Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby DIFovac » 11 Aug 2019, 17:57

Vidim dosta ovih komentara da Teo ne zasluzuje SP zbog ovog ili onog razloga. Ali Teo je Teo i on sigurno svojim pristustvom moze pridonijeti dosta toga. Slazem se da ne moze biti prvi plej, ali morao je biti tu. Veliki grijeh je staviti Bogdana na 1, pored Vase i Jovica, pa radije bih Guduru za to iskoristio, koji je dosta to puta cinio u Feneru, nego jos Bogdana zamarati sa prenosenjem lopte.

Na kraju krajeva, ne bi me iznenadilo da Teo bude na spisku, pa da tamo od druge faze ili cak 1/4 finala bude u pogonu.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby Bogun » 11 Aug 2019, 19:12

@Admiral

Razumem šta pišeš, ali ili jesi ili nisi.
Eto Teo nas je sa 22/23 godine vodio do prvih velikih uspeha kao Srbija u tanedmu sa malo starijim Krletom.

Mi sad već imamo osovinu koja bi trebala daleko da nas odvede: Jokić-Bogdanović-Bjelica.
Micić je neko ko treba da im se pridoda u vođenju ekipe. Pokazao je u Efesu da može, sada samo to da prenese na reprezentativni nivo. On i Bogdan bi mogli vrlo dobro da se nadopunjuju ofanzivno.

@Difovac

Nisam ja ni mislio da Bogdan stalno ide na 1.
Ali ako prigusti može da pomogne, a naš veliki kvalitet su tu Jokić i Bjelica, ni jednom ni drugom nije strano da prenesu loptu.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby fontaneros » 11 Aug 2019, 22:08

Sutra, Arena 1, Litva vs Srbija u 18:30 h
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Bogun » 11 Aug 2019, 23:09

fontaneros wrote:Sutra, Arena 1, Litva vs Srbija u 18:30 h

Prenosi i RTS, nećemo biti uskraćeni za najboljeg komentatora, nema šta.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby familija » 12 Aug 2019, 01:15

Uh koliko rasprave... :question:
Ne znam koliko je Teo povredjen ali znam jedan podatak samo sam zaboravio koja je godina u pitanju..
Isto je bilo sa sadasnjim selektorom..bio je povredjen..97 ili 98..vodio ga je Zeljko ili Duda..ko bese bio tad..i on je samo u zavrsnici odigrao nekoliko utakmica..
Tako da nije iskljuceno da bude isto i sada sa Teodosicem..
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby Нико Белић » 12 Aug 2019, 01:44

1998. је то било на СП, Жељко је био селектор.
Чујте гласна звона Метохије, Косово је срце Србије!
http://www.youtube.com/watch?v=4klPIhYXxCc

ПартиZан и само ПартиZан...
Нико Белић

Postby Slavisak » 12 Aug 2019, 01:51

Rebraca i Bodiroga pokidali to SP, neka se opet ponovi sa Jokicem i Bogdanovicem.
Slavisak

Postby Nikola » 12 Aug 2019, 02:23

familija wrote:Uh koliko rasprave... :question:
Ne znam koliko je Teo povredjen ali znam jedan podatak samo sam zaboravio koja je godina u pitanju..
Isto je bilo sa sadasnjim selektorom..bio je povredjen..97 ili 98..vodio ga je Zeljko ili Duda..ko bese bio tad..i on je samo u zavrsnici odigrao nekoliko utakmica..
Tako da nije iskljuceno da bude isto i sada sa Teodosicem..

Slicno je Sale uradio sa Krsticem. ALi ako ne moze uopste, jbg. Smorio sam se zestoko, imamo mi tim za zlato i bez njega, ali hocu da on podigne pehar
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby familija » 12 Aug 2019, 10:32

Nije ista situacija sa Krsticem..on je bio kaznjen i znalo se tacno kad se vraca..ovo je sad rizik sa Teom kao 98 sa Saletom..ne znas da li ce se oporaviti i koliko ce moci da igra...mada ako iole postoji nada trebao bi da ide po meni..Birca ili Simon umesto njega ce zabekeziti par minuta protiv Angole i to je to..a kapiten na klupi..neprocenjivo .
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby fontaneros » 12 Aug 2019, 10:40

Zna se ko ima najbolje reportaze, ko vreba cak i dok se tusiras...

Ps, nadam se da ce na SP biti snimaka iz svlacionice kao onomad u Spaniji :okk:

fontaneros

Postby Tegi » 12 Aug 2019, 10:47

familija wrote:Nije ista situacija sa Krsticem..on je bio kaznjen i znalo se tacno kad se vraca..ovo je sad rizik sa Teom kao 98 sa Saletom..ne znas da li ce se oporaviti i koliko ce moci da igra...mada ako iole postoji nada trebao bi da ide po meni..Birca ili Simon umesto njega ce zabekeziti par minuta protiv Angole i to je to..a kapiten na klupi..neprocenjivo .

Pomešao si prvenstva.

Krstić je 2010. bio suspendovan, a 2014. povređen. U grupnoj fazi nije mogao da stoji na nogama, ali nezaboravna su njegova dva odlučujuća koša u polufinalu.
Veliki Nenad Krstić.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Ron Swanson » 12 Aug 2019, 10:53

Je l' uspeo neki medij da dobije izjavu od Jokića? Čak ni Tegi ne kači njega.
Ron Swanson

Postby fontaneros » 12 Aug 2019, 10:55

Jokic je rekao da vise nece davati izjave nasim medijima nakom one hajke na njega...

Posle ove tekme s Litvom kad su ga cimali, bio je u fazonu "aj drugi put, mrzi me" :D
fontaneros

Postby Dylam Dop » 12 Aug 2019, 11:04

Poz,

kakva je sad situacija i kakve trenutne predikcije za Kinu: Jel se očekuje da putuju u 6+6 formaciji (spoljna linija + reket)? Na odmoru sam i trenutno ispao iz kolotečine po pitanju stanja u rep.
Dylam Dop
Guest

Postby Ron Swanson » 12 Aug 2019, 11:27

Videh sad snimak Meridiana, u naslovu stoji "Izjave Bjelica, Jokića, Lučića i ostalih", kad ono brat samo prošao pored i nešto im dobacio. :D

Image
Ron Swanson

PreviousNext

Return to Reprezentacije