Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Admiral » 15 Aug 2019, 16:33

Sreca pa je samo udarac u pitanju.
Vise je preventiva nego sto je neka povreda...

Sad nam je kljucan period, gde se rad podize na max opterecenje, sto potvrdjuju i ove tri utakmice u 3 dana.
Tako da i neki poraz ne bi bio los, ne da bi pljuvaci imali povoda da kukaju za Kalinicem nego da igramo najbolje kada to bude i najpotrebnije.

Sale to jako dobro zna da tempira.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Ron Swanson » 15 Aug 2019, 16:37

Može taj isečak kad Kalinić to uči Turčina? Ja se ne sećam te scene.
Ron Swanson

Postby Zlaja » 15 Aug 2019, 16:40

Glupost, pa Vučiću je mnogo bitnije da se uzme medalja po svaku cenu i da se šepure par nedelja nego zbog kratkog edita da ruši jednu od najusprešnijih selekcija.
Zlaja

Postby Tegi » 15 Aug 2019, 16:44

Nego imam jedno pitanjce za mog starog prijatelja i sugrađanina, profesora Statistu.

Da li i dalje tvrdi da je košarkaška reprezentacija Srbije najslabija od svih 6 ex-Yu reprezentacija i šta se to toliko značajno promenilo od 2013. pa više nismo slabiji od BiH, već smo drugi favorit za osvajanje Svetskog prvenstva?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby fontaneros » 15 Aug 2019, 17:10

Za one koji kubure sa arenom...

Meceve ce prenositi i RTS.. doduse samo nase
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby veljkos161 » 15 Aug 2019, 17:48

fontaneros wrote:Za one koji kubure sa arenom...

Meceve ce prenositi i RTS.. doduse samo nase

Ako ce hemoroid od Dende da prenosi onda ce ljudi vise sa Rtsom da kubure nego sa Arenom :biggrin:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Statista » 15 Aug 2019, 19:30

Tegi wrote:Nego imam jedno pitanjce za mog starog prijatelja i sugrađanina, profesora Statistu.

Da li i dalje tvrdi da je košarkaška reprezentacija Srbije najslabija od svih 6 ex-Yu reprezentacija i šta se to toliko značajno promenilo od 2013. pa više nismo slabiji od BiH, već smo drugi favorit za osvajanje Svetskog prvenstva?

Dakle Tegi ni 6 godina nije dovoljno da taj komentar konačno padne u zaborav :lollol:

Nego čekaj da konačno nešto raspravimo, godina je 2013, EP u Sloveniji, prvi i jedini put učestvuju sve ex-YU reprezentacije, da vidimo šta sam to toliko silno pogrešio kada sam rekao da smo verovatno najslabiji od svih 6 ekipa.

Hrvatska i Slovenija su bile ispred nas na tabeli
Slovenija nas tukla u međusobnom
Makedonija nas tukla u direktnom duelu
Crna Gora nas takođe pobedila
Mi smo dobili BiH

Koliko se sećam ovako je bilo, ispravite me ako grešim ... dakle šta sam pogrešio :beyond:
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Tegi » 15 Aug 2019, 20:47

Evo da primenimo tvoju logiku.

Mi smo tada izmasakrirani povredama i otkazima pobedili finaliste- Francusku i Litvaniju.
Znači već tada smo bili najbolji u Evropi.

Uozbilji se.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Statista » 15 Aug 2019, 21:11

Tegi wrote:Evo da primenimo tvoju logiku.

Mi smo tada izmasakrirani povredama i otkazima pobedili finaliste- Francusku i Litvaniju.
Znači već tada smo bili najbolji u Evropi.

Uozbilji se.

Koliko se sećam mi te 2013 nismo igrali protiv Francuske i sad sam već ozbiljan.
Možda si pomešao sa 2014. i čuvenim polufinalom na SP.

Ako me već 6 GODINA prozivaš zbog jednog komentara, koga se iskreno i ne sećam do detalja, onda se barem drži činjenica.
Statista

Postby Tegi » 15 Aug 2019, 21:14

E moj inženjeru...
Tegi

Postby Statista » 15 Aug 2019, 21:24

Tegi wrote:

E moj inženjeru...

Ok godine, zaboravi se (grupu, drugi krug sam potpuno zaboravio)

Da li si sad srećan, možemo li konačno prestati da se natežemo oko jedne izjave od pre 6 godina ili je potrebno da još nešto dokazuješ i da dalješ lečiš neke komplekse (a to pokazuješ time što me prozivaš za profesiju i zvanje što blage veze sa temom nema).
Statista

Postby Tegi » 15 Aug 2019, 21:32

Otac, majka, rođeni brat i dvojica najboljih drugova su završili taj fakultet, a taštin rođeni brat predaje na njemu. :biggrin: Kakvi crni kompleksi. Ovo "profesor" je odraz poštovanja, nikakva ironija.

A što se tiče prozivanja, gledaću da ga ponovim za 4-5 godina. Jbg, kada izneseš tako gromoglasan i kontroverzan stav, red je i da malo dobiješ "po tamburi" kada se uvidi koliko si bio u krivu.
Tegi

Postby Statista » 15 Aug 2019, 21:52

Tegi wrote:Otac, majka, rođeni brat i dvojica najboljih drugova su završili taj fakultet, a taštin rođeni brat predaje na njemu. :biggrin: Kakvi crni kompleksi. Ovo "profesor" je odraz poštovanja, nikakva ironija.

A što se tiče prozivanja, gledaću da ga ponovim za 4-5 godina. Jbg, kada izneseš tako gromoglasan i kontroverzan stav, red je i da malo dobiješ "po tamburi" kada se uvidi koliko si bio u krivu.

:okk:
Nema problema, ljudski je grešiti,
Ako možeš da nađeš taj komentar, postuj ga javno baš da vidim šta sam to rekao i u kom kontekstu.

Čudno je bilo to prevenstvo, mi smo igrali od sjaja do teškog očaja a ex-YU ekipe su bile u nikad jačim sastavima, Slovenija domaćin, Makedonija jaka plus bila odlična na prethodnom EP, CG sa Pekovićem i Vučevićem, BiH sa Teletovićem.
Na kraju je bilo mnogo čudnih rezultata i čudnih utakmica
Statista

Postby Tegi » 15 Aug 2019, 22:01

Zbog tog prvenstva je i promenjen format. Trajalo je okruglo 20 dana, 11 odigranih utakmica, veliki broj odigranih na ler, štelovanja rezultata, zbog čega je našu drugu grupu bilo isplativije završiti kao četvrti nego kao prvi, Litvanija pobedama nad Italijom i Hrvatskom ni kriva ni dužna uzela srebro, Rusija i Turska sa zbirno jednom pobedom...
Katastrofalan format koji se usled velikog broja iznenađenja izazvanih otkazima pokazao pogubnim. Većina ekipa nije znala da li je bolje da pobede ili izgube u narednoj utakmici.

Sa druge strane, identični format sa 24 ekipe i dve predeliminacione grupne faze se 2 godine ranije pokazao odličnim, bez gotovo ikakvih mahinacija, što je i razumljivo pošto je igrački to bilo jedno od najjačih prvenstava ikada.
Tegi

Postby Admiral » 15 Aug 2019, 22:41

Broji se naravno poraz od MKD ali se zaboravljaju pobede protiv Litvanije i Francuske....to je manje bitno.
Mi smo to prvenstvo zavrsili prvi u grupi.

Spaniji naravno koja je izgubila poslednje kolo od Italije u produzetku, da bi izbegli Litvaniju i isli na nas.
Secam se, raspoloženje u hali bas na nivou....sve do momenta dok utakmica nije pocela.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

PreviousNext

Return to Reprezentacije