Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Bolkonski » 11 Aug 2019, 14:44

Bilo bi odlicno da otpadne cirkuzant Raduljica, nadam se da se Djordjevic nece voditi nekim sentimentalistickim osecanjima.
Bolkonski

Postby veljkos161 » 11 Aug 2019, 14:48

Teo se zajebo 2017, da je igrao , a nije samo da bi se spremio za Nba , sto mu videli smo nista nije donelo,osvojili bi zlato i sad bi mu bilo skoro pa svejedno...
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Statista » 11 Aug 2019, 14:50

Andreja wrote:
Statista wrote:
E zato je Teo uradio nešto što pametni ljudi rade i što radi pravi kapiten. Teo je sam sebe odstranio iz ekipe, kad već Đorđević nije imao ni muda ni trenerske savesti da to uradi. To pokazuje da je Teo svestan svojih mogućnosti, zna da ne može da doprinese ekipi i neće da ona zbog toga šepa, da računaju na njega a da moraju da ga trpe i krpe i napred i pozadi. Želim mu brz oporavak i uspešan nastavak karijere, ako može, ako ne ide, svu sreću i uspeh u životu.

Jeste, sam je sebi pokidao deo tetive da bi se odstranio iz ekipe pošto Sale nije imao muda to da uradi a mesec pre toga ga je doveo u Virtus :lollol: Šta pričaš čoveče??
Teodosić sa 15% starog Tea bi igrački doprineo i te kako ovom timu, da ne pričamo psihološki koliko znači njegovo prisustvo ekipi.

Teodosić ništa nije pokidao, na sreću, a nije se ni povredio nešto posebno i dodatno.
Uzmi snimak pogledaj i sam, nema nezgodnog doskoka, nema ničega što bi ukazivalo na povredu.
Ali ima govora tela, ima mnogo toga u načinu kako je ušao u igru, kako je šutnuo trojku posle tri sekunde, kako je žurio da završi sa tim i da se oprosti od ekipe.

Verovatno se i sam nadao da će uspeti da se vrati, njegovo loženje na reprezentaciju je već legendarno ali videlo se odmah da jednostavno ne može. On nije zaluđen kao neki ovde pa da misli da će sa 15% spremnosti moći nešto da uradi. Ovo će biti SP gde će se kidati i biti mnogo teških utakmica, svako ko nije 100% spreman nema šta da traži i ne treba da ide a pogotovo ako je kapiten i pokretač tima u prethodnom periodu.

Ja vam trvdim da upravo zbog toga što je svestan da ne može da pruži ono što se od njega očekuje Teo nije došao u CZ i da je iz istog razloga sada izbacio sam sebe iz reprezentacije. Čovek neće da ga ljudi pljuju što se vuče po terenu i ne može vola da ubode, dovoljno iskusan i pametan da proceni šta može. Ja mu se zbog toga divim i ponovo je pokazao da ima muda do poda.
Nisu muda samo da šutneš i pogodiš kada se svi kriju od lopte i kad je frka, muda su i da sam sebi priznaš da ne možeš i da se povučeš.

Svaka njemu čast a vi mislite malo glavom a ne srcem
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Pit Bull » 11 Aug 2019, 14:51

Statista sa ovom serijom postova zajebao i Sulca.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Lombrozo » 11 Aug 2019, 14:52

Ti stvarno mislis da je fingirao povredu kako bi napustio reprezentaciju???
Lombrozo

Postby Admiral » 11 Aug 2019, 14:53

Teodosic je uz Bjelicu i Jokica najvazniji igrac ove ekipe.

Ali je Teo vodja ove ekipe i kapiten, tako da moze samo reprezentacija da bude na gubitku povredom, obrnuto nikako.

Vasilije super sezona kapa dole.... ali prvi put prolazi kroz ovo. Teo je to prosao 2009.

Od tada vuce ovu reprezentaciju...

Dalje, ne sprema se on za 82 utakmice, nego za turnirski sistem, gde fit moze da bude npr u drugom delu kada nam najvise treba.

Ako se sam ponovo ne povredi da pomogne reprezentaciji....
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Statista » 11 Aug 2019, 14:58

Pit Bull wrote:Statista sa ovom serijom postova zajebao i Sulca.

Statista ima skoro 50 godina, aktivno prati košarku 35 godina, trenirao je 10 godina.

Davno je prerastao klinačka loženja i navijačku ostrašćenost. Kad stignete u moje godine verovatno ćete i vi posmatrati stvari malo drugačijim očima.
Statista

Postby KotorCZV » 11 Aug 2019, 15:00

Uz Statistu maksimalno, s' vjerom u njegovo vaskoliko zivotno iskustvo!
KotorCZV

Postby Bolkonski » 11 Aug 2019, 15:05

Jedini znacaj Teodosica je mogao da bude u psiholoskom smislu i znacaju za svlacionicu, na terenu mozda nekih 15 minuta, a Teodosic nije igrac za 15 minuta.

Covek godinu dana nije odigrao zvanicnu utakmicu ( ne racunam onu smejuriju u kvalifikacijama ), i kada je bio najbolji kuburio je sa fizikom, a mogu da zamislim na sta to lici kada je godinu dana bio rezerva i mahac peskirom, a godinu dana nije igrao.
Zapravo, ova povreda i jeste odraz katastrofalnog fizickog stanja u kome se nalazi.
Bolkonski

Postby Statista » 11 Aug 2019, 15:07

Lombrozo wrote:Ti stvarno mislis da je fingirao povredu kako bi napustio reprezentaciju???

Koliko imaš godina i da li si bilo kada šta trenirao, to prvo da vidimo pa daidemo dalje.

Nije on ništa fingirao, Teodosić je već 25 godina u stalnom ritmu treninga i utakmica. Sada ima 33 i ni teorijski ne postoji šansa da ga ništa ne boli i da je kao dečkić. On ima tu svoju hroničnu muku sa stopalom i ja ga potpuno razumem, to je nešto što je stalno tu, kljuca, vraća se, probode ga, plaši ga.

Nema igrača od 33 koga nešto ne boli, to nije moguće. Pitanje je samo da li ćeš ići preko granice bola i gurati dalje ili nećeš. On je hteo i želeo da vrati ali je to išlo jako sporoi teško i video je da ne može da dođe do nivoa koji se od njega očekuje. Istovremeno stara povreda počinje ponovo da kljuca, ne sinoć na utakmici, možda na treningu, na trčanju.

ŠTA BI TI URADIO
Statista

Postby Jon_Bones » 11 Aug 2019, 15:10

Statista da se javi Dimitriju Banjcu, postao bi nepresusan izvor paranoje i teoretisanja koje ekipa Drzavnog posla voli redovno da provlaci kroz epizode.

Tek je ovde glumac.

Jon_Bones

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbi

Postby Bolkonski » 11 Aug 2019, 15:12

Sto se tice ove ankete :laugh:
Da li ste realni da ce Djordjevic tako pljune na samog sebe :laugh: ?
Bolkonski

Postby Statista » 11 Aug 2019, 15:16

Bolkonski wrote:Covek godinu dana nije odigrao zvanicnu utakmicu ( ne racunam onu smejuriju u kvalifikacijama ), i kada je bio najbolji kuburio je sa fizikom, a mogu da zamislim na sta to lici kada je godinu dana bio rezerva i mahac peskirom, a godinu dana nije igrao.
Zapravo, ova povreda i jeste odraz katastrofalnog fizickog stanja u kome se nalazi.

Zapravo je reč o zamoru materijala. Sasvim normalnom i očekivanom.

Takav kakav jeste, sa slabim fizikalijama, što često ističete Teo je izgurao 10 i slovima DESET vanredno teških EL sezona u Oliju i CSKA (uvek do samog kraja) i jednu, da kažemo, pristojnu NBA sezonu.

Znate li vi koliko je to utakmica i koliko je samo batina popio
Plus reprezentacija gde je svako leto bio na pripremama i igrao.
Statista

Postby Admiral » 11 Aug 2019, 15:18

Usaglasite se...da li je zamor materijala ili posledica toga sto nije igrao godinu dana
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Andreja » 11 Aug 2019, 15:19

Statista wrote:Teodosić ništa nije pokidao, na sreću, a nije se ni povredio nešto posebno i dodatno.
Uzmi snimak pogledaj i sam, nema nezgodnog doskoka, nema ničega što bi ukazivalo na povredu.
Ali ima govora tela, ima mnogo toga u načinu kako je ušao u igru, kako je šutnuo trojku posle tri sekunde, kako je žurio da završi sa tim i da se oprosti od ekipe.

Verovatno se i sam nadao da će uspeti da se vrati, njegovo loženje na reprezentaciju je već legendarno ali videlo se odmah da jednostavno ne može. On nije zaluđen kao neki ovde pa da misli da će sa 15% spremnosti moći nešto da uradi. Ovo će biti SP gde će se kidati i biti mnogo teških utakmica, svako ko nije 100% spreman nema šta da traži i ne treba da ide a pogotovo ako je kapiten i pokretač tima u prethodnom periodu.

Svaka njemu čast a vi mislite malo glavom a ne srcem

Prenose da je pokidao ali sačekaćemo kad bude zvanično.
Vodili smo do sad rovite i nespremne Đorđevića, Divca, Krstića i uvek se vraćali sa medaljom i plus su svi bili kapiteni.
Da se nije povredio ko ti garantuje da ne bi bio na 50-70% obrtaja do sredine prvenstva?
She's sixty-eight, but she says she's twenty-four
Andreja

PreviousNext

Return to Reprezentacije