Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby CrvenoCrno » 11 Aug 2019, 10:16

Da li neko prenosi kod nas u ponedeljak ?
CrvenoCrno

Postby Nikola » 11 Aug 2019, 10:21

O, jebem ti sve na svetu
Moralo je i nas da pogodi
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Dexi » 11 Aug 2019, 10:21

Arena sport prenosi utakmicu u ponedeljak
Dexi

Postby Warlord » 11 Aug 2019, 10:23

Teodosiću naravno sve najbolje i da se što pre oporavi, ali možda je i bolje da ne ide na prvenstvo. Čovek je totalno van forme i ono malo što sam ga gledao nisam oduševljen.
Pitanje je da li će Sale imati mooda da pozove Nedovića.
Warlord

Postby Puta Tapar » 11 Aug 2019, 10:27

Nije to u mudima nego u egu, naravno da neće zvati igrača kojeg je precrtao pre mesec dana. Pre će zvati Iliju Đokovića ili Stefana Pena.
Puta Tapar

Postby Baxter Stockman » 11 Aug 2019, 10:28

Polako, da vidimo zvanično.
Ako ima naznaka da može da se oporavi, vodiće njega Sale kao Krleta na SP, ni ne mora da zapinje prvu fazu...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Fratelo » 11 Aug 2019, 10:33

Sta ima da zove Nedovica kada je pre par dana otpisao Todorovica.
Znaci da pojednostavim, Todorovic ima prednost u odnosu na Nedovica.

Sinocni mec pokazuje da Bobi moze da postigne 10 poena ali se preko njega primi 16, skandal koliko ne zna nista u odbrani.

Bkelica i Bogdan da se saberu malo i da izadju iz moda u kojem su u Sakramentu, kao da grabe ko ce vise glupih suteva da uzme.

Pik & pop Micic Jokic ce biti fantazija, nezaustavljivo za protivnike.
Jovic mi nesto smrdi tu, nema sut i onda se dosta skuplja sa njega.

Sve u svemu, Simonovic i Birca idu na SP, to je sudbina.
Fratelo

Postby Nikola » 11 Aug 2019, 10:37

Fratelo wrote:Sta ima da zove Nedovica kada je pre par dana otpisao Todorovica.
Znaci da pojednostavim, Todorovic ima prednost u odnosu na Nedovica.

Sinocni mec pokazuje da Bobi moze da postigne 10 poena ali se preko njega primi 16, skandal koliko ne zna nista u odbrani.

Bkelica i Bogdan da se saberu malo i da izadju iz moda u kojem su u Sakramentu, kao da grabe ko ce vise glupih suteva da uzme.

Pik & pop Micic Jokic ce biti fantazija, nezaustavljivo za protivnike.
Jovic mi nesto smrdi tu, nema sut i onda se dosta skuplja sa njega.

Sve u svemu, Simonovic i Birca idu na SP, to je sudbina.

Znaci sad bi i Bobija izjebao?
OK, idemo sa Jokicem i molimo se Bogu da Bogdan sutira ko Miller
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Dexi » 11 Aug 2019, 10:42

Nadam se da ce Teo ipak ici na prvenstvo.Ne vidim problem da se u slucaju ozbiljne povrede pozove I nedovic ako Sale tako misli.Reprezentacija treba da bude na prvom mestu svima bez sujeta,pogotovo sto Tu I nije bilo nekog sukoba.Mada bih ja pre pozvao Kalinica,Todorovica,mozda nekog mladjeg da oseti reprezentaciju.Nije losa ideja neko pomenu I Davidovca.cak I Vanja dolazi u obzir.Simonovic I Bircevic po meni nikako ne bi trebali da idu jer nemaju kvalitet neki a plus su I matori..Ne treba nam klubastvo I sukobi kad igra reprezentacija.
Dexi

Postby Eddie Brock » 11 Aug 2019, 10:43

Zasto bi zvao jos jednog pleja?

Imamo 2 klasicna i pola tima koji moze da prenese loptu lagano?

Bolje neka vidi 3-4 da popuni
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Fratelo » 11 Aug 2019, 10:51

Mene je sramota zbog onih ljudi koji su bili sinoc u Areni.
Nisu umeli da skandiraju Srbija Srbija niti jednom a kada je Bobi usao krenuli da mu klicu :laugh:

Normalno da Bobi treba da ide na SP kao treci centar samo mali mu smeta taj hajp oko njega a vecina ne vidi koliko steti ekipi defanzivno.

Ovo bi vodio da sam Sale :D

1.Micic Jovic
2. Bogdan Dragan Guduric
3.Lucic Simonovic
4. Bjelica Birca
5. Joka Milutinov Bobi
Fratelo

Postby Nikola » 11 Aug 2019, 10:56

Dexi wrote:Nadam se da ce Teo ipak ici na prvenstvo.Ne vidim problem da se u slucaju ozbiljne povrede pozove I nedovic ako Sale tako misli.Reprezentacija treba da bude na prvom mestu svima bez sujeta,pogotovo sto Tu I nije bilo nekog sukoba.Mada bih ja pre pozvao Kalinica,Todorovica,mozda nekog mladjeg da oseti reprezentaciju.Nije losa ideja neko pomenu I Davidovca.cak I Vanja dolazi u obzir.Simonovic I Bircevic po meni nikako ne bi trebali da idu jer nemaju kvalitet neki a plus su I matori..Ne treba nam klubastvo I sukobi kad igra reprezentacija.

Nije Celavi neko ko zove naknadno. AKo, ne daj Boze, Teo ne igra, bice drugih resenja, svidjalo se to tebi ili meni

Nikola

Postby Warlord » 11 Aug 2019, 10:57

E to bi bio hit. Da Zvezda i Partizan nemaju 1 reprezentativca, a Cedevita Olimpija da.
Warlord

Postby Statista » 11 Aug 2019, 11:11

V.M. Varga wrote:
fontaneros wrote:
I ne znam za vas, ali meni bas fale Neda i Kalinic.. Pogotovo ovaj drugi.. Mada bismo sa Nedom i Lucom bili jos opasniji u kontri

Nedović u ovakvom sastavu je još uvek višak. Mislim da sam i na ovom forumu napisao pre objavljivanja spiska da ne vidim Nedovića u sastavu osim u slučaju problema sa Jovićem. A i tada sam pisao da Teo ne sme da ima ulogu veću od 10-15 minuta po utakmici, odnosno računao sam i nadao sam se njegovoj skraćenoj minutaži. Pre svega zbog inteziteta u odbrani, video sam ga kao nekoga ko diriguje drugom postavom.

Imamo Jovića i Vasu na pleju, Bogdan je kombo, Gagi i Gudurić dvojke. To je to i bez Tea. Vasa da preuzme odgovornost, videli smo protekle sezone da to može i mora. Jović i Gagi da drže odbranu, Jović da donosi smirenost u organizaciji.

Nedović ne zna da igra odbranu, u napadu ima ulare, odnosno vidi samo koš, što ne mora biti loše ako nemaš kreacije u napadu, a toga imamo i previše i ovako treba ukombinovati ovo, a igra se sa jednom loptom, sa Nedovićem bi nam trebale tri kao 2005.

V.M. Varga wrote:A što se tiče Kalinića, ja sam imao ideje kako iskoristiti Bobija, a da odbrana ostane utegnuta, a bez Kalinića to nije moguće i zato mi ja žao što ga nema.

Imao sam ideju da se pusti Bobi po 5 vezanih minuta u prvom i drugom poluvremenu da izdivlja sa postavom Jović, Gagi, Lučić, Kalinić, da oni tuku i grizu za njega, a na njega samo da se spušta u ta dva intervala. Malo ružne i rudarske košarke. Ali jbga, ne pitam se ja. :laugh:

Nedović, u stanju u kome je trenutno, nikakav dodatni kvalitet ne bi doneo ovoj ekipi, čak ni u slučaju da ne ide Teodosić (što je izgleda sasvim realno)

Kalinić je druga priča, fali u svakoj opciji i kombinaciji, neshvatljivo je kakvog smo se igrača odrekli, ali šta je tu je i tu korekcije neće biti nikakve.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby AirBall » 11 Aug 2019, 12:13

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Reprezentacije