Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Slavisak » 11 Aug 2019, 14:18

Puta Tapar wrote:Kalinića nije zvao zbog Kosova, taman da je drkao i na Terazijama. Videlo se da je Sale po tom pitanju osetljiv, stoga i ona predavanja o Košarama i ono da će nositi medalju peške Srbima na Kosovo.
A da je trebalo da iz zove, trebalo je.

A sta je Kalinic toliko skrivio u vezi Kosova, davno sam pitao ovde i niko mi jos nije odgovrio.

Prekopirati igru iz Denvera, sve da se vrti oko Jokica i siguran sam u uspeh.
Slavisak

Postby Bolkonski » 11 Aug 2019, 14:22

Da, bas povreda igraca koji dve godine nema krstenu utakmicu moze Srbiju da udalji od finala i eventualnog zlata. Vise prostora za Micica koji je trenutno bolji igrac i za Bogdana koji voli loptu u rukama.

Slavisak, ispadanje u 1/4 finalu ?
Bolkonski

Postby Slavisak » 11 Aug 2019, 14:24

Opet ne vidim ovo kao neki veliki razlog da se izostavi iz ekipe, ali dobro on je irelevantan kada je u pitanju Teodosiceva povreda.
Slavisak

Postby Radonjaa » 11 Aug 2019, 14:25

Naravno Bolkonski, podjednaka je konkurencija u NBA i na SP
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Statista » 11 Aug 2019, 14:25

Nije ni mesto, ni vreme, ni tema ali po čemu se to što je izjavljivao razlikuje od zvanične politike Srbije i stava gospodara Srbije

Pitam zbog glupih komentara i priča da je navodno AV tražio da se izbaci Kalinić iz ekipe.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Slavisak » 11 Aug 2019, 14:25

Bolkonski wrote:Da, bas povreda igraca koji dve godine nema krstenu utakmicu moze Srbiju da udalji od finala i eventualnog zlata. Vise prostora za Micica koji je trenutno bolji igrac i za Bogdana koji voli loptu u rukama.

Slavisak, ispadanje u 1/4 finalu ?

Jokic ima kvalitet da nas vodi do zlata .
Slavisak

Postby Puta Tapar » 11 Aug 2019, 14:28

Šta mislite, hoće Beli biti kapiten?
Puta Tapar

Postby Admiral » 11 Aug 2019, 14:28

Nece. Bice Teodosic.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby V.M. Varga » 11 Aug 2019, 14:29

Beli ili Lučić.
V.M. Varga

Postby Slavisak » 11 Aug 2019, 14:31

Bjelica naravno , on je veteran , jedini preosto igrac sa EP iz Poljske, jedini preziveli.
Slavisak

Postby Andreja » 11 Aug 2019, 14:33

Statista wrote:
E zato je Teo uradio nešto što pametni ljudi rade i što radi pravi kapiten. Teo je sam sebe odstranio iz ekipe, kad već Đorđević nije imao ni muda ni trenerske savesti da to uradi. To pokazuje da je Teo svestan svojih mogućnosti, zna da ne može da doprinese ekipi i neće da ona zbog toga šepa, da računaju na njega a da moraju da ga trpe i krpe i napred i pozadi. Želim mu brz oporavak i uspešan nastavak karijere, ako može, ako ne ide, svu sreću i uspeh u životu.

Jeste, sam je sebi pokidao deo tetive da bi se odstranio iz ekipe pošto Sale nije imao muda to da uradi a mesec pre toga ga je doveo u Virtus :lollol: Šta pričaš čoveče??
Teodosić sa 15% starog Tea bi igrački doprineo i te kako ovom timu, da ne pričamo psihološki koliko znači njegovo prisustvo ekipi.
She's sixty-eight, but she says she's twenty-four
Andreja

Postby Bogun » 11 Aug 2019, 14:36

Tegi wrote:Glede Teodosića...
Ako mu se ne igra košarka i ako mu se čini da ne može, treba da uradi ono što je Danilović 2000. ili Milojević 2010.

Važno je biti pošten i prema sebi i prema drugima i sačuvati godinama građen integritet. Da je zimus došao u neki Efes, sada bismo imali još jednog superstara, ovako smo došli u situaciju da je sa igračke strane svejedno da li je lakše ili teže povređen. Kao neko ko je stasao gledajući Krstićevu i njegovu reprezentaciju, mnogo sam tužan zbog toga.

Čini se da Raduljica otpada.

:goodone:

Ok, nema Tea, koga nema bez njega se može i mora.

Nešto razmišljam sinoć posle utakmice, on i da se oporavi i ode u Kinu tamo bi nam bio teg oko vrata.

Nadam se da više neće biti povreda do početka SP.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Admiral » 11 Aug 2019, 14:37

Andreja wrote:
Statista wrote:
E zato je Teo uradio nešto što pametni ljudi rade i što radi pravi kapiten. Teo je sam sebe odstranio iz ekipe, kad već Đorđević nije imao ni muda ni trenerske savesti da to uradi. To pokazuje da je Teo svestan svojih mogućnosti, zna da ne može da doprinese ekipi i neće da ona zbog toga šepa, da računaju na njega a da moraju da ga trpe i krpe i napred i pozadi. Želim mu brz oporavak i uspešan nastavak karijere, ako može, ako ne ide, svu sreću i uspeh u životu.

Jeste, sam je sebi pokidao deo tetive da bi se odstranio iz ekipe pošto Sale nije imao muda to da uradi a mesec pre toga ga je doveo u Virtus :lollol: Šta pričaš čoveče??
Teodosić sa 15% starog Tea bi igrački doprineo i te kako ovom timu, da ne pričamo psihološki koliko znači njegovo prisustvo ekipi.

Covek je promasio ceo post, od prvog do poslednjeg slova.
Da ne napisem nesto drugo.

@Bogune, kako on to moze da bude teg oko vrata?
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Bogun » 11 Aug 2019, 14:42

Zato što je evidentno nespreman.
Nisam bio tog mišljenja pre ovih utakmica, mislio sam da je spremniji, ali nažalost dve povrede u tri utakmice govore drugačije.

Ja ništa protiv čoveka nemam i žao mi je što se ovo dogodilo, ali mi je više žao što nije bio ozbiljniji od početka 2019. godine.

Jbt, koje pljuvanje po Saletu po portalima. :laugh:
Last edited by Bogun on 11 Aug 2019, 14:44, edited 1 time in total.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

PreviousNext

Return to Reprezentacije