Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Pit Bull » 11 Aug 2019, 13:29

Anketa
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby veljkos161 » 11 Aug 2019, 13:33

Tesko pitanje, ja glasah za da...sta znam....imao je Sale raznih situacija sa mnogim igracima i sukoba i " sukoba" pa su posle opet bili tu, i Macvan i Bobi i da ne nabrajam dalje sad....ali ovo bi ipak bio presedan....veca je Saletova greska to sto na Bircinom mestu nije npr Borisa nego to sto je Nedovica otpisao onomad..mislim da se u tome svi slazemo.....
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Rajs » 11 Aug 2019, 13:36

Daj Teparu da se prosetamo do zlata
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Golden Warrior » 11 Aug 2019, 13:37

Bezveze stavljate anketu, nije Djordjevic glup da nije racunao na ovakav scenario.

Svesno je usao u rizik i zahvalio se Nedovicu...
Golden Warrior

Postby Puta Tapar » 11 Aug 2019, 13:47

Dobro je, sad će da padne hajp, Srbi već pišu "crna sudbina" i "najgori scenario". Tako da će da padne malo i pritisak.
Puta Tapar

Postby Statista » 11 Aug 2019, 13:51

Ćoba wrote: Bukvalno nas jedna povreda na bekovskim pozicijama dijeli od katastrofe.

Koliko god da nam teško padalo ovo nije retka i neočekivana stvar. Igrače posle teške sezone i kratkog odmora vraćaš u pun takmičarski ritam, povrede su sasvim moguće i realne.

Upravo tome i služe pripreme i zato se i zove veći broj igrača, da proveriš ko je u kakvoj formi, odabereš i uigraš NAjSPREMNIJE.

Đorđević je svakako znao da Teo nije u formi ni za malo jači basket ali se pravio da ne vidi i nadao se ČUDU, kao i svi mi uostalom. Ne znam samo kakvom smo se čudu nadali od čoveka koji je dve godine van ozbiljne košarke i godinu dana van parketa a pri tom nisam čuo da se nešto ubijao od treninga, priprema i individualnog rada.

Dakle, Sale zna da je Teo van košarke, ipak ga zove i računa na njega ali istovremeno hladno otpisuje dva igrača koji su nam bili potrebni do kraja priprema.

E sada ćemo da gledamo u pasulj i da se molimo bogu Šivi i Perunu da se slučajno još neko od niskih ne povredi jer smo na kecu i trojci otanjeni do maksimuma a tamo nam figurišu sve do jednog (sem Bogdana) povredama skloni igrači.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Statista » 11 Aug 2019, 13:54

Golden Warrior wrote:Bezveze stavljate anketu, nije Djordjevic glup da nije racunao na ovakav scenario.

Hazarderi ULAZE u rizik

Pametni ljudi PROCENJUJU rizik i UPRAVLJAJU njime
Statista

Postby СрбинПодгорица » 11 Aug 2019, 13:55

Логички гледано Сале направио ок потез Недовић није имао мјеста у 12 када смо топ састав. Да ли је требало држати га до задње сјече сада се показало да је требало, а да се Тео није повриједио а држао га. Нзм углавном сада ће да крене машинерија по њему.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Slavisak » 11 Aug 2019, 13:56

Steta ali nismo toliko ovisni o Teodosicu , niti je on nesto pokazao na pipremama i kvalifikacijama, vidi se da je bio van forme, ja bi voleo da pozove Nedovica naknadno.
Last edited by Slavisak on 11 Aug 2019, 13:57, edited 1 time in total.
Slavisak

Postby KotorCZV » 11 Aug 2019, 13:57

Ne trcite pred rudu, polako, dok ne bude definitivno da Teo ne ide.

Jako mi smeta ovo Saletovo nagradjivanje "vjernih". Raduljica je porpuno beskoristan pored ova tri monstruma, kao i Bircevic koji nema kvalitet ni za Mediteranske igre. Simonovic od prije 3 godine, mozda, ali ovaj Simonovic nikako.

Apsolutno me zabolje drka li Kalinic sa trandzama javno, ili se Nedovic ne uklapa u modnu selekciju, i jedan i drugi su imali mjesta, tj. moraju biti vazni clanovi rotacije.
KotorCZV

Postby Nikola » 11 Aug 2019, 13:58

Mrs u picku materinu
Kao sto neko reko rece: ovo jr pozadi Vasin tim. Sad il nikad
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Golden Warrior » 11 Aug 2019, 14:05

Statista wrote:
Golden Warrior wrote:Bezveze stavljate anketu, nije Djordjevic glup da nije racunao na ovakav scenario.

Hazarderi ULAZE u rizik

Pametni ljudi PROCENJUJU rizik i UPRAVLJAJU njime

Ima tu i ulaska u rizik ali vise mislim da je pokazatelj sta misli o Nedovicem kosarkaskim (ne)kvalitetima.

Jednostavno nije njegova solja coja, prilicno losa organizacija igre i donosenje ocajnih odluki na terenu. ne uklapa mu se u koncepciju pogotovu ne u nekoj limitiranoj ulozi...
Golden Warrior

Postby Puta Tapar » 11 Aug 2019, 14:07

Kalinića nije zvao zbog Kosova, taman da je drkao i na Terazijama. Videlo se da je Sale po tom pitanju osetljiv, stoga i ona predavanja o Košarama i ono da će nositi medalju peške Srbima na Kosovo.
A da je trebalo da iz zove, trebalo je.
Puta Tapar

Postby V.M. Varga » 11 Aug 2019, 14:13

Rajs wrote:Daj Teparu da se prosetamo do zlata

Sad ozbiljno, ako ljudi zaista misle da nam je potreban još jedan bek u rotaciji, a nije. Pa bolji bi bio i Fića Čović izbor od Nedovića. Nije Pešić bio lud, nije ni Sale :biggrin:
Last edited by V.M. Varga on 11 Aug 2019, 14:14, edited 1 time in total.
V.M. Varga

Postby Statista » 11 Aug 2019, 14:14

Ne znam kako ne shvatate da nije problem to što se Teo juče povredio nego je problem što je Teo na 15% ONOG TEA koga znamo i očekujemo. To je problem i to je Sale znao, ali se pravio lud i nadao se čudu.

Da se Teo nije povredio, da je otišao i krenuo sa očajnim igrama na SP, svi bi ga pljuvali.

E zato je Teo uradio nešto što pametni ljudi rade i što radi pravi kapiten. Teo je sam sebe odstranio iz ekipe, kad već Đorđević nije imao ni muda ni trenerske savesti da to uradi. To pokazuje da je Teo svestan svojih mogućnosti, zna da ne može da doprinese ekipi i neće da ona zbog toga šepa, da računaju na njega a da moraju da ga trpe i krpe i napred i pozadi. Želim mu brz oporavak i uspešan nastavak karijere, ako može, ako ne ide, svu sreću i uspeh u životu.
Statista

PreviousNext

Return to Reprezentacije