Andreja wrote:Statista wrote:
E zato je Teo uradio nešto što pametni ljudi rade i što radi pravi kapiten. Teo je sam sebe odstranio iz ekipe, kad već Đorđević nije imao ni muda ni trenerske savesti da to uradi. To pokazuje da je Teo svestan svojih mogućnosti, zna da ne može da doprinese ekipi i neće da ona zbog toga šepa, da računaju na njega a da moraju da ga trpe i krpe i napred i pozadi. Želim mu brz oporavak i uspešan nastavak karijere, ako može, ako ne ide, svu sreću i uspeh u životu.
Jeste, sam je sebi pokidao deo tetive da bi se odstranio iz ekipe pošto Sale nije imao muda to da uradi a mesec pre toga ga je doveo u Virtus

Šta pričaš čoveče??
Teodosić sa 15% starog Tea bi igrački doprineo i te kako ovom timu, da ne pričamo psihološki koliko znači njegovo prisustvo ekipi.
Teodosić ništa nije pokidao, na sreću, a nije se ni povredio nešto posebno i dodatno.
Uzmi snimak pogledaj i sam, nema nezgodnog doskoka, nema ničega što bi ukazivalo na povredu.
Ali ima govora tela, ima mnogo toga u načinu kako je ušao u igru, kako je šutnuo trojku posle tri sekunde, kako je žurio da završi sa tim i da se oprosti od ekipe.
Verovatno se i sam nadao da će uspeti da se vrati, njegovo loženje na reprezentaciju je već legendarno ali videlo se odmah da jednostavno ne može. On nije zaluđen kao neki ovde pa da misli da će sa 15% spremnosti moći nešto da uradi. Ovo će biti SP gde će se kidati i biti mnogo teških utakmica, svako ko nije 100% spreman nema šta da traži i ne treba da ide a pogotovo ako je kapiten i pokretač tima u prethodnom periodu.
Ja vam trvdim da upravo zbog toga što je svestan da ne može da pruži ono što se od njega očekuje Teo nije došao u CZ i da je iz istog razloga sada izbacio sam sebe iz reprezentacije. Čovek neće da ga ljudi pljuju što se vuče po terenu i ne može vola da ubode, dovoljno iskusan i pametan da proceni šta može. Ja mu se zbog toga divim i ponovo je pokazao da ima muda do poda.
Nisu muda samo da šutneš i pogodiš kada se svi kriju od lopte i kad je frka, muda su i da sam sebi priznaš da ne možeš i da se povučeš.
Svaka njemu čast a vi mislite malo glavom a ne srcem