Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Nikola » 27 Jul 2019, 11:25

I ja sam da idu Jokic, Milutinov i Bobi, naprosto jer su najbolji
Ali 8+4, tesko. To je jednom blo jer se cekao Krle i to je to. Mnogo je to visokih
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Dexi » 27 Jul 2019, 12:05

Objektivno u ovoj novoj konstalaciji snaga,I sa svim otkazima kod Amera,mislim da imamo najbolju ekipu na turniru.Ili CE mi neko reci da su recimo Smart,Braun bolji od Teodosica I Micica,ili da je Drummond bolji od Milutinova.ili Rendl I Kuzma bolji od nasih igraca.Da CE biti tesko sa njima bice,da su bolji objektivno nisu.Nas timTeo,Vasa,Jovke,Gagi,Bogdan,Gudura,Luca,Beli,Raduljica Bobi ,Joka ,Milutinov Niko nema na ovom prvenstvu toliku sirinu,bice zajebani Grci,Kanadjani,Spanci,Litvanci,Francuzi.Smatram da je ovo prvenstvo gde cemo uzeti medalju,a za zlato mora Malo I srece.Mislim da ce vrhunac ove generacije biti ep 2021 gde bi trebalo najlakse uzeti zlato ,a onda sledi oprostaj igraca iz 87,88,89 godista koji su vratili nasu kosarku u vrh svetske kosarke,posle susnog perioda2002-2009god.Mislim da su posle spanaca I amera imali najbolji kontinuitet rezultata u periodu od 2009.smatram da su zasluzili zlato I da cemo ga uzeti do 2021.Blizu smo bili 2017ali nismo imali srece.posle 2021,smatram da ce kao vodje ostati Vasa,Bogdan,Gudura,Jokic,Milutinov uz dodavanje,Vanje,Zagorca,Davidovca,Miskovica,Dobrica,Todorovica.Smatram da cemo I posle 2021 imati bas jaku reprezentaciju.
Dexi

Postby Jugin » 27 Jul 2019, 12:06

Mačvan nije u igri za odlazak... i sam je to rekao... mogli bi gledati neke minute raduljice na 4...
Jugin

Postby Bogun » 27 Jul 2019, 12:10

Pa što ti naši ne igraju u NBA kad su bolji od njihovih igrača?

Jokić je individualno bolji igrač od svih na spisku Amerike i to bi bilo to.

Inače taj Rendl je imao 21 poen i 8 skokova po utakmici.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby White Mamba » 27 Jul 2019, 12:16

Dramond je bolji od Milutinova naravno
I Rendl je bolji od svih nasih igraca sem Jokica, naravno
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Bogun » 27 Jul 2019, 12:21

Mogla bi se povesti diksusija da li je Bogdan bolji od recimo Džejlena Brauna, PJ Takera, Smarta i Janga...
Ja lično mislim da jeste, ali tu nam se negde i završava prednost na individualnom planu.

Ono što je naša prednost jeste timska igra i zajedništvo i verovatno veća želja da osvojimo.

A reći da Amrikanci objektivno nisu bolji... :pop:
Po individualnom kvalitetu su minimum za koplje ispred svih.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby White Mamba » 27 Jul 2019, 12:23

Ma smesna prica..i taj Bem Adebajo je sposoban da napravi rusvaj iz drugog plana, velikom broju reprezentacija
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Dexi » 27 Jul 2019, 12:40

Kako je bzv to misljenje ako ne igras u nba slabiji si od njihovih igraca.Pa jedan Bodiroga nikad nije ni igrao u nba pa im je radio sta je hteo.Vasa je kreativniji od svih njihovih plejeva na spisku iako ne igra nba.Smatram da sem tih nekih 10-15 najboljih igraca ostali nisu nista bolji od najboljih evropskih igraca.Statistika u nba je relativna stvar jer oni ljudi ni ne igraju odbranu.mislim da je Milutinov tako napredovao poslednje godine da je u rangu Gobera,M.Gasola itd.Kakav Drumond,pa on sem fizikalija nema nista drugo,ili Bugi Kazins pa njega su Gasol I Ibaka oducili od kosarke.Po meni Teo I Vasa su bolji od njihovih plejeva plus sto mi kao Grci I Spanci mozemo da igramo Puno bolje u odbrani od njih I da ovi igraci nemaju neki ekstra napadacki potencijal kao Kari,klej,Harden,George..mislim da ce se ponoviti 2002,2004,I da nece biti sampioni.E sad ko ce videcemo.ima vise kandidata.cak I 2016 kad su dosli u najjacsm timu Spanci su cini mi se u 1/2 izgubili ispod 10.E sad ako budemo igrali s njima treba igrati sto sporije jel oni tesko da mogu biti koncentrisani u odbrani 24 sec,lucidno u napadu,I jako u odbrani velika zelja.to je neki recept za pobedu protiv njih.individualno ovi pozvani njihovi igraci su u rangu nasih.sto CE se I videti.isto mislim I za kanadjane,spance,francuze.
Dexi

Postby fabricio » 27 Jul 2019, 12:44

Izuzev all star igraca koji na klasu ima svakog da natovare, ostali igraci neretko znaju da se ne snadju po drukcijim pravilima van nba. Automatizacija je cudo. Otud i poneko raspadanje Kazinsa i pojedinih...

Nego, kazes oni ljudi ni ne igraju odbranu? Toliko...
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby pick&roll » 27 Jul 2019, 12:46

Dexi wrote:Statistika u nba je relativna stvar jer oni ljudi ni ne igraju odbranu.

E ovo se čekalo :popcorn: :laugh:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Bolkonski » 27 Jul 2019, 12:53

Dexi wrote:Objektivno u ovoj novoj konstalaciji snaga,I sa svim otkazima kod Amera,mislim da imamo najbolju ekipu na turniru.Ili CE mi neko reci da su recimo Smart,Braun bolji od Teodosica I Micica,ili da je Drummond bolji od Milutinova.ili Rendl I Kuzma bolji od nasih igraca.Da CE biti tesko sa njima bice,da su bolji objektivno nisu.Nas timTeo,Vasa,Jovke,Gagi,Bogdan,Gudura,Luca,Beli,Raduljica Bobi ,Joka ,Milutinov Niko nema na ovom prvenstvu toliku sirinu,bice zajebani Grci,Kanadjani,Spanci,Litvanci,Francuzi.Smatram da je ovo prvenstvo gde cemo uzeti medalju,a za zlato mora Malo I srece.Mislim da ce vrhunac ove generacije biti ep 2021 gde bi trebalo najlakse uzeti zlato ,a onda sledi oprostaj igraca iz 87,88,89 godista koji su vratili nasu kosarku u vrh svetske kosarke,posle susnog perioda2002-2009god.Mislim da su posle spanaca I amera imali najbolji kontinuitet rezultata u periodu od 2009.smatram da su zasluzili zlato I da cemo ga uzeti do 2021.Blizu smo bili 2017ali nismo imali srece.posle 2021,smatram da ce kao vodje ostati Vasa,Bogdan,Gudura,Jokic,Milutinov uz dodavanje,Vanje,Zagorca,Davidovca,Miskovica,Dobrica,Todorovica.Smatram da cemo I posle 2021 imati bas jaku reprezentaciju.

Sta ispisa covek....
Pa Kemba Voker je jedno 10 puta bolji igrac od svih nasih plejeva.
Donovan Micel je 10 puta bolji od nasih bekova.
Jok, Dzejlen Braun i nije bolji od nasih igraca.
Tejtum i Midlton nisu bolji igraci od svih nasih trojki?
Zapravo, jedino je Joka bolji igrac od njihovih visokih.
Nasa sansa jeste u tome sto je ovo D tim i sto su apsolutno neuigrani, sada ce se prvi put sresti na prvenstvu i ni sami ne znaju sta mogu da oceluju od sebe, ali su individualno 10 puta jaci.

U NBA ne igraju odbranu :laugh:
Koliko si meceva NBA lige pogledao?
Igra se jedno 20 puta jaca odbrana nego u smehotresnoj EL koja izgleda kao slow motion u odnosu na NBA.
Evo, Durantova statistika lazna jer se u NBA ne igra odbrana, zato nam je na OI spakovao 30 sa nekih 30%, da je hteo mogao je 60 da nam spakuje. Ali, kad bi ga zategli pitbulovi Evrolige, Dogus Balbaj, Kalinic i Pefi Markovic, pa on ne bi znao sta ga je snaslo.

Bodiroga podigao na fintu suta jedno deset godina mladjeg Karmela Entonija koji jedva da je imao minute u seniorskoj kosarci i sad je on otac NBA lige.
Pa jedan Kobi Brajant je 50 puta bolji igrac od Bodiroga koji je jedan od najboljih ikada u Evropi i sigurno je mogao da ima solidnu NBA karijeru, ali nista vise od toga u decko je pametno odlucio da je bolje da bude tata u Evropi, nego neka treca klasa u NBA ligi, gde bi bio ili zapazen igrac u nekoj kanti od tima ili bi igrao po 15 minuta u nekom top timu.

Ono sto moze Micic Voker moze 10 puta bolje od njega.
Milutinov rang Gobera i Marka Gasola :laugh:
Pa klasicne vodonose u NBA lige kao sto su Larkin, Vonamejker, Higins, Dzejms, Dilejni i neki koji tamo jedva obezbede dvonedeljni ugovor u Evropi prave malu decu.

Tacno mislim da je dosao Durant on bi napisao: " A Bjelica je bolji od Duranta, igrao je u Evropi gde se igra odbrana, a ovaj daje lazne poene jer se tamo ne igra odbrana, plus Bjelica je pravi timski igrac, a ovaj klasican divlja, indijanac, sutra u petoj sekundi, pf. Plus, Bjelica ima i bolju pregled igre. "
Bolkonski

Postby Bogun » 27 Jul 2019, 13:18

Diši bolkonski. :biggrin:

Ti ga pa oteraš u drugu krajnost.

Istina je negde u sredini, bolji su od svih ekipa na turniru i sa ovim timom, ali ni približno u toj meri kao sa glavnim imenima.

Nego dexi, ja ne osporavam da Amerikanci mogu pasti na ovom prvenstvu, ali kako misliš da su Kanađani ti koji ih potencijalno mogu skinuti, kada i njim svi igraju u NBA pa još mizernije uloge nego ovi američki igrači. Ne vidim logiku u tome.

U NBA.se ne igra odbrana.... :blue: :blue: :blue:
Dugo ovo nisam pročitao.

Dexi wrote:mislim da je Milutinov tako napredovao poslednje godine da je u rangu Gobera,M.Gasola itd.

Gotivim ja brata Kiklopa, ali ovo... :laugh:
Bogun

Postby Dexi » 27 Jul 2019, 13:25

NBA je takav cirkus od lige I zabava ,gde su rezultati tipa 135-140.jedino u play offu zaista ss igra ozbiljna kosarka I jaka odbrana.zato kazem da tu ne treba gledati previse statistiku igraca.Vidim ovde jedan potcenjivacki stav Prema evropskoj kosarci,I glorifikovanje nba igraca kao da su bogovi.Govoriti tako o Bodirogi je smesno ,dovoljno je odgledati finale oi 1996,I 1/4 sp 2002 protiv tih istih Amera pa da vidite kakva je to klasa bio igrac.da je hteo mogao je komotno u nba da napravi ozbiljnu ksrijeru.bio je bolji kosarkas od vecine clanova tog drim tima 2002.kao sto su Pedja ,Novicki,Manu ,Toni,Dragic ,Gssol,sada Janis,Jokic vrh nba svako u svoje vreme.Samo da vas pitam vi koji hvalite toliko nba koliko je NBA igraca imala grcka 2006 kad je pobedila drim Tim .ma kakav kemba ,micel,braun.nisu nasi momci losiji od njih po kvalitetu ni po talentu.Nemojte ih nipodastavati time da kazete da je Kemba voker deset puta bolji od Tea,ili Drumond od Milutinova,jer nisu uopste bolji.No videcemo za nekih mesec I po Dana ko je bio u pravu.kanadjani zaista imaju dobru selekciju .imaju dobre igrace u nba ,a I u Evropi.Marej ,Rj .Baret,Olinik,Birch,Onaj iz klipersa alexander.mislim da imaju talenta I da fizicki mogu da im pariraju plus ozbiljan trener.kao sto kazem ne gledajte statistiku.pa pogledajte tim slovenije iz 2017 koji je uzeo ep.sa Tri ekstra igraca I ostatak koji je bio aba nivo razbise Spance cini mi se u 1/2 sa 20 razlike.puno CE tu faktora uticati na sp..
Dexi

Postby Bolkonski » 27 Jul 2019, 13:28

Ma kakva crna krajnost, jedan Sejn Larkin pravi malu decu u Evroligi sa granitnim odbranama, a on pise o Kembi Vokeru :laugh:

Kemba Voker i Teodosic :laugh:
Ovaj za celu sezonu nije dao 20 poena ukupno, ovaj prosecno daje 25 poena.
Steta sto su ovi iz Bostona budale pa nisu Teodosicu dali 130 miliona.

NBA cirkus :laugh: Ko to izjavi taj sa kosarkom ima veze kao ja sa taekvondom.

Pominjanje Grcke. To je kao da se kaze kakva smo mi kosarkaska nacija kad smo gubili od Ukrajine i Nigerije.
Bolkonski

Postby Ćoba » 27 Jul 2019, 14:07

Jedino neko ko stvarno nema blage veze o kosarci i o sportu generalno moze koristiti termine 10 puta ili 20 puta bolji.
Ćoba

PreviousNext

Return to Reprezentacije