmisliti da se smanji tempo sa pripremama i otkazu neke naredne prijateljske.
Sada je vec nuzno da se hitno pozove neko od bekova naknadno. Mislim da sam pisao da je vrlo rizicno unapred olako otpisivati pojedine igrace, ocito da karma vraca za svako iscikavanje.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Nikola » 17 Aug 2019, 06:15

Prve dve tekme moramo da resimo za poluvreme, a i Italiju prilicno lako. Tu se moraju uigrati neki igraci koji kasnije mogu iskociti iz drugog plana. Kad krene KO faza, Jokic i Bogdan po 35 minuta otprilike
I na kraju ce mozda Jokic stvarno igrati nesto i na 4, iako nikad nisam bio za to kao ni mnogi ovde
Gagi je odradio magnetnu, jutro je, znacemo za par sati sta je, mada je Tegi javio da ne valja
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Zlaja » 17 Aug 2019, 06:49

Vasa-Jović
Bogdan-Gudura
Lučić-Simon
Bjelica-Birča
Jokić-Bobi

Još nema mesta panici iako je na samoj granici.

Baš mi je žao Gagija u pm.

Eh, kad bi se Teo oporavio makar za Italiju...
Zlaja

Postby Nikola » 17 Aug 2019, 07:52

Prijatelju, ovde si stavio desetoricu. Znam sta ti je bio cilj, ali neko mora i peskirom da mase ako zatreba. Milutinov pre Bobija, jer jedini moze da brani reket. I jos jedan. Bludnik verovatno
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby fontaneros » 17 Aug 2019, 07:57

Kiklop je pod must!

S obzirom da smo svi videli na sta italija lici, lagano teo moze da presedi prvu fazu...

A vrlo verovatno i drugu.. Spanci nece biti ozbiljan problem.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby fabricio » 17 Aug 2019, 08:35

teodosic je presedeo dve godine ispovredjivan i kao nebitan faktor u svakom smislu i kad je zdrav.
Jos citam juce negde ovo sto neko napisa, nek presedi prvu fazu, treba nam za drugu... da, u drugoj ce odjednom u patike i da bude bitan sraf posle dve godine zdravstvenih problema, nepredjenih priprema i treninga...

Treba da ga bace u strucni stab jer je vazan za ovu reprezentaciju kao takav...

Ali mi je neverovatno da neko ocekuje ucinak od Teodosica na SP posle svega.
Ako se vrati, bice kontra produktivan, kao sto smo se uverili na takvim primerima milion puta u svakom mogucem postojecem sportu na ovoj planeti.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Dexi » 17 Aug 2019, 08:55

Velika steta ako ne bude mogao Gagi,pre svega jer je veliki radnik I veliki borac,posten I vredan momak,I ovo bi bila kruna njegove karijere.Ono sto je zabrinjavsjuce vec treca povreda nasih igraca,uz par sitnih,kao da pripreme nisu odradjene Kako treba.Ranije cini mi se nije bilo toliko povreda posle bazicnih priprema.Nadam se da vise nece biti povreda,I dalje smo mnogo jaki,vodeci igraci svi su Tu Hvala bogu.Nadam se I Teo da ce ici,mozda ima neke nads I za Gagija,Ali ako je ozbiljno povredjen ne treba ga mrcvariti.Izgleda da su povrede skrojile Nas tim nazalost na prvenstvu.Tako da idu I Simon I ludi Birca,koliko covek ima srece ,kvalitet nema za 12,a uvek je u ekipi I putuje na sva prvenstva.ako bi se pozivao Novi igrac verovatno neki Avramovic,ili Todorovic,mada bih ja zvao Vanju ili nekog mladjeg kao 12 igraca u ekipi.Nama su sada 11i 12 igraci u ekipi igraci preko 30 god.sto je greska smatram da bi to trebalo da budu mladji igraci,da polako uvodimo nove igrace u reprezentaciju.Ne treba kukati,I dalje smo jaki kao zemlja,samo da ne bude vise povreda I da pocne vec to prvenstvo.
Dexi

Postby soniko » 17 Aug 2019, 09:01

Tegi javlja da Gagi mora na operaciju
soniko

Postby fontaneros » 17 Aug 2019, 09:06

Nakon magnetne rezonance ovde u Atini, Milosavljević nije dobio povoljne rezultate saznaje ZONA PRESS : "Radi se o povredi ligamenata kolena, koja zahteva intenzivne terapije i operativno lečenje, tako da Milosavljević, nažalost, neće moći da nastupa na Svetskom šampionatu", rekao je doktor naše reprezentacije Dragan Radovanović.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Foteljas » 17 Aug 2019, 09:16

Jebem ti sve, kako nas nece! Drzi se Gagi!
Sad, zna li neko kakva su tacno pravila u vezi naknadnog pozivanja?
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

PreviousNext

Return to Reprezentacije