Dexi wrote:Objektivno u ovoj novoj konstalaciji snaga,I sa svim otkazima kod Amera,mislim da imamo najbolju ekipu na turniru.Ili CE mi neko reci da su recimo Smart,Braun bolji od Teodosica I Micica,ili da je Drummond bolji od Milutinova.ili Rendl I Kuzma bolji od nasih igraca.Da CE biti tesko sa njima bice,da su bolji objektivno nisu.Nas timTeo,Vasa,Jovke,Gagi,Bogdan,Gudura,Luca,Beli,Raduljica Bobi ,Joka ,Milutinov Niko nema na ovom prvenstvu toliku sirinu,bice zajebani Grci,Kanadjani,Spanci,Litvanci,Francuzi.Smatram da je ovo prvenstvo gde cemo uzeti medalju,a za zlato mora Malo I srece.Mislim da ce vrhunac ove generacije biti ep 2021 gde bi trebalo najlakse uzeti zlato ,a onda sledi oprostaj igraca iz 87,88,89 godista koji su vratili nasu kosarku u vrh svetske kosarke,posle susnog perioda2002-2009god.Mislim da su posle spanaca I amera imali najbolji kontinuitet rezultata u periodu od 2009.smatram da su zasluzili zlato I da cemo ga uzeti do 2021.Blizu smo bili 2017ali nismo imali srece.posle 2021,smatram da ce kao vodje ostati Vasa,Bogdan,Gudura,Jokic,Milutinov uz dodavanje,Vanje,Zagorca,Davidovca,Miskovica,Dobrica,Todorovica.Smatram da cemo I posle 2021 imati bas jaku reprezentaciju.
Sta ispisa covek....
Pa Kemba Voker je jedno 10 puta bolji igrac od svih nasih plejeva.
Donovan Micel je 10 puta bolji od nasih bekova.
Jok, Dzejlen Braun i nije bolji od nasih igraca.
Tejtum i Midlton nisu bolji igraci od svih nasih trojki?
Zapravo, jedino je Joka bolji igrac od njihovih visokih.
Nasa sansa jeste u tome sto je ovo D tim i sto su apsolutno neuigrani, sada ce se prvi put sresti na prvenstvu i ni sami ne znaju sta mogu da oceluju od sebe, ali su individualno 10 puta jaci.
U NBA ne igraju odbranu

Koliko si meceva NBA lige pogledao?
Igra se jedno 20 puta jaca odbrana nego u smehotresnoj EL koja izgleda kao slow motion u odnosu na NBA.
Evo, Durantova statistika lazna jer se u NBA ne igra odbrana, zato nam je na OI spakovao 30 sa nekih 30%, da je hteo mogao je 60 da nam spakuje. Ali, kad bi ga zategli pitbulovi Evrolige, Dogus Balbaj, Kalinic i Pefi Markovic, pa on ne bi znao sta ga je snaslo.
Bodiroga podigao na fintu suta jedno deset godina mladjeg Karmela Entonija koji jedva da je imao minute u seniorskoj kosarci i sad je on otac NBA lige.
Pa jedan Kobi Brajant je 50 puta bolji igrac od Bodiroga koji je jedan od najboljih ikada u Evropi i sigurno je mogao da ima solidnu NBA karijeru, ali nista vise od toga u decko je pametno odlucio da je bolje da bude tata u Evropi, nego neka treca klasa u NBA ligi, gde bi bio ili zapazen igrac u nekoj kanti od tima ili bi igrao po 15 minuta u nekom top timu.
Ono sto moze Micic Voker moze 10 puta bolje od njega.
Milutinov rang Gobera i Marka Gasola

Pa klasicne vodonose u NBA lige kao sto su Larkin, Vonamejker, Higins, Dzejms, Dilejni i neki koji tamo jedva obezbede dvonedeljni ugovor u Evropi prave malu decu.
Tacno mislim da je dosao Durant on bi napisao: " A Bjelica je bolji od Duranta, igrao je u Evropi gde se igra odbrana, a ovaj daje lazne poene jer se tamo ne igra odbrana, plus Bjelica je pravi timski igrac, a ovaj klasican divlja, indijanac, sutra u petoj sekundi, pf. Plus, Bjelica ima i bolju pregled igre. "