Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Statista » 11 Aug 2019, 15:25

Jon_Bones wrote:Statista da se javi Dimitriju Banjcu, postao bi nepresusan izvor paranoje i teoretisanja koje ekipa Drzavnog posla voli redovno da provlaci kroz epizode.

Tek je ovde glumac.

Nikada ja nisam rekao da je Teo glumac ali Ok, niti sam ga kritikovao za bilo šta što je uradio, NAPROTIV
ali nemam ni potrebi ni živce da vam crtam neke stvari.

Kad porastete kazaće vam se samo, dotle uživajte u ideji da ste posisali svo znanje i svu pamet i da nema potreba da čujete i drugo mišljenje.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Bolkonski » 11 Aug 2019, 15:28

Admiral wrote:Usaglasite se...da li je zamor materijala ili posledica toga sto nije igrao godinu dana

Naravno da ima do obe stvari.
Ne znam zasto se pravis lud kad odlicno znas da je Teodosic ispunjavao sve preduslove da se povredi i odlicno znas da su povrede ceste ako neko godinu dana ne igra kosarku i pojavi se na utakmicama posle godinu dana u losem fizickom stanju.
To sto ima 33 godine je samo dodatni faktor.
Ili je greh napisati da Teodosic za godinu nija sakupio 20 minuta i da je dosao u losem fizickom stanju, a to nikako nisu uzroci za povredu u sportu :laugh:
Ili sam se usudio da napisem da je Teodosic u NBA bio DNP i da je fizicki zapusten jer nije Duletova skola :laugh:
Bolkonski

Postby fontaneros » 11 Aug 2019, 15:30

Bjelica je zamenika kapitena, zar ne?

A i ima najduzi staz u reprezentaciji od svih, prema tome on je kep zasigurno
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Statista » 11 Aug 2019, 15:32

Andreja wrote:Prenose da je pokidao ali sačekaćemo kad bude zvanično.

Ja se nisam bavio špekulacijama već samo zvaničnim saopštenjem gde nema pomena da je "nešto pokidao"
--------------
Posle prvih pregleda, informaciju o njegovom stanju dao je doktor srpske reprezentacije Dragan Radovanović.

"U pitanju je obnovljena povreda tabanske fascije. Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira", kaže doktor Radovanović.
--------------

A šta je Plantarni fascitis možete pogledati recimo ovde:
https://www.trcanje.rs/zdravlje/povrede/plantarna-fascija-upala/

On živi sa tim i ne verujem da će se ikada potpuno izlečiti, to će ga pratiti do kraja karijere.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Admiral » 11 Aug 2019, 15:42

U nasoj selekciji su svi podlozni povredama.....I oni najspremniji su imali teske povrede, i to u momentima kada su bili na vrhuncu kao na zalost Gagi.
Pogledaj koliki je to broj onih najtezih povreda.

Teodosic ne mora da bude spreman kao Lucic, da bi odradio ono sto najbolje zna.

Kosarku igra peske, pa bi i na 50% mogucnosti bio ogroman plus, jer bi rasteretio Vasu i Jovica koji nikada nisu bili lideri dok je Teo u toj ulozi 10 godina.
10 godina on bira, resava odlucuje....ne moze to neko preko noci da nasledi.
Ti bi bar trebalo da kapiras kad ekipa ima lidera, kolika je njegova uloga....

Pa nisu valjda svi ludi...Rusi sto su dodali Mozgova koji nije igrao godinu dana, Italijani koji ce da vode Galinarija koji propusta cele pripreme, Argentinci sa Skolom od 40 godina, itd itd.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Lombrozo » 11 Aug 2019, 16:07

Statista wrote:Koliko imaš godina i da li si bilo kada šta trenirao, to prvo da vidimo pa daidemo dalje.

Usudicu se reci da imam dovoljno godina za normalnu diskusiju sa starijim od sebe, a svakako postujem i tebe i godine,to mi je dio kucnog vaspitanja i moj licni stav i nemoj shvatiti pogresno ako te neko kritikuje ili upita nesto.

Uglavnom, sad si u nekoliko postova totalno relativizovao sve da je na kraju ispalo kao da nisi napisao to sto si na pocetku napisao, tako da gubi smisao raspravljati, pa da ne privatizujemo temu :biggrin:
Lombrozo

Postby Ron Swanson » 11 Aug 2019, 16:18

Admiral wrote:U nasoj selekciji su svi podlozni povredama.....I oni najspremniji su imali teske povrede, i to u momentima kada su bili na vrhuncu kao na zalost Gagi.
Pogledaj koliki je to broj onih najtezih povreda.

Jokić nije. Kakvu je samo sezonu izgurao bez povreda i odmora... Propustio je dve utakmice zbog suspenzija i Portland na kraju zbog štelovanja, a sve ostalo je izneo na svojim leđima bez problema.
Ron Swanson

Postby Bogun » 11 Aug 2019, 16:19

Admiral wrote:Teodosic je uz Bjelicu i Jokica najvazniji igrac ove ekipe.

Ja bih rekao da je posle Jokića tu najbitniji Bogdan, pa Bjelica. To su nam tri glavna igrača.
I to da je Teo zdrav.

@Ron Swanson
Aj ga urekni. :laugh:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Admiral » 11 Aug 2019, 16:30

Ne slazem se samo iz dva razloga sto na beku moze da pokrpimo sa Teom, Vasom, Gudurom.... a na jedan opet ostajes na Vasi i Jovicu.
Normalno ovo pisem za momentima kada se resava prvenstvo.

Drugo, je prica van terena, odnosno uticaj Teodosica na ekipu, i Micica pre svih...zato nam je izuzetno bitan.

@Ron
Naravno, ali je na zalost u manjini...
Lucic, Gagi, Teo, Macvan, Markovic, Jovic...mnogi ne znaju da je Vasa imao ozbiljnu povredu kolena u proslosti...
Admiral

Postby Bogun » 11 Aug 2019, 16:39

A Bogdanović ne može da krpi na jedan?
Definitivno se nećemo složiti po ovom pitanju, Bogdanović je o mom mišljenju još od sezone 16/17 bolji igrač od Teodosića.
A ako mislim da je bolji, onda mislim i da je značajniji za naš eventualni uspeh na SP.

Tamo gde će nam Teo najviše faliti je na polju iskustva i to se slažem.

Micić ima 24 godine, nije balavac, koliko se sećam Bogdan nas je sa toliko godina odveo do srebra na EP, a širinu tog sastava ne treba pominjati. Ne dolazi posle sezone u Tofašu, nego posle sezone u Efesu gde je igrao košarku života, sada je vreme da se nametne i u reprezentaciji.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby JNA » 11 Aug 2019, 16:50

Evo sad informacija da će Teo narednih dana ići na intezivne terapije pa kontrola za par dana...
JNA

Postby veljkos161 » 11 Aug 2019, 16:59

Da pogledamo sad i iz drugog ugla....ako se bira izmedju Tea i Birce a zamisao je da Birca odigra 5 minuta protiv Angole i ostatak turnira presedi na klupi, onda bolje da Teo ide kao dvanaesti igrac , jer je vecini igraca on ogromna sigurnost i autoritet cak i ako ne igra :beyond:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Slavisak » 11 Aug 2019, 17:12

Admiral wrote:Teodosic je uz Bjelicu i Jokica najvazniji igrac ove ekipe.

Ali je Teo vodja ove ekipe i kapiten, tako da moze samo reprezentacija da bude na gubitku povredom, obrnuto nikako.

Vasilije super sezona kapa dole.... ali prvi put prolazi kroz ovo. Teo je to prosao 2009.

Od tada vuce ovu reprezentaciju...

Dalje, ne sprema se on za 82 utakmice, nego za turnirski sistem, gde fit moze da bude npr u drugom delu kada nam najvise treba.

Ako se sam ponovo ne povredi da pomogne reprezentaciji....

Bogdanovic je vazniji od Bjelice i Teodosica, da bismo napravili neki dobar rezultat, moramo da dobijemo Bogdanoviceve partije sa EP pre dve godine uz naravno Jokica koji bi trebao da izdominira.
Slavisak

Postby Admiral » 11 Aug 2019, 17:33

@Bogune

Zato sam i napisao u momentima kada se lomi prvenstvo.
Kada ti treba koš, ili širina spolja normalno da je Bogdan bolji na dva koja mu je primarna pozicija...a da imamo izvornog PG

Jeste, Vasa je imao vrhunsku sezonu ali da bi bio lider ekipe na najosetljivijoj poziciji koja juri medalju, treba malo više.
Zato bi Vaša uz Tea na SP bio pun pogodak.

@
Slavisek ne čitaš.
Odgovorio sam već bogunu za poredjenje ULOGA bogi/Teo

Što se Bjelice tice... Pa on nam je zlato, jer mu je backup Bircevic.
Admiral

Postby Slavisak » 11 Aug 2019, 17:36

Ali dobro proslo veliko takmicenje je pokazalo da sa raspolozenim Bogdanovicem mozemo daleko a koliko je samo bilo izostanaka. Sada kada imamo alfa muzijaka u vidu Jokica, da mu se pridoda, treba samo da ponovi formu sa EP i mozemo daleko da doguramo . Naravno da su vazani Bjelica i ostali igraci ali ne u toj meri koliko je Bogdanovic.
Slavisak

PreviousNext

Return to Reprezentacije