by grobar_Zvornik » 10 Aug 2019, 22:34
Незахвално је неке озбиљније анализе правити јер је припремни период, утакмица прилика да се испробају неке опције... али утисак ми је сљедећи...
Бјелица. Срце екипе.
Гаги. Јетра. Доноси пуно више од статистике.
Милутинов. Најбољи одбрамбени високи играч.
Чини ми се да су Бирчевић и Симон вишак. Ако је уопште било каква дилема између Бобија и Радуљице. Бирао бих другог. Јер поред Бобија пролазе као поред турског гробља.
Надам се да ће са Теом бити све у реду. Да се не понављамо... димензија више за тим.
Ако не дај Боже не буде све како треба... е онда ће стварно бити много тешко Салету да види шта ће... чисто сумњам да је опција да се поново позива Недовић као замјена... прво што ми пада на памет је Давидовац... али како звати момка који није био ни на оном првом списку... није прошао припреме на Копаонику... није "у причи"...
Кажем даће Бог да све буде са Теом како треба... да не мислимо о алтернативама.
И да.. свака част и Београђанима... напунили су Арену и показали поштовање према репрезентацији.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne
33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!